Полицаят, пребил ученик – невинен!

Досъдебното производство вече е прекратено
Обновена: 4 апр 2011 07:20 | 3 апр 2011 21:03,
613
Полицаят, пребил ученик – невинен!
Снимка: Булфото

Районната прокуратура в Пазарджик прекрати досъдебното производство и отказа да повдигне официално обвинения срещу пазарджишкия полицай Георги Галевски, който беше обвинен в побой над 13-годишния съученик на дъщеря му – Николай.

Dnes.bg припомня, че на 11 февруари ученикът от СОУ „Георги Брегов” беше настанен по спешност в болница с високо кръвно и комоцио. Той твърдеше, че е пребит от бащата на съученичката си Михаела. По думите на Николай, Михаела се напила с бира по време на учебните часове.

След първия час тя отишла до мивките, за да се наплиска с вода, но това не помогнало. Тогава помолила момчето да я придружи до тях, за да облече нови дрехи.

През това време класната ръководителка на момичето уведомила бащата за нейното състояние. След като разбрал за случката, той се прибрал с патрулката от работата си до тях. Като чуло, че баща му се прибира, момичето се изплашило и помолило Николай да се скрие.

Още по темата
Бащата го открил и му нанесъл няколко удара с юмруци, е версията на пребитото момче. После с полицейски автомобил го върнал на училище, като през целия двор го стискал демонстративно за врата. Моментът е запечатан от охранителна камера.

Със записа разполагат и от Инспектората на МВР, които направиха проверка на случая и предадоха материалите на прокуратурата.

Магистратите обаче прецениха, че няма данни за извършено престъпление от общ характер. Тяхното решение може да се обжалва пред Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


613
Още по темата: Пазарджикпрокуратура
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
425
0
 
30
 
! Отговори
к.к преди 13 години
Отиде му бъдещето на това момче , само защото заедно с родителите си е помислило , че може да има ред и оправия в милата ни татковина !
424
0
 
21
 
! Отговори
ceco160 преди 13 години
ГАДНИ КУКИ
423
0
 
30
 
! Отговори
@хархия преди 13 години
С такива решения т.нар съдебна власт само предизвиква хората към анархистични действия. Когато държавата абдикира идва анархията!
422
6
 
7
 
! Отговори
Заптие преди 13 години
И какво ще направите сега? Ще колите ли, ще бесите, ще се биете ли, какво?
421
6
 
34
 
! Отговори
холера преди 13 години
На децата ми съм забранил да играят с деца на заптиета.Аз със полицаи не сядам на маса.Те са по равни пред закона.Де сте бе евронаблудатели,хелзингски комитети.Вместо полицеиската щерка да иде в ТВУ.
420
4
 
25
 
! Отговори
glavatar преди 13 години
Точно на секундата го разтрелвам гадното животно милиционерско.После все ще намеря качествен адвокат.
419
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
100 ооо души мафиа.
418
1
 
36
 
! Отговори
lewskar преди 13 години
Ако тоя милиционер направи така на сина ми ,въобще няма да чакам измисленият съд да решава.Него ще го пенсионират заради инвалидност първа група,а аз влизам най-малко за 5 в затвора.Но като излеза и видя че малко се е оправил пак щего инвалидизирам ама този път за постоянно.
417
0
 
29
 
! Отговори
хаха .!. преди 13 години
както каза 527 САМО В СТРАСБУРГ МОЖЕ ДА се търсят ПРАВА ..ТУК ДУМАТА ПРАВА Е ОДАВНА ЗАБРАВЕНА. ДРУГИЯ ВАРИАНТ Е ЛИЧНА ВЕНДЕТА (по реалния вариант ) АКО БЯХ БАЩА НА МОМЧЕТО ЩЯХ ДА ГО ИЗЛЕЖА ПРОСТИЯ ПИЯНИЦА ПОЛИЦАЙ
416
5
 
11
 
! Отговори
пал-секам преди 13 години
Виновна е мацката. Не е трябвало да се крие момчето! Нима е престъпление да си покани съученик на гости? И от кога? И защо? Ако момчетос и беше седнало на фотьойла не се знае дали бащата би го опердашил? И той е крив, но и момчето и момичето са виновни. И защо да се крие? Да не го преследват терористи? И тримата са виновни: момчето и момичето задето се е скрило, а отеца, защото го е бил без причина.
415
1
 
20
 
! Отговори
яаз преди 13 години
Дори и да ги е хванал на калъп, момчето ли е виновно, че дъщеря му си е разтворила краката.
414
0
 
40
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Ако беше новина за някое ***, родило на 11, веднага щеше да се намеси "Защита на детето", но когато става дума за полиция,никой не смее да гъкне.Няма престъпление ли?Познавам учител,който за един шамар на нахален син на бизнесмен беше уволнен от работа, защото му"Уронил публично престижа" пред съученицитему, и за малко щеше да го и осъдят...
413
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Време е имената на прокурорите допускащи да се случват такива неща да бъдат огласявани! Доколкото знам не е противозаконно. Какво ги криете тогава??? Нека всички научим кой прекратява досъдебни производства и кой пуска мутрите на свобода!!!
412
1
 
33
 
! Отговори
ттт преди 13 години
Повече от 500 коментара. Няма да ги чета. Ако някой друг го е написал преди мене моля да ме извини. Момчето да си търси правата в Страсбург. Тука е безсмислено (и вредно, защото ще го изкарат виновен и ще поеме съдебните разходи).
411
1
 
26
 
! Отговори
майкоо.!. преди 13 години
е те тва е.. тия нашите полицай са няма толкова прости,деградирали битови алкохолици-комплексари А КАКТО ВИНАГИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА СПИ ЛИ СПИ ДЪЛБОКО НЕОБЕЗПОКОЯВАНО
410
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
heeeeeq,chalgari i chalgadjiqki haqde otidete i porabotete malko.stiga s tozi policaq i dete.cheshete si ezicite na rabota.
409
1
 
20
 
! Отговори
зъл преди 13 години
Познавам бащата на момчето-ще има вендета
408
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако съм баща на момчето, че изчакам полицая да се облече в цивилни дрехи и ще му строша главата, защото според прокуратурата ако е в цивилни дрехи то той не е служебно лице. Във второ районно поделение на МВР в Плевен има също такива ***, но там по принцип ги избират с конкурс, сами се досетете какъв. Срам и позор за полицията са такива служители. Г-н Цветанов, кога ще изринеш *** от ведомството си, или така е добре?!!
407
0
 
20
 
! Отговори
??? преди 13 години
***,това не е държава ве4е
406
0
 
13
 
! Отговори
. преди 13 години
-Ууууууууууууу