Съдът пусна президентския племенник

Гинекологът Борис Кузманов е на свобода срещу 500 лв.
Обновена: 3 юни 2011 19:58 | 3 юни 2011 18:58,
63
Съдът пусна президентския племенник
Снимка: Архив Булфото

Пловдивският районен съд освободи от ареста срещу 500 лв. гинеколога, който преди ден бе задържан със 11 грама херион, съобщиха пресцентъра на Съдебната палата.

Срещу Борис Кузманов е с повдигнато обвинение за това, че на 31 май в Пловдив без надлежно разрешително е купил наркотика за 1011 лв. от Николай Б.

Магистратите смятат, че не съществува опасност обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление. Той е с чисто съдебно минало, постоянен адрес и месторабота, както и с много добри характеристични данни.

Още по темата

Борис Кузманов е племенник на бившата първа дама на България Антонина Стоянова - съпруга на президента Петър Стоянов.

Междувременно Окръжният съд в Града под тепетата остави в ареста дилъра Николай Б., подведен под отговорност за незаконно притежание и разпространение на наркотици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
19 ти от кое село си? Току що говориха за доклада на ООН по новините на нова тв.
21
8
 
8
 
! Отговори
БРАВО ДНЕС БГ преди 12 години
От написаното се обърках кой е ПРЕЗИДЕНТ на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА.Май ЖУРНАЛИСТА написъл това е като Васа Ганчева.ТРЯБВА ЗЛАТЕН СКУНСК за него.2011 г. ПРЕЗИДЕНТ на България е Георги Първанов , съпруга Зорка Първанова.Племенниците ги оставян на вас.
20
0
 
6
 
! Отговори
Нико преди 12 години
МАФИЯ
19
1
 
10
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
Много забавен шут си. Ти чуваш ли се какво говориш, ООН признават че не могат да се справят с дрогата и я пускат свободно. И става един щастлив свят от напушени и дрогирани ***.Браво , за това ли мечтаеш?
18
3
 
2
 
! Отговори
batko преди 12 години
смешници
17
9
 
5
 
! Отговори
до ?? преди 12 години
Много забваен комик си. По всички новинарски сайтове и агенции от вчера съобщават за доклада на ООН, в който се казва, че борбата с наркотиците е загубена и съвестват да се легализират наркотиците. Каква е раликата между алкохола и наркотиците, ще ми обясниш ли? Пиеш ли? Не защитавам хероинаджията от статията-да се оправя, проблема си е негов. Просто правя разлика в степента на обществена опасност между дилър и клиент, което явно на теб ти е трудно, дори невъзможно да разбереш.
16
2
 
27
 
! Отговори
майна от Филибето преди 12 години
Кога се говореше,че разпространителите на дрога са сред управляващата ни *** не вярвахте. Този го познавам много бегло, но в никакъв случай не е наркоман. За момента е бил клиент, а после у кого ще попаднат тези дози. Главата си залагам, че това не е първата му сделка и че няма да бъде осъден.
15
0
 
13
 
! Отговори
отвратен преди 12 години
Да залееш жена с киселина? Що за комплексар трябва да си, що за отмъщение е това? Защо трябва да жигосваш някой за цял живот с белега на собствената си самоомраза? И като я загрозиш за цял живот - по- хубав ли ставаш, по - готин ли си, по - обичан ли си?
14
2
 
16
 
! Отговори
до 11 от ?? преди 12 години
Абе ти *** *** ли си или си просто *** като крив кюнец!! Шматка ,ти дрогиран ли си бе? Ами дай да не вкарват никой в затвора щото трябва *** като теб да плащат! Малееее егати логиката.***.
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
E, наркоманче, кво да го правят.
12
2
 
19
 
! Отговори
ivan преди 12 години
Не оня Велчев да плаче само носи погледнете убийците на децата . Този президенцки племеник ако го барнат в Гърция с 11 дози ще му скъсат *** само в България няма проблем
11
13
 
10
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
Ти *** ли си или си *** невменяем? Ти ли ще плащаш престоя в затвора на всички консуматори бе, клоун? Каква е разлика между клиент и дилър ли? А каква е разликата между *** и баща ти примерно? Ти само *** въпроси ли задаваш?
10
4
 
26
 
! Отговори
до 3 преди 12 години
Ти знаеш ли в другите бели държави ако те хванат с толкова хероин какво ще ти се случи? Никой няма да те пита ама клиент ли си дилър ли си! За 2 мин. си осъден на 20 -тачка в панделата.
9
0
 
29
 
! Отговори
БГ Съдия преди 12 години
Човека си купува 300 дози наведнъж, за да получи отстъпка просто. Вие за Economies Of Scale не сте ли чували. Браво на съда, задето е толкова безпристрастен.
8
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гоце кога ще му връчи орден "Стара Планина".Не се ли чува когаще е церемонията?
7
4
 
28
 
! Отговори
до 3 от ?? преди 12 години
Какво означава клиент и дилър? И двамата са нарушили закона! Къде пише в закона, че ако си клиент не носиш отговорност. Какви ги говориш,ти да не си пиян бе? И откъде знаеш, че е клиент, може да е пак дилър.Между другото някой вярва ли ,че племенника ще бъде осъден?
6
2
 
34
 
! Отговори
Даниел преди 12 години
Е *** клиента, хванат с 300 дози.
5
2
 
23
 
! Отговори
bob преди 12 години
До 2,Много ясно че са му я върнали нали е племенник на президента.....
4
0
 
18
 
! Отговори
Жо преди 12 години
"много добри характеристични данни" ??????? !!!!!!
3
12
 
23
 
! Отговори
до 1 преди 12 години
Ти какво искаш бе? Дилърът е в ареста и ще бъде съден. Въпросния Борис Кузманов е клиент, нормално е да бъде освободен. Дилърите трябва да лежатв затвора, не потребителите.