Амфетамини в пробите на мъжа, нахлул с колата си в РВД

24-годишният М.А. е задържан в ареста за 24 часа
Обновена: 13 мар 2011 19:33 | 13 мар 2011 19:10,
52
Амфетамини в пробите на мъжа, нахлул с колата си в РВД
Новият терминал на Летище. Снимка архим Булфото

Висока концентрация на амфетамини и марихуана са открити в кръвта и урината на мъжа, който тази сутрин нахлу с колата си в сградата на Ръководство въздушно движение (РВД) на Летище София, обяви старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР.

Още по темата
"Въпросното лице все още е в неадекватно състояние и не може да даде смислено обяснение какви са му били мотивите. В една такава ситуация трябва да го изчакаме да се пооправи. Задържаме го за 24 часа.

В утрешния ден ще му бъде назначена и психиатрична експертиза, след като бъдат докладвани материалите в прокуратурата", заяви Йорданов пред Фокус.

Сутринта лек автомобил "Алфа Ромео", управляван от М.А. (24г.) от Свищов навлезе в двора на РВД, премина пред стъклената витрина и се озова 7 метра навътре в сградата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
свищовлийка преди 13 години
Няма значение кой от къде е, а там където се намира какво създава и гради, а не да руши. Да се гордеем че сме българи! Аз съм от Свищов и въобще не го оправдавам моя съгражданин, а го порицавам и с това си деяние и състояние нека да да бъде наказан. Утре като се възтанови и може дори да ме премаже.
49
0
 
0
 
! Отговори
дидо преди 13 години
простено му е на момчето,и той като повечето е дошъл в града и иска да граби с пълни шепи от живота'загледал се е милият в светлините и си е викал (леле ама как свети)
48
0
 
4
 
! Отговори
Чука преди 13 години
Селянина излиза от селото,но селянията от него НЕ!!
47
0
 
1
 
! Отговори
56 преди 13 години
DO 48TOI BASHTATI NEKAZVASH OT KOE SELO E?3-4 POKOLENIE BIL HAHAHAHA
46
0
 
1
 
! Отговори
дънди преди 13 години
бягай бе БЕЛЯТА и ти си страхотен ***. ходи се прегледай. какви селски стопанства са те подгонили, овен
45
3
 
3
 
! Отговори
belqta преди 13 години
Защо не ни оставите София на нас софиянците(3то, 4то поколение) а искате и вие да сте като нас? Няма ли ниви, ***? Искаш и ти да си тука да има дискотеки, топла вода, парно и тн нали? Добре че спря строителството та една част от селяците да си идат и да се отпуши малко София. Стига си завиждал. Взимаи мотиката и да развиваш родното стопанство. Не се бутаи кадето не ти е работа. В момента БГ има нужда от селско стопанство. Сега е момента да се почустваш полезен!!!
44
0
 
2
 
! Отговори
дънди преди 13 години
пътувай ве НАРКОЛАЙ, по-голям и *** софийски кавал от тебе НЕМА!!! заради такива като тебе "софиянчета" ще си ви клецаме кадето ви хванем.МАЙНА ТАУН братоо.Всички софиянци за ***
43
2
 
2
 
! Отговори
НАРКОЛАЙ преди 13 години
искам да кажа нещо на дънди- я се *** бе..чак за софиянците говори и обижда-ше те *** в селянчето...незнам що *** всички селяци имате некакв комплекс от софиянците...*** заухавите комплексари
42
0
 
1
 
! Отговори
56 преди 13 години
do 44BRAVO
41
1
 
4
 
! Отговори
дънди преди 13 години
до всички шопове и бекове!!! като сте от софия да не сте хванали Бога за рога. По-големи бездарници от вас НЕМАААА!!!Повечето от вас сигурно даже незнаят къде е летището...
40
0
 
1
 
! Отговори
горо преди 13 години
много филми е гледало момчето и се е вживяло в нечия роля ,но е трябвало на друго място да го направи за да има по- голям ефект
39
0
 
0
 
! Отговори
56 преди 13 години
do 27ne toq e kato tebe .....MANGALA nqma pari za droga...
38
3
 
2
 
! Отговори
Ralf преди 13 години
Ей поредния *** наркоман от студентски град!@valik - много филми гледаш - охрана... охраната е срещу бездомниците в БГ който каквото не е решил, не го е направил. Мога да вляза в МС и да вляза в кабинета на ББ ако искам посред бял работен ден. Мога да вкарам кола бомба през парадния вход на президентството. Просто никой няма мотив иначе кайн проблем.
37
0
 
6
 
! Отговори
djoni преди 13 години
kak na tozi chovek razbraha za edno denono6tie 4e e bil drogiran i piqn a na yosko ot sliven 4akame vtora sedmica da go obqvat.
36
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
скапан наркоман
35
2
 
4
 
! Отговори
boze преди 13 години
kato doidat praznizi i sofia se isprazvavsi4ki zarvyli si otivat
34
0
 
5
 
! Отговори
hahah преди 13 години
iskal e da podriftira choveka , v bg i bez tva nqma svqstni mesta kade da si podivee chovek... az vinagi sam si go mislel za edno letishte toi se e nadjazkal i si nabil filma da povurti gumi na letishteto abe s dve dumi palen haho :D
33
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Великите граждани от София,там където живеете има най-много селяни и под селяни не разбирайте от село,ами със селско поведение.
32
6
 
6
 
! Отговори
normalno преди 13 години
choveka e neorintiran selianin ot svishtov! Prostete mu-bojestveno e!!!
31
3
 
11
 
! Отговори
az преди 13 години
ако говорим за ограничаване на реакциите да караш пиян е по зле отколкото употребил каквито и да е други наркотици ...особено пък амфетамини и марихуана