А сега накъде...

Краят на последната неудача на един неудачник
Обновена: 25 мар 2011 15:11 | 25 мар 2011 11:05,
397

 

Кадрите са предоставени от ТВ7

 

Стефан не е престъпник, е изводът на шефа на сектор "Криминална психология" към МВР Тодор Тодоров, който преговаря с мъжа, взел заложници в банков клон.

Стефан е човек, на когото цял живот са се случвали неудачи, е другият извод.

Последната неудача, преди да влезе в банковия клон, бил неуспешен шофьорски изпит, но той не бил разстроен, че са го скъсали, а от отношението на изпитващия към него.

"Ето, аз пак се издъних. Дори един грабеж не мога да направя”, казал мъжът пред психолога.

В един момент искал да се самоубие, но нямал куража да го направи. „На него по-скоро му се искаше полицията да го убие, но помоли полицаите „да не го правят на решето”, разказа Тодоров пред bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
308
0
 
11
 
! Отговори
............... преди 13 години
Много, много тъжна история....
307
11
 
7
 
! Отговори
Дайте му орден преди 13 години
Много е тревожно това, че ченгетата не го изведоха насила. Какъв сигнал дават към подобни *** комлексари? Така всеки втори *** ще реши, че може да се пробва, пък ако стане - стане, ако не...ще го чакат да си излезе и кафенце ще му направят !Трябваше да му дадат 10 минути за размисъл и ако не излезе - един в десятката и край ! Това не е детска градина и всеки трябва да си носи отговорностите ! Боко само дето орден не му даде на това *** !
306
3
 
2
 
! Отговори
MURDOC преди 13 години
До 316 :Единия случай няма нищо общо с другия ,май ти си забравил хапчетата ?
305
1
 
5
 
! Отговори
qweqwe преди 13 години
От цялата случка наи хубавото е че няма загинали.И не забравяите че ако сами не си помагама няма кои да ни помогне !
304
7
 
8
 
! Отговори
777 преди 13 години
Не е престъпник човек, който обира банка,взима заложници и почти убива охранителя на банката ? И това го казва високопоставено ченге ? Що за абсурд? И що за непрофесинален арест е това ? Вместо престъпникът да легна по очи с разперени ръце, той си стои, към него бавно се приближават цивилни, а не барети с насочено оръжие.Ами той може да извади нож или пистолет от колана. А баретите се приближават плахо отзад.Майтап!
303
4
 
3
 
! Отговори
Бай Хой преди 13 години
MURDOC като му съчувстваш *** другия път да гръмнат тебе. Ето и в Мездра детето е заклано от няква изтрещяла куфелница. И на нея ли ще й съчувстваш? И тя се е почувствала ненужна и хоп - заклала едно дете. Браво бе ***! Пак си си пропуснал хапчетата за днес!
302
4
 
4
 
! Отговори
MURDOC преди 13 години
До 301 :Потен тигър ли си ,жирав ли си, не знам ? Обаче май ти не стопляш че полицаите са длъжни да знаят как да реагират когато цивилен извърши обир преминал заложническа ситуация, но явно не си разбрал че нашите хора са неподготвени ТОТАЛНО. Ако си спомняш момчето още онази вечер се беше нагълатало с валидол можеха да го извадят докато е в това състояние, но ченгелите решиха да скалъпят оная история със опита за самоубийство и да оставят момчето вътре за повече съспенс .
301
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
chakaite podobni slabitiq v blizko badeshte,horata vse poveche obednqvat
300
4
 
19
 
! Отговори
qweqwe преди 13 години
Човека показа народното недоволство но си сасипа живота
299
14
 
7
 
! Отговори
тиз преди 13 години
Пожалавам бързо оздравяване на охранителя и дълги години в затвора на Стефан! Нека дълго мисли дали е карък или идот!
298
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Всеки може да е в позицията на това момче "Tи след малко ще ни изкараш и камикадзета бе, MURDOC! Е, аз няма да го направя никога, въоръжен грабеж на банка или каквото и да боло.Но пък мога да работя и за 5лв дори, ако съм в безисходица.Кво друго му трябва на човек!!!Мис БГ. къща у Бояна и едно Бентли кво друго...
297
4
 
5
 
! Отговори
POTEN TIGAR преди 13 години
Мърдок *** се прегледай, моля те! И спри да говориш малоумщини. Че си малък и нямаш опит е ясно. Ама не си вади и комплексите пред хората. Що не идеш при семейството на простреляния и да им обясниш тезата си, а? И категорично НЕ всеки може да е в положението на Стефан. 80% от българите живеят зле - колко от тях стелят и похищават хора? Тоя май е първия, нали?
296
2
 
15
 
! Отговори
аз преди 13 години
пожелавам оздравяване на охранителя и добър адвокат на Стефан. А Стефан да се взема в ръце и да се държи като мъжко момче,съдбата на всеки е такава, каквато поиска да е
295
4
 
8
 
! Отговори
идиоти преди 13 години
Изтрещяването не е причина да стреляш по никой - още по-малко по колега и да вземаш заложници ЖЕНИ...Пак питам - тоя "ГЕРОЙ" що не е направил нещо мъжко, като е изтрещял - да гръмне някой наркодилър, политик или мафиот, ами един обикновен пазач ?И изобщо - откога "изтрещяването" оправдава престъплението ?Ами ако утре някой *** нахълта у вас - гръмне детето ви, а вас ви вземе за заложници ? Тогава пак ли ще му съчувствате ???Това е престъпник и трябва да си болен да го защитаваш !
294
1
 
4
 
! Отговори
bg преди 13 години
mnogo glubavi statii pishat v tozi sait... !!
293
5
 
5
 
! Отговори
до Мърдок преди 13 години
Как да съм съпричастен с човек направил опит за грабеж,държал заложници и използвал оръжие??? Надявам се да си заобиколен с висока ограда и решетки на прозорците...а сега си лягай,че санитарите ще дойдат!
292
3
 
14
 
! Отговори
555 преди 13 години
Нека управляващите, да се замислят какво става с бедния народ!!!!!!!!! Мизерията ще доведе до там. Да престанат да крадат и имаме по висок стандарт..........Не ме хулете,а се замислете!!!!!!!!!!!!!!!!!!
291
2
 
7
 
! Отговори
1000000000 преди 13 години
ДО 299В щатите незнам какво правят, обаче времето показва че в БГ престъпниците не се наказват, и това предизвиква още повече престъпност...Маргини баргини, турци, ***, престъпни политици, българи, всякаква *** извършва престъпления и след отва се превръщат в мижитурки за да избегнат истинско наказание...ама момчето не си е допило сока, ама то е добро, ама не е взело изпита, ама не е щяло да нарани никого, ама защо така, защо иначе...СПРАВЕДЛИВОСТ НЯМА, ИМА СЪГЛАСИЕ С НЕСПРАВЕДЛИВОСТ!
290
2
 
8
 
! Отговори
Темерут преди 13 години
А, бе как няма да изпращят хората, бе!? Повечето от нас 20 години, откакто няколко правителства си правиха експерименти с нас са докарани до ръба на оцеляването, не е за чудене, че стигат и до там вече, да влизат и да обират банки, или поне да се опитват, де! Че, то и за това се иска планиране, майсторлък и прочее, и обирите на банки не са за всеки, така е!
289
0
 
11
 
! Отговори
Робин Худ преди 13 години
Стефан Президент!