Костадинов: Петков и Божанков да се оттеглят от предизборната надпревара

Защо причинителите на катастрофата не са задържани, пита лидерът на "Възраждане"
17 май 2024 15:10, Петър Бойчев
125
Костадинов: Петков и Божанков да се оттеглят от предизборната надпревара
Снимка БГНЕС

"Шофьорите на парламента, както и тези на НСО, са изключително стриктни и отговорни хора. Те са отлично подготвени водачи и винаги карат абсолютно изрядно. Имат право обаче да нарушават правилата на движение, тъй като колите им са със специален режим на движение. Това става само в два случая - когато има заплаха за хората в колата или когато се закъснява за важно събитие. В първият случай това е решение на шофьора, във втория - на возения от шофьора".

Още по темата
Това пише във Фейсбук лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов. "Нека да го кажа напълно ясно - колата на НСО е карала с превишена скорост, защото така е наредил Кирил Петков. Явно много е бързал.

Това е причината, защото другото обстоятелство, заплаха за живота на пътниците в колата, не е било налице. Всеки, който е ползвал парламентарни коли или такива на НСО знае, че при нормална ситуация шофьорите карат бързо само ако им се нареди от този, когото возят!

Редно е Петков да поеме отговорността за взетото от него решение и да се оттегли от предизборната надпревара, редом с другия разпищолил се депутат Божанков. Вчера загина човек и още едно човешко същество се бори за живота си.

Във всеки друг случай досега причинителите на катастрофата щяха да са арестувани и задържани. На Кирил Петков му се разминава. Защо? Ами защото е намесен депутат от ППДБ, а той е над закона.

Да не говорим за нелепата, откровено психопатска реакция на Петков и Тицин (който се е возел с него в колата) след катастрофата. Единият говори за липсата на някакви инструменти в пожарната кола, другият си прави снимки пред колата, в която през това време умира човек и друг се бори за живота си. Повръща ми се....

Напълно съм наясно, че трагични инциденти се случват постоянно и ще продължават да се случват, макар и да не го пожелавам никому. Публичните лица обаче не са като другите хора и имат много по-голяма отговорност от останалите. Редно е Петков и Божанков да я поемат и да напуснат депутатските листи и предизборната надпревара", призовава Костадин Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от Общество
Сърби измамиха десетки българи: Отменят резервации преди концерта на Рамщайн, искат по $600 на вечер
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Особено Божанков трябва да го оттеглят. Той сам няма да се оттегли. Позор.
110
1
 
1
 
! Отговори
Европеец преди 3 седмици
Пожелавам копейката и Цомчо да катастрофират жестоко и да се оттеглят от политиката.
109
2
 
3
 
! Отговори
115 преди 3 седмици
До АНОНИМЕН 108КИРЧО ОТ ПРОДАДОХМЕ ПОДМЯНАТА, ПРОДАДЕ ВСИЧКИ АКТИВИ НА ДЪРЖАВАТА, РЕАКТОРИ, ВЪОРЪЖЕНИЕ, ТАКА ЧЕ АЙДЕ ОТИВАЙ В АНАДОЛА!
108
1
 
3
 
! Отговори
555-1 преди 3 седмици
Коце , не само , ако съм аз просто Кирчо ще си плати всички услуги към НСО , и изобщо много от парламентаристите трябва да са без заплати!
107
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Прав е!
106
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
и тоя тъпан с да се изкаже.причинителите следва първо да се установят.
105
1
 
7
 
! Отговори
Банкеръ преди 4 седмици
Все пак даже и със специален режим на движение превишената скорост не бива да е 200.Всеки майстор зад волана знае,че с такава скорост рисковете са много големи а НСО все пак трябва да пази живота на охраняваните лица.Ако бяха загинали И Петков и Божанков сигурно щеше да има национален траур.Би трябвало в НСО да шофират само много добри състезатели и стрелци.
104
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Това е цел номер 1 за всички бг - роби на русия - Кирил Петков да се оттегли, за да се чувства мафията комфортно. Само че точно на рождения си ден той отговори на "доброжелателите" си така: Благодаря за пожеланията, аз знам че всички вие искате да си замина за Канада ....Съжалявам да ви разочаровам, но това никога няма да се случи!!
103
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Партията на Копейкин да се забрани веднага. Противоконституционна е и антибългарска.
102
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
По-скоро ти ще се оттеглиш, Копейкин!
101
4
 
6
 
! Отговори
Възрожденец преди 4 седмици
До СегаМечтай си евролибераст
100
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Дарк Бойо, най-здраво стъпил на Земята?? Ти на коя Земя живееш?
99
2
 
13
 
! Отговори
УЖАС преди 4 седмици
Пази Боже този да е главен прокурор.Таксиметровия гази някого на пешеходна пътека и пътниците биват арестувани.УЖАС!
98
15
 
7
 
! Отговори
Сега преди 4 седмици
Колкото и да се пин@ вижте ПП пак пред въздържаните ще бъдат.!!!!
97
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Подкрепям предложението на Костадинов!!! Компрометирани хора като божанката и *** нямат място в Парламента!!! Браво на Коцето за достойната позиция! За разлика от всички останали мушмороци,които въртят и сучат и се опитват подло да прехвърлят вината на мъртвия,който не може да се защити,той единствен назова случилата се трагедия абсолютно точно!!!
96
8
 
6
 
! Отговори
Сега преди 4 седмици
Коце идва 9ти знаеш ли страх лозе пази
95
9
 
15
 
! Отговори
мак преди 4 седмици
Костадинов да не би се е возил с тях, че знае, че шофьорът сам е решил да превиши скоростта или пък че киро му е наредил? С една дума - че и двамата са виновни?
94
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Мачкай Коце! Време е за Възраждане!!
93
11
 
6
 
! Отговори
Сега преди 4 седмици
Ха ха както писах в по предните статии най сетне се видя защитникът на 16 та република видя се къде е ключът от бараката.Дързост и красота .
92
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Късия на копейкин защото освен лъжите и възможностите, и някои анатомични белези са му нетипично къси, почти вдлъбнати. По думи на жена му.