Състоянието на ранения охранител е стабилно

Според медиците на този етап няма опасност за живота му
Обновена: 24 мар 2011 08:06 | 24 мар 2011 06:52,
18
Състоянието на ранения охранител е стабилно
Снимка: БТА

Състоянието на 42-годишния охранител от „Инвестбанк” е стабилизирано, съобщават от болница „Иван Селимински”.

Животът му на този етап е извън опасност, уточниха медиците.

Пациентът е настанен в отделението по реанимация. В операцията са участвали всички хирурзи от областната болница и голяма част от анестезиолозите.

Гръдната операция е извършена от началника на гръдна хирургия в областната болница на Стара Загора д-р Владо Чакъров.

Станчо Станев бе прострелян в сряда следобед при нахлуването на въоръжения нападател в банката.

Никой от освободените заложници не е постъпвал в лечебното заведение. От ръководството съобщиха, че са осигурени легла, в случай, че се наложи да бъдат настанени.

Има готовност за извършване на прегледи и изследвания, както и консултация с психолози.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
ves666 преди 13 години
koi strada ot ypravlenieto 20 godini na balgarskata chervena socialisticheska kapitalisticheska oligarhia bednia balgarski zaspal narod .tova e rezyltata 20 god teror ybistva prehod pod tiahno rakovodstvo tezi hora tazi klika sa sa zatvora ,zashtoto mizeriata niskite zaplati lisheniata dovedoha darjavata ymishleno do tova polojenie .dano edin den tozi narod se sabydi i go varne tapkano na tezi izmennici na rodinata.
15
0
 
1
 
! Отговори
бив6 преди 13 години
като бивш полицай и бивш паазач на банка ,,ще кажа пази боже да не става това отново,нито полицаите ,нито пазачите са подготвени да се справят с това има някакви инструукции всмисъл даавай парите и не му се пречкай ,а сетне търси мвр,но реалнаподготовка няма ,полицията казва това е частен обект да му мислят ,пазачите за тиямизерни пари кво очаквате от нас ,банката пък ептен не и дреме ,парите и са застраховани ,нови желаещи да постъпят на мястото на гръмнати или стресирани служители с лопат
14
1
 
1
 
! Отговори
До 8 преди 13 години
Как бе, тиквения медал съдържа частичка от самия ББ, това е ГОЛЯМА ЧЕСТ!
13
1
 
2
 
! Отговори
Калашник преди 13 години
Огнестрелните оръжия оставят непоправими щети попадайки в тялото... Дано човека се оправи бързо,но никога няма да е същия за съжаление...
12
0
 
4
 
! Отговори
аноним преди 13 години
Състоянието на човека ще е критично докато се възстанови НАПЪЛНО.Жалко че винаги потърпевши са невинни хора.Най-много сега се нуждае от късмет.
11
0
 
2
 
! Отговори
До 12 преди 13 години
Самоче глада е непоносим... Едни не биха,други са съгласни-трети дупе дават...
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Калашник, именно тогава когато никой не желаеше да е гавазин в чейндж-а заплатите нарастнаха яко! Това е начина - никой да не се хваща да работи за по малко от 700 кинта чисто и искат не искат "бизнесмените" ще ги дават!
9
0
 
9
 
! Отговори
Калашник преди 13 години
За сто лева заплата получаваш куршуми в гърдите.Спомням си преди време никой не искаше да е охрана в ченч бюрата....защо ли?
8
1
 
5
 
! Отговори
Йоана преди 13 години
Трябва да се мисли позитивно и всичко ще бъде наред.
7
0
 
7
 
! Отговори
дончо преди 13 години
горкият човек... ето до какво води в България човек да си свърши работата... сега ще му дадат един тиквен медал и след 2 дена никой няма да го помни и да се сеща за него...дано не съм прав...
6
0
 
2
 
! Отговори
ДО 6 преди 13 години
Ами ако наистина е стабилно, твоите коментари за какво са? Да създаваш паника!
5
0
 
7
 
! Отговори
zzz преди 13 години
blagodarim na Bog i lekarite!
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Излезте във Вашия град - колкото и малък да е, и пребройте колко банки има в него - ако не е видимо за Вас колко много са те. Огромно количество банки - огромно! навсякъде, със скъпи офиси. Човек може да се запита-как така, в една толкова бедна държава, в криза.
3
1
 
17
 
! Отговори
123 преди 13 години
КОГАТО ПРАВЕХ МАГАЗИНЧЕТО МИ ИСКАХА ДВА ВХОДА(ИЗХОДА). КАКВИ СА ТЕЗИ БАНКИ С ЕДИН ИЗХОД,КОЙ ИМ ДАВА РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА БАНКОВИ КЛОНОВЕ БЕЗ ДА СА СПАЗЕНИ ЕЛЕМЕНТАРНИ ПРАВИЛА ЗА БЕЗОПАСНОСТ.ЛИСИЦИТЕ КАТО СИ ПРАВЯТ ДУПКИ И ТЕ СА С ДВА ИЗХОДА. ЖИВОТНИТЕ СА ПО-УМНИ ОТ ВСИЧКИ ТЕЗИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО СТРОИТЕЛСТВО.ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ КЛОНОВЕ СА ЕДНИ ДУПКИ,НО С ЕДИН ИЗХОД.
2
1
 
11
 
! Отговори
?2? преди 13 години
Те и за похитителя вече говорят само хубави неща, защото явно е синчето на някой татко и тайничко го изведоха през задната врата.
1
1
 
11
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Ето до какво може да доведе наркотикът-стихиен тероризъм.Тоя май е гледал много американски филми,но само началото им.В противен случай щеше да види какво го чака накрая.Жалко за служителите от клона.Дано всичко свърши благополучно.Майната им на парите.