Младеж се самоотвлече, поиска и откуп

Пратил на дядо си писмо с кичур коса и искане за 10 бона
Обновена: 20 апр 2011 18:53 | 20 апр 2011 18:53,
44
Младеж се самоотвлече, поиска и откуп
Младежът вдигнал на крак близки и полиция. Снимка: Архив МВР

Антимафиоти задържаха млад мъж, инсценирал отвличането си, съобщи МВР.

На 13 април възрастен мъж от Ямбол потърсил помощ от полицията, притеснен, че внукът му е похитен.

Ден преди това човекът получил писмо, че 22-годишния му внук от София е отвлечен. В писмото имало кичур коса и искане за 10 000 лева откуп.

Били дадени и изрични указания да не се съобщава на полицията.

След сигнала ямболските антимафиоти открили в пощенската кутия на възрастния мъж и второ анонимно писмо. В него имало точни указания кога, къдеи по какъв начин да бъде предаден откупът.

Те стигнали до извода, че авторът на писмото е наясно с взаимоотношенията в семейството, както и че 22-годишният внук е бил в Ямбол по същото време.

Ден по-късно внукът е открит в жилището му в столичния ж.к. “Младост 2”, без каквито и да били следи от насилие спрямо него.

Впоследствие 22-годишният мъж си признал, че е инсценирал отвличането. Идеята му била да вземе пари от близките си, с които се виждал много рядко.

Доказателствата по случая ще бъдат изпратени в Окръжната прокуратура в Ямбол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
2
 
! Отговори
Mishaka преди 13 години
До (30) Тази снимка е от ареста на "наглите" бе всезнайко,а не е от този случай!!!И как видя,че са затлъстели?! Полицаите,арестуват ***,а вие ги плюете. Вие всички сте "БЪЛГАРИ В ПОВЕЧЕ"
41
0
 
1
 
! Отговори
filomena grimaldi преди 13 години
vnukat si ne e dal smetka 4e v igrata mu we vleznat i drugi o4astnizi kato poliziq i pro4ee. eto zawo da si plati igrata v troen razmer.
40
0
 
1
 
! Отговори
ас преди 13 години
Тия от снимката са застанали като в Counter Strike ботовете :) Зада може да ги отстреляш по лесно :)
39
2
 
5
 
! Отговори
uladislau преди 13 години
до: 30уникални са човече - това е нашата полиция - бъзливи комплексирани тумбаци на наша издръжа.
38
2
 
2
 
! Отговори
belqta преди 13 години
Тия редактори верно си слагат снимките както им падне. Знам го този апартамент и там суматохата беше за нещо съвсем друго...
37
3
 
26
 
! Отговори
- преди 13 години
Постъпил *** в "Пирогов" с отрязани крака.Отишла Айшето на свиждане. Още с влизането бръкнала под одеялото, напипала което я интересувало и като се уверила, че е там, въздъхнала успокоена:- Абе, ***, за малко инвалид да останеш, бе!
36
1
 
20
 
! Отговори
мЪдко преди 13 години
ако беше си резнал едното топче със сигурност дядката щеше да брои кинти
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако си беше пратил едното ухо можеше да мине номера
34
2
 
6
 
! Отговори
Gio преди 13 години
...сега ще го самотаковат здраво - не много - само за около 10000 кинта...
33
4
 
2
 
! Отговори
Грасон преди 13 години
До 33 Тъпчо е баща ти аз коментирам снимката не ме вкарваи във филми не ме интересуват *** :)
32
4
 
8
 
! Отговори
za 30 преди 13 години
И откъде да знаят дали е истинско отвличане или инсценировка, тъпчо? А този е дете в акъла само...на 22 години си е мъж,при това чист българин - гледа да открадне, даже от роднините си
31
2
 
18
 
! Отговори
ivanova преди 13 години
Много елементарно мислене,да се делим на столичани и пришълци. И откъде са така наречените натрапници моля- от Кения,Манагуа... Всички сме си един дол дренки,само простотията ни напоследък е безгранична.То в България хора няма да останат до 10-20 год.,те седнали да се дърлят за глупости.Кухи сме отвътре,това ни е проблема,а не кой откъде е.
30
19
 
17
 
! Отговори
Гарсон преди 13 години
Искам само да коментирам снимката колко горда картинка 2 затлъстели барети атакуват детска стая просто уникално велики герои със велик водач цеко! :)
29
6
 
17
 
! Отговори
шоп преди 13 години
абе някои са ми много смешни, като видят изписано някъде "София" и почват да бълват жаби! И все шопите сме им в ума. Ще рече човек, че ние сме оплодили цяла България и всички са шопи. На младежа дядото е от Ямбол - к`ъв шоп ви гони? Я си погледнете географията! Егати комплексарите.
28
21
 
13
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Какво ни плюете столицата бе? Като не ви харесва марш по селата и прованса!!! И без това ни писна от вас да ни мйекате по улиците и да се държите все едно сте си на село. То не са боища, не са *** по улиците, не са коли по тротроарите та да не могат хората да се придвижват пеша, да не говорим за майките с колички... Не стига, че сте неканени в нашия град, ами и ни псувате и работните места ни взимате и цените на труд подбивате и замърсявате ежедневно защото мразите София. Ми махайте се бе!!!
27
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По мой впечатления софиянци са безлични и безинтересни хора, неосъзнаващи себе се като нещо различно от бройка, учили в училище с номер, играли на терасата вместо на поляната, незначещи нищо за друг освен за семейството и най-близките им. Не съм имал и нямам желание да имам приятели софиянци.
26
2
 
16
 
! Отговори
Чешит преди 13 години
Леле тоя народ съвсем изперка, самоутвлича се за 10 бона??? Баси пича някой да му се обади и да му предаде да спре да гледа филми най вече криминални, и да си вдигне *** и да се огледа нещо да побачка, баси шоумена тоя сто на сто ще е пафкал и холандско.
25
1
 
19
 
! Отговори
margatita преди 13 години
една дряновица неокастрена и ......повечко възпитателни удари!
24
1
 
44
 
! Отговори
tarbuh преди 13 години
свим,И аз съм софианец, но такива като теб ме отвращават. Не ме интересува кой откъде е стига да е възпитан и да се държи добре. Може да е от село, може да е такъв като теб, трето коляно или повече софианец, и пак може да е ***...Отвращават ме и софианци, които псуват хората само защото са от друг град или село, но и хората извън София, които псуват софианци само защото са от София.Разберете, че кой откъде е не определя държанието или възпитанието!
23
7
 
1
 
! Отговори
TAPAKO преди 13 години
TOIA BACE OSHAHEL KAK ZAIAC V MARTE...