Йоско причинил катастрофата в "Бояна"

Двама загинаха, други трима души са ранени
Обновена: 2 мар 2011 13:26 | 2 мар 2011 11:12,
707

Обърнатият джип на Йосиф Йосифов - Йоско. Снимка: Булфото

 

Йосиф Йосифов – Йоско, е причинил тежката катастрофа тази сутрин в "Бояна", при която загинаха двама души, съобщиха от МВР.

По първоначални данни бронираният му джип "Мercedes G" навлязъл в насрещното платно и ударил челно лек автомобил КИА, слeд което се обърнал на таван.

От удара намясто загинали двама мъже от леката кола на 31 и 53 години, други двама души от автомобила са получили различни травми и са настанени за лечение във ВМА.

42-годишният Йоско също е ранен и настанен в "Пирогов". Той има наранявания на главата, гърдите, корема и фрактура на лявата подбедрица, лекарите се борят за живота му.

Още по темата

На мястото полицията извършва оглед. Тепърва ще се установяват причините за възникналата тежка катастрофа.

Йоско и групата му нашумяха през януари 2004 г., когато сливенецът бе арестуван по обвинение в убийството на Косьо Самоковеца.

След спецакция Йоско и сподвижниците му бяха закопчани в огромната му къща. Тогава баретите се натъкнаха на уникални гледки – автомати, боеприпаси и наркотици. В специална клетка пък си отглеждал черна кръвожадна пума.

Разследването срещу Йоско за поръчител на убийството на Константин Димитров обаче зацикли. Обвинението така и не успя да докаже, че Йосифов е наредил да застрелят Самоковеца в Амстердам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


707
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
666
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако господата и госпожите съдии отново " зациклят", да им напомним, че този път престъплението е доказано! С трупове по пътя, видени от много хора! И дано голямо количество пари не прикрият плътно очите на Темида!
665
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Исках да кажа честит празник, но като си помислих за продажните български съдии и някак си ми заседна поздрава на гърлото.
664
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА е нашият позор и нашият срам пред Европа! Тя е нереформируема, трябва да се премахне и да се изгради отново под строг европейски надзор!
663
0
 
1
 
! Отговори
lilly alex преди 13 години
v nasrewnoto platno e ravno na umiwleno ubiistvo. ubistvoto e izvarweno samo ubiizi deto nqma.
662
6
 
44
 
! Отговори
Иван Ганчев преди 13 години
Къде е Борисов сега бе? Къде е Цветанов??? ЗАЩО МЪЛЧИТЕ БЕ, ***???!!!***!***!Какви са тия глупости и прах в очите за коланите на задните седалки? Да, естествено, че трябва да ги има от години, и това всеки го знае, обаче не ни ги пробутвайте сега, за да заглушите и потулите мафиотското държание на мафиотчето! Коланите на задните седалки щяха ли да върнат двата живота на тези отпред??? ЩЯХА ЛИ? Ми като НЕ, говорете какво правим сега с Йоско и компания, а не с коланите!!!***!!!
661
0
 
4
 
! Отговори
до 669 преди 13 години
Има и други. Въпросните за които говориш отдавна емигрираха в София и Холандия. В Сливен си идват само на гости да похарчат малко пари и пак заминават.
660
0
 
18
 
! Отговори
Shark преди 13 години
Този Йоско ли е, Мьоско ли е, бих го тикнал доживот в затвора без право на обжалване.
659
0
 
3
 
! Отговори
щастлив преди 13 години
Аре лека му пръст на поредната *** с джибара. Да го духат и остналите. Лично ще ги закопаем.
658
0
 
15
 
! Отговори
Йоско-Мафиоско преди 13 години
Хайде,Йози,пътник си,ама дано да се мъчиш,както сега се мъчат семействата на всички пострадали!
657
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Спукан му бил пикочният мехур. дано поне му се спука онази работа, че да не може да има поколение мръсникът!
656
0
 
3
 
! Отговори
ANONIMEN преди 13 години
vav sliven osven sutiniori prostitutki imali drugi
655
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А може ли лекарите да не се борят така за живота му?Това което не е свършил съда може ли да го свърши Бог?Морално ли е да се допусне някоя "лекарска грешка"?Шото като оздравее и тоя ще го пуснат като Ставийски!
654
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Децата на съдиите, които го пускат трябваше да са в КИА-та...
653
0
 
11
 
! Отговори
Спокойно! преди 13 години
Когато изпотрепят всичко читаво в тази държава, галениците на съдбата като Й.Й. ще подхванат наред и съдиите. Така де, трябва да се забавляват тези момчета!
652
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма да се изненадаме, ако корумпираното ни КРИВОсъдие постанови, че загиналите в катастрофата са виновни за сблъсъка и обявят Йоско за "невинен". Защо да не си живее необезпокояван на свобода, да си купи ново, още по-бронирано возило и да унищожава всичко живо по пътя си? Такива са героите на нашето време!
651
1
 
19
 
! Отговори
pontys преди 13 години
Неволно съм бил свидетел как тези мутри със скъпите коли правят каквото си искат, а горките полицай като ги видят се разсейват или ако ги спрът започво едва ли не приятелски разговор. Това е.
650
1
 
10
 
! Отговори
Реален преди 13 години
Жалкото в случия че в България се разкарват доста други *** като тоя изрот и власта се сменя а те продължават да коштунстват, на тоя трябвало да го устявят там да умре бавно и мъчително от раните си. Само растрел за такива като него. Трябвали на този светъл празник 3 март да се занимаваме с такива *** като него.
649
0
 
6
 
! Отговори
Sliven преди 13 години
Sami ste si vinovni!Vie go izbrahte kakto i korumpiranata pro(***)orka!
648
0
 
17
 
! Отговори
hobota преди 13 години
Жалко ,че в градът на стоте войводи не е останал нито един войвода и няма кой да пръсне мозъка на тези *** Йоско и дрогираното му братче ,което само притеснява пенсионерите из Сливен! Ако ли пък е останал поне един войвода и се навие да извърши едно подобно благородно дело да не задрави да се разпише и при лайняра Лечко !!!!
647
0
 
14
 
! Отговори
I преди 13 години
Имал в огромната си къща автомати, боеприпаси и наркотици, обаче разследването било зациклило ?! Овчите ни мозъци са зациклили - докога ще ги търпим тия нагли *** /в парламента и в газарските кварталчета/ ?!?