Психар е задържан за зверско убийство в Костенец

34-годишнияат мъж удушил и запалил възрастно семейство
13 мар 2011 12:53,
34
Психар е задържан за зверско убийство в Костенец
Снимка: Булфото

34-годишен психичноболен мъж е задържан за убийство по особено жесток начин на възрастно семейство от град Костенец, съобщи областния главен инспектор Николай Николов.

Н 10 март в 6,40 часа е получен сигнал в РУ в Костенец, че гори къща на ул. „Стефан Караджа” № 16. Пожарът е бил изгасен около 10.00 часа.

Още по темата
Първоначално полицията е работила по версия за умишлен палеж.

На първия етаж е бил открит силно обгорен труп на жена. На втория етаж – силно обгорен труп на мъж. И двамата са родени през 1933 година.

След аутопсията обаче станало ясно, че смърттаим е насилствена. Възрастната жена е била удушена. Дядото пък бил с прободни рани в областта на шията, които са се оказали смъртоносни.

След потърсена помощ от Института по психология е бил изработен психологичен профил на убиеца. Според психолозите – той е бил психичноболен.

Установено е, че в съседство на възрастните хора живее психичноболен мъж. След оглед в къщата са открити кървави петна на входа и в антрето. Впоследствие в мазето са открити окървавени маратонки. Мъжът е задържан в Костенец. Направил е пълни самопризнания.

Пред полицията е казал, че от няколко дни не взима лекарствата си. Работил е в погребално бюро от около една година. Срещу него е имало няколко преписки за хулигански прояви.

"Целта на убийството не е била грабеж", категоричен е главен инспектор Николов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
40
 
! Отговори
Антибол преди 13 години
Тия -психото и другите урунгели вместо да ги защитават и пускат щото видите ли не можели да отговарят за действията си защо не вземат да ги избият? Те само бели правят, а полза от тях никаква! Практиката на Спарта- негодното, некадърното,кривото хайде от скалата долу!Че то не останаха ресурси да помогнем на здравите, способните а се хабим по ***!Срамота!
12
2
 
22
 
! Отговори
Кофти снимка преди 13 години
На снимката изглежда все едно полицайте се целуват... сменете я...
11
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Работил е в погребално бюро от около една година........................"Целта на убийството не е била грабеж", категоричен е главен инспектор Николов.....................................човека явно е работил на частна практика - като намалеят умрелите се грижи да няма безработица. като няма пари да ги изхранват в психиатриите,така става.
10
1
 
36
 
! Отговори
. преди 13 години
Обърнете внимание само колко от убийствата се извършват от хора , които са "познати на полицията" после си помислете какво трябва да направим със съдебните зали и хората вътре в тях , луд а ? А не е луд да се замозапали , пребиване и смърт за *** !
9
4
 
9
 
! Отговори
гурбетчия до 5 преди 13 години
Твоето псих. състояние също е в критично положение! Едва ли сам ще се сетиш да потърсиш медицинска помощ ,дано близките ти поемат нещата в свои ръце докато не е станало по-лошо за теб и близките ти!Ако вече не е късно, разбира се ! Успех !
8
3
 
16
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
ami takiva hora za6o izob6o sa na svoboda nali zatova ima ludnici mqstotoim e tam jalko za vazrastnite hora mir na praha im
7
4
 
33
 
! Отговори
Българин преди 13 години
И защо този очевидно опасен психически болен хулиган е бил на свобода?Маймуноподобният "министър на вътрешните работи" и ококореният "главен прокурор" трябва да понесат отговорност за всички тия бандити и психопати, държани на свобода, за да тероризират хората !!!
6
8
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
zasto nyama komentatori dayte vi edna *** statiya ivsi4ki ste pisete naliiiiiiii
5
3
 
20
 
! Отговори
сАФ преди 13 години
Поредно *** издевателство върху българи!
4
1
 
18
 
! Отговори
Оле! преди 13 години
Леле, тоя убиец е като излязъл от роман на Стивън Кинг, бе!
3
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТОЗИ Е ОТ ГЕРБПЪК И ХАПЧЕТАТА НЕ СИ Е ПИЛ...ТИПИЧНО ЗА ГЕРБАДЖИЯ
2
2
 
40
 
! Отговори
AK-47 преди 13 години
Защо този не е в лудницата а на свобода!!!!???
1
3
 
38
 
! Отговори
Принцеса преди 13 години
Ужас. Един човек, който първо е психично болен, второ не си е пил през последните дни лекарствата и трето работи в Погребално бюро. За този човек мога да кажа, че има много увредена психика. Освен това такъв човек трудно би измислил някакво по-интелигентно престъпление, да не говорим, че той не може да си укрие и следите.