Йоско причинил катастрофата в "Бояна"

Двама загинаха, други трима души са ранени
Обновена: 2 мар 2011 13:26 | 2 мар 2011 11:12,
707

Обърнатият джип на Йосиф Йосифов - Йоско. Снимка: Булфото

 

Йосиф Йосифов – Йоско, е причинил тежката катастрофа тази сутрин в "Бояна", при която загинаха двама души, съобщиха от МВР.

По първоначални данни бронираният му джип "Мercedes G" навлязъл в насрещното платно и ударил челно лек автомобил КИА, слeд което се обърнал на таван.

От удара намясто загинали двама мъже от леката кола на 31 и 53 години, други двама души от автомобила са получили различни травми и са настанени за лечение във ВМА.

42-годишният Йоско също е ранен и настанен в "Пирогов". Той има наранявания на главата, гърдите, корема и фрактура на лявата подбедрица, лекарите се борят за живота му.

Още по темата

На мястото полицията извършва оглед. Тепърва ще се установяват причините за възникналата тежка катастрофа.

Йоско и групата му нашумяха през януари 2004 г., когато сливенецът бе арестуван по обвинение в убийството на Косьо Самоковеца.

След спецакция Йоско и сподвижниците му бяха закопчани в огромната му къща. Тогава баретите се натъкнаха на уникални гледки – автомати, боеприпаси и наркотици. В специална клетка пък си отглеждал черна кръвожадна пума.

Разследването срещу Йоско за поръчител на убийството на Константин Димитров обаче зацикли. Обвинението така и не успя да докаже, че Йосифов е наредил да застрелят Самоковеца в Амстердам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


707
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
626
0
 
37
 
! Отговори
TT преди 13 години
Ех,гнусна мазна *** държавица жалка.Корупция навсякъде,политиците пък престъпници-оправия няма!Само терминал 1 или 2 са спасението!
625
1
 
9
 
! Отговори
до 632 преди 13 години
Имаме имена,Те............. 60000 полицаи още толкова нещатни сътрудници,данс-манс ip-тамобилни оператори,какво ви трябва още..............?
624
0
 
44
 
! Отговори
Боянец преди 13 години
Поредната мутра дето ще си плати на когото трябва и ще се хвали пред приятели какъв як джип е бенца! Докога ще търпим? Докога ще си траем тихичко и ще си мънкаме под носовете? Докато не излезем по улиците и площадите няма да се оправим! Наричаме арабите прости, ама те имат доста по-малък праг на търпимост от нас!Малко ни доят, малко ни скубят с тока и бензина още, още можем да търпим!НЕ Е ЛИ ДОШЛО ВРЕМЕ ДА ПОТЪРСИМ ВЪЗМЕЗДИЕ НА МУТРИТЕ, СЪДИЙТЕ И УПРАВНИЦИТЕ?Съболезнования на близките!
623
2
 
30
 
! Отговори
Др.Кимбъл преди 13 години
Йоско+Лечко= Герб Сливен
622
3
 
6
 
! Отговори
Д. Гуляшка преди 13 години
Не, просто ми е писнало от страхливци! и съвсем не съм малка, мъничък.
621
2
 
2
 
! Отговори
KKKK преди 13 години
hey malkata /Guiyaska/ mnogo si otvorena........
620
2
 
12
 
! Отговори
буба4ко преди 13 години
Може и да греша, но според мене са виновни тъпите куки - защото не налагат закона и не следят спазването на скоростта, а само гледат как да вземат рушвет...
619
3
 
7
 
! Отговори
Д. Гуляшка преди 13 години
Ей, хора, имена нямате ли?! Толкова ли ви е страх! Затова сме на тоя хал. Защо тогава се оплаквате?
618
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
административния съд ...хората на президента , сега да го пуснат под гаранциа...може и книжката да му вземат само
617
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този трябва да не излиза от затвора.
616
0
 
2
 
! Отговори
KUKU I PIPI преди 13 години
i az da si izleia 20 god nepriazan DO: mrasen gaden dolen chufut......GO TO HELL FUCKING WITHE GARBAGE MADE IN BULGARIA
615
0
 
7
 
! Отговори
W преди 13 години
TOZI GADNYAR NADRUSAN E RAZPLAKAL MNOGO MAYKI. GOSPOD BAVI NO NE ZABRAVYA. V TAZI DARJAVA NIKOGA NIAMA DA IMA RED, VSE SASTITE UPRAVLYAVASTI. JALKO ZA NEVINNITE HORA, MIR NA PRAHA IM...
614
1
 
13
 
! Отговори
Чорбаджииски потомък преди 13 години
Винаги съм твърдял, че Българите направиха голяма грешка като се разцепиха от Империята.Ето последиците!Комунизъм с последващо без-законие!Невинни хора страдащи от безхаберието на недорасли овчарски синове- настоящи политици!
613
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо само му пожелавате смърта,не че е маловажно.Споменете,че членува в Ангелите на ада,че в Сливен няма кой да му каже"копче",а камоли да направи забележка,че полицаите в града се *** от страх като го видят даже не му правят забележка,от страх че утре 'са мъртви',че изнасилванията по баровете са му запазена марка,че заедно с кмета на гарда направиха милиони с поставени фирми,че която си набележи веднага става *** в Холандия,че тои дрога 'не е виждал'...... Да мре *** мръсен
612
0
 
34
 
! Отговори
В държавата на Йоско преди 13 години
Жалко, че не е загинал той, а невинни хора!Сега съдиите-мафиоти отново ще го освободят.
611
0
 
30
 
! Отговори
MEAN преди 13 години
*** (и други като него) е недосегаем.... в българия!вече неслагам главно Б, щото това не е държава. Една държава се определя освен, че има граници и в това, че има и закони които да контролират масата.Тук няма такива от 89 год. и държавата ни е само на граници.Проблема е, че и без тези граници щяхме да сме, но нито Сърбите, нито Румънците ,нито Турците ,нито Гърците искат тази територия.Мойте съболезнования на близките!
610
2
 
16
 
! Отговори
ха ха преди 13 години
дайте да му видим сурата на този ***, йоско та йоско, та да го знаем всички не само окръжението му
609
1
 
15
 
! Отговори
киро преди 13 години
ТЕЗИ НЕВИННИ ЖЕРТВИ СА НА СЪВЕСТА НА СЪДИИТЕ ***. ИМА ЛИ НЯКОЙ ПРЕДЛОЖЕНИЕ КАК ДА СТАНАТ НОРМАЛНИ СЪДИИТЕ И ДА СЪДЯТ ПО СЪВЕСТ, А НЕ ПО ЛОКУМИТЕ НА ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.
608
0
 
21
 
! Отговори
mrete gadove преди 13 години
Йоск, ти гнусно мутренско израстъче. Не дано, а със сигурност ти ще гниеш един ден и възмездие ще има. Мн скоро капката ще прелее. Кураж на роднините на жертвите!
607
1
 
16
 
! Отговори
Потърпевш преди 13 години
Днес заради този *** Иоско нямаше рейсове 64 и 63 по цялостния им маршрут от сутринта до обяд. бяха отклонени по преки улици. Това *** е убило хората само по вина на съдиите които са го оставили на вън. Да ги съдят сега и тях за професионална безотговорност.