А сега накъде...

Краят на последната неудача на един неудачник
Обновена: 25 мар 2011 15:11 | 25 мар 2011 11:05,
397

 

Кадрите са предоставени от ТВ7

 

Стефан не е престъпник, е изводът на шефа на сектор "Криминална психология" към МВР Тодор Тодоров, който преговаря с мъжа, взел заложници в банков клон.

Стефан е човек, на когото цял живот са се случвали неудачи, е другият извод.

Последната неудача, преди да влезе в банковия клон, бил неуспешен шофьорски изпит, но той не бил разстроен, че са го скъсали, а от отношението на изпитващия към него.

"Ето, аз пак се издъних. Дори един грабеж не мога да направя”, казал мъжът пред психолога.

В един момент искал да се самоубие, но нямал куража да го направи. „На него по-скоро му се искаше полицията да го убие, но помоли полицаите „да не го правят на решето”, разказа Тодоров пред bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
348
0
 
6
 
! Отговори
sas преди 13 години
И какво като се записват IP адресите??? Глажданско общество се създава точно с неудобни такива. Накривиха ми шапката.
347
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Интересно защо терориста излезе с маска а още по-интересно е защо полицаите веднага не му я свалиха за да видят дали се предава същият човек или... може би техен колега на когото са поверили тази роля...
346
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ще си научи урока то момчето ,другия път ще си вземе другар,ще си направи плаан, и ще стане работата и после пей сърце
345
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тъжно е това... Всички млади хора в България малко или много са обезсърчени в тази държава..Това е един от нас,който евентуално ще бъде осъден,заради това че е поискал да намери начин да се измъкне от ***,в които са ни забъркали тези,които сега ще го съдят.А може би трябва сами себе си да осъдят за положението в страната ни.
344
5
 
4
 
! Отговори
кадафи преди 13 години
Хе хе май всички се уплашиха да пишат.
343
2
 
8
 
! Отговори
Човек преди 13 години
За негативно настроените предлагам да прочетете "Песен за човека" на Никола Вапцаров, пък току виж станете малко по-добри хора.
342
1
 
12
 
! Отговори
бай'ван преди 13 години
съдейки по начина на арестуване... към близката кръчма :)
341
0
 
9
 
! Отговори
НАТАЛИ преди 13 години
Чудя се на себе се! Често се е случвало да изпитвам съчувствие към хора като този човек. Сигурно, ако не се беше разминало на охранителя, нямаше да разсъждавам така. Даже и в тази ситуация е причинил голямо страдание на момчето и на близките му. Въпреки това по някакъв начин го разбирам. Не съм се замисляла, дали бих направила такова нещо! По-скоро - не! Ако някой ми прави психологически портрет, дали реши, че съм "склонна към тероризъм"... В живота си само веднъж съм ударила шамар?!?!
340
2
 
16
 
! Отговори
кадафи преди 13 години
Трябва да знаете, че IP адресите се записват.- (от правилата на сайта)На майка ви Пу...та. Това демокрация ли е????Мръсни НЕДОНОСЧЕТА!!!!
339
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трябва да знаете, че IP адресите се записват.
338
0
 
1
 
! Отговори
300-200 преди 13 години
nanikade
337
0
 
2
 
! Отговори
!!!!! преди 13 години
Kremena, opitai na Angliiski, 4e bulgarskiq hi4 ne go vladeesh!!!...Kade sa u4ili tezi deca?????...e nema takava durjava, nema takova pokolenie - da ne znae sobstveniq si ezik! Polojenieto e beznadejdno!!!
336
1
 
10
 
! Отговори
1234g4 преди 13 години
Това не е май похитителя обраха банката пред нас май ченгетата.
335
0
 
3
 
! Отговори
silance преди 13 години
Видях това,което са качили под заглавието - дори по филмите рядко има толкова близък план на снимките ...
334
7
 
10
 
! Отговори
Tepix преди 13 години
Любим сюжет: Обира банка, стреля по охранителя, държи заложници, ама иначе е чудеееееесен човек. Просто не му върви в живота.Когато в моя живот не върви, си сядам на дупарата и започвам да мисля и да правя нещо по въпроса, а не ходя да стрелям и ограбвам.Опитите за оправдаване на разни стрелящи бандюги от близки и приятели са разбираеми, но не са полезни.А на народа само това му дай - приказка за Робин Худ от Сливен. Всички неудачници - грабвайте по един Макаров и ни вземете за жив шит. Хвала
333
3
 
29
 
! Отговори
Пепи преди 13 години
В България престъпниците си правят банки,а обикновените нещастници като Стефан се опитват да ги оберат.И Стефан ще лежи наистина много години в затвора защото е обикновен човек,А тези,които изнудват,отвличат и крадат народа съд не ги лови.Защото всичко е тяхно и съдилищата включително!А когато правят закони наи-напред предвиждат вратичката на закона и после го доизкусуряват.Прав ли съм?
332
0
 
1
 
! Отговори
от344 преди 13 години
Продължавам: извършва от "Инвестбанк". Нищо случайно няма!
331
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
След три дни ще забравим за Стефан, както се казва всяко чудо до три дни. Но кой стои зад инициалите "Инвестбанк" трява да знаем. Мисля, че има само една изцяло българска банка. Тогава какви пари управлява председателя на борда другарката П.Славова? Тя е много близка с Любен Гоцев а извода е, че голям % от капитала е червен. Защо плешивия тъпоглавец като стана кмет на Сливен, прехвърли от Общинска банка обслужването на всички общински структури, общински училища и други обслужващи звена да се
330
0
 
10
 
! Отговори
Темерут преди 13 години
Разгоря се, види се огромна дискусия: Е, ли е Стефчо добър човек, или не е? Какъвто е, такъв е... Обаче, пусна заложниците, нали? Ако беше психопат, нямаше да го направи, при все, че са го убеждавали да го направи. Нещата не са само черни, или само бели. Айде стига толкова коментирали!
329
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма нищо добро в действията на този престъпник. Единствено положителное че можеше да е още по-зле, отколкото вземане на заложниците и прострелян човек.