Пребиха лекарка от Спешна помощ

Била нападната от близки на болния, защото екипът закъснял
1 мар 2011 22:10,
290
Пребиха лекарка от Спешна помощ
Снимка: Булфото

Лекарка от Спешна помощ била пребита по време на посещение при болен в Шумен. Заради инцидента се наложило да се намеси и полицията, съобщи bTV.

Екипът бил извикан, за да помогне на 75-годишен астматик. Още с пристигането на адреса д-р Валя Узунова била нападната от момче и две жени, близки на болния. Шофьорът се притекъл на помощ на лекарката.

Според нападателите екипът закъснял, наложило се да се обаждат повторно и едва тогава лекарката дошла на адреса, но отказала да преглежда.

„Тя е страшна, тя има ей такива орелски нокти. А защо е отказала да посети болния? Когато е видяла, че сме цигани, не преглеждала. Не иска с цигани работа да има”, разказа снахата на болния Нели Андреева.

„Тя се обади до полицията, да влезе с полиция да прегледа болния, нищо лошо няма. И те после скочиха отгоре й - защо ще
викаме полиция, това ги подразни много и затова”, разказа шофьорът Валентин Любенов.

Намесата на полицията предотвратила по-тежки последствия.

Жената е с травма от удар, главоболие и световъртеж.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
2
 
14
 
! Отговори
SS преди 13 години
Когато се обади ***,лекарите трябва БЪРЗО да отидат на адреса,да пуснат повечко Циклон Б и да отидат да се почерпят за добре свършената работа !!!
257
11
 
2
 
! Отговори
? преди 13 години
АКО СА ЛЕКАРИ ДА СЕ ДЪРЖАТ КАТО ТАКИВА-ДАЛИ СА КЛЕТВА А СЕ ДЪРЖАТ С ХОРАТА КАТО С ЖИВОТНИ.....ПАЗИ БОЖЕ И НЕДАВАЙ ДА СЕ СТИГА ДА БЪРЗА ПОМОЩ...........ЗАЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ НА КОГО ЩЕ ПОПАДНЕШ....
256
0
 
20
 
! Отговори
Симеон преди 13 години
Защо обвиняваме лекарите за проблемите в организацията на здравната система.Когато екипът е един, а повикванията десет, лекарят какво да направи.Той не обикаля адресите, за да каже здрасти, а за да прегледа болния.За това също е нужно време. Ако продължаваме така да се държим с лекарите скоро Бърза помощ въобще няма да идва , защото няма да я има. Кой нормален лекар ще остане да работи там?
255
9
 
2
 
! Отговори
Грую преди 13 години
253, този "интелигентен човек, учил за доктор" го чакаш 1 час (време в което звъниш 5 пъти и се разкарваш до "спешното" 2 пъти), след което ти казва 2х20 - да има и за шефьорчето....а може ли база данни с телефони на корумпета?
254
0
 
14
 
! Отговори
до Бачкатора преди 13 години
Най-успения кардиохирург бе ром - за далажерите му не говоря... А за сучката по горе: не е нормално лекарката да ми изглежда, като ... звезда, в същото време, не би трябвало в една държава от EU да се правят прегледи в мизерни условия(ако не е някакво ПТП или авария), ако аз съм на мястото на лекаря и някой почне да ми се нахвърля, обръщам линейката и този адрес попада в BLAKCLISTE иначе казано черен списък и на него повече не се праща екип! Спешна помощ не е за кашлици и температури..
253
9
 
3
 
! Отговори
онбашията преди 13 години
е хубаво де, ще се махнете от българия, и де на куpа ми е идете? тия проблеми ги има или ще ги има навсякъде, или поне в "нормалните страни" към които наивничко се насочват бегълците от чалгата и мутрите.
252
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
bravo mnogo hybavo sa napravili
251
7
 
8
 
! Отговори
Sabrax преди 13 години
Я колко странно, защо ли тая докторка не е искала да се занимава с тях! Сигурно другия път вече ще иска!
250
1
 
8
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
Аве,нали има лазарет в затвора?Да ги карат там за "лечение"!
249
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз предлагам да се направи база данни с телефони, имена и адреси на хора, които са се държали зле със лекарите и линейки просто да не се отзовават на подобни повиквания. Не е логично да заставяш един интелигентен човек, учил за доктор да се разправя с тази ***.
248
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ti produljavai da imash takiva predpolojeniq a pak az si jiveq v chicago i shte ti spestq modela na kolata koqto karam , ama shte ti podskaja che e 2010 ;)
247
2
 
36
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 13 години
Османе, *** *** са *** , ако ни няма нас българите и тях няма да ги има. Кой ще лекува циглетата ако ги няма българските лекари? Ти колко доктори *** познаваш , щото аз николко! И доказателство за паразитизма на *** е факта че в дадено село изчезнат ли българите, изчезват и ***. Защото те са негодни сами да се грижат за себе си, ако няма от кого да крадат се махат.
246
1
 
17
 
! Отговори
До 248 преди 13 години
248, Много точни наблюдения. След 8-9 часа форумите се пълнят с небрежни милионери, специалисти от световна величина, работещи в най-малко в НАСА, преуспели емигранти..... а всъщност, това са хора работещи в БГ, на ниска заплата, които си запълват времето с глупости и влизат в некви измислени филми :) Ама това е част от чара на БГ форумите :)
245
0
 
29
 
! Отговори
!!!!!!!!!!! преди 13 години
Докторите въобще не трябва да ходят при тези ***!
244
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Офф: Много интересно, след началото на работно време в България, форума рязко се напълва с "американци" ... А в Америка трябва да е 1-2 през нощта ... Абе хора, вие не спите ли в тая Америка ??
243
3
 
1
 
! Отговори
тони преди 13 години
Защо нали имаме бърза помощ ?ЕКГ щеше да насочи лекарката да се види че има аритмия да кажем и друг път сме ги викали и зная че така се прави но явно сега баба ми нямаше късмет.А за бездействието не ми говори и жената с детенцето ли бездействаше а?
242
4
 
15
 
! Отговори
ГЕРБЕР преди 13 години
Това е основният ни електорат. Никой да не ги закача !
241
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ами *** да си ходят в гетата на Америка или Европа,а за белите хора дс образование има други местатака че, не знам кой плашите!докато в Б-ия всичко е Гето!
240
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Още малко да завърши средно и дъщерята и се махаме цялото семейство от България! Това е съсипване на една държава от мутри и тотален геноцид!Много си обичам страната ,но няма и как да се бори човек , все едно да рита срещу ръжен... Мутрите са се навързали като свински черва, за обикновенните хора няма шанс , а честните ги "самоубиват".С много остри болко в корема майка ми ТРИ часа ,чака линийка и после ния я придвижихме до Пирогов. А за тази със СОТ линейките идват веднага. Е какво е това???
239
6
 
11
 
! Отговори
чичо Гошо преди 13 години
Вместо да сте чакали 2часа линейка, да си бяхте закарали бабата в болница. ЕКГ-то, за което толкова драпаш нямало е да я излекува, то си е само изследване.С бездействието си вие също сте виновни за смъртта и, не хвърляй камъни само по другите.