"Недосегаемите" лови ДДС-ари, източили над 21 млн. лв.

Разпитват се 11 души, иззети са счетоводни документи
14 юни 2011 22:20,
76
"Недосегаемите" лови ДДС-ари, източили над 21 млн. лв.
Снимка: архив Булфото

Вътрешният министър обяви, че е стартирала спецоперация на МВР, ДАНС, НАП под ръководството на прокуратурата за предотвратяване на ДДС измами.

Цветан Цветанов уточни, че по операция "Недосегаемите" в момента се проверяват 16 адреса в София, както и адреси в Добрич, Пазарджик и Враца, проверяват се и счетоводни къщи и офиси.

Иззета е счетоводна документация, компютърна конфигурация, като според анализа на МВР и НАП за периода 2010 – 2011 г. са причинени щети за над 21 млн. лв.

Разпитват се 11 души, поясни МВР шефът и благодари на службите за бързата и своевременна реакция по операция "Недосегаемите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
2
 
! Отговори
Gancho Nikolov преди 11 години
Hahaha
74
0
 
2
 
! Отговори
ВСИЧКИТЕ преди 12 години
По произход са от ......"Богато неработническо семейство "!
73
0
 
2
 
! Отговори
ДО 61 преди 12 години
ТИЯ Крадиви кадри ,.....ЧИИ СА ,..............ЖАЛКИ ОСТАНКИ ОТ МИНАЛИЯ ВЕК ?
72
0
 
3
 
! Отговори
АЗ Ф преди 12 години
Лови и ги пуска, нали? Колко ще са осъдените за нанесени материални и морални щети на БГ народ колко ще влязат в белене
71
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дразняТ
70
1
 
3
 
! Отговори
До 59 преди 12 години
Е, да, но...това му е работата на премиера, да назначава хора, които да работят. да координира и контролира.Или трябва да разбира от здравеопазване, да е инженер, икономист и финансист, че той да си върши цялата работа на правителството.А това, че те дразня си е твой проблем.
69
0
 
3
 
! Отговори
Zakona преди 12 години
Proverete i vsichki danuchni. Golemi iznudvachi ima ot tiah. Proverete kak jiveiat i gi popitaite ot kude?????????????????????????????
68
0
 
5
 
! Отговори
Не дедесар преди 12 години
Ам ко стана с Мургина а?????????
67
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
младия милиардер Гоце Първанооглу ще го проверяват ли
66
0
 
6
 
! Отговори
Goko преди 12 години
*** Николов е най-стария ддс
65
2
 
15
 
! Отговори
neo ! преди 12 години
ПРЕДЛАГАМ АКЦИЯ " БЕДНЯКЪТ МИЛИОНЕР " -прехвърлилите губещи фирми на бедняци за по 200 лв. като УВАЖАВАНИТЕ БИЗНЕСМЕНИ БРАТЯ ДИНЕВИ и много знайни и незнайни като тях да си платят дължимото на държавата .....и да ги подведът под съдебна отговорност !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
64
0
 
19
 
! Отговори
елена преди 12 години
21 милион на 11 човека,това е по малко от 2 милиона на човек.би трябвало да ги наградет с ордени ,като сравним ,че Ковачки открадна 16 000 000и получи условна присъда.
63
3
 
18
 
! Отговори
данъкоплатец преди 12 години
Трябва незабавно да се премахне ДДС и да се въведе данък вурху оборота без никакви опции за възстановяване, но не 20%, а 10% и край на кражбите и далаверите!Защо министър Дянков не пренесе тук практиката на САЩ?
62
3
 
9
 
! Отговори
бг гражданин преди 12 години
На никого не са необходими такива показни акции с гръмки и колоритни имена, целящи само постигане на популистки предизборни ефекти и вдигане на рейтинги на управляващите! НЕОБХОДИМО Е НЕЩО МНОГО ПРОСТО И ХАРАКТЕРНО ЗА НОРМАЛНИТЕ СТРАНИ - ВСИЧКИ, РАБОТЕЩИ В ЗВЕНАТА НА НАП, ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРАТУРА, СЪД И СЛЕДСТВИЕ ПРОСТО ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА!!! Рязането на ленти и говоренето на простотии не е неободимо на никой от нас - все пак не живеем във времето на Тодор Живков!!!
61
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПОРЕДНИ ФИШЕЦИ .................НЕ СЕ ПРЯХА ТИЯ ДОЛНИ ГЕРБЕРИ ............Долу Бойко , долу Цвъцо .................Долу простаците и манипулаторите от управлението на държавата
60
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трезвен ,ти явно си още не си изтрезнял от снощи.Сега когато приятелката на Цецо по семейна и апартаментна собственост /по 6 апартамента / започне да ги съди те тога вече ще имаме правосъдие.Така че на крива ракета космоса и пречи.Като си види как ВСС яростно защитава новата шефка на софийският съд може да се разбере кой обслужват.
59
4
 
16
 
! Отговори
До 54 преди 12 години
Не ми трябва нито Боко ,нито Цецо да ми дават по по 2000Е, минимум.Искам да си вършат работата така както трябва ,а не постоянно да да висят по разните студия.Единия постоянно реже някакви ленти защото някой друг си е свършил работата,а другият вместо да ръководи МВР е негов говорител.
58
6
 
12
 
! Отговори
TPE3BEH преди 12 години
Дали ще има осъдени скоро - едва ли... Докато имаме президент като Гоце, който е назначил половината съдии и защитава "независимият" съд, няма да видим ефективна присъда скоро. Защото съдените се отчитат всеки месец и пълнят партийната касичка. Хубовото на тези акции, е че поне им спират схемата на разни тарикати и съответно и потокът от пари. И затова по форумите има толкова много хора, които пишат по-цял ден за "цвъцко" и "тиквата", защото има и много ощипани с тези акции...
57
1
 
8
 
! Отговори
kk преди 12 години
А какво стана с ДЕДЕСАРИТЕ от 2000,2001 до 2004 година?!И там бяха иззети документи,печати от София,Пазарджик,Пловдив,Стара Загора!Сумата надвишаваше 500 милиона!Имаше и арестувани!Какво стана с ДЕДЕСАРИТЕ от ул."Н.Коперник"-тези с Частната митница?!Арестувани,с повдигнати обвинения,а си бачкат!!!Всичко е за пари!Явно добре са си платили!!!Бойко,къде си,или си в "невидение" по въпроса?!Цветанов,престани да ни замазваш очите със задържани ***, взели по 200,300 лева,за да открият фирми!!!
56
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чудя се кой ли ги измисля заглавията на тези операции. "Недосегаемите", "Наглите", "Невменяемите", "Неуморимите".... с автоматичен генератор ли, що ли?А това на снимкта, предполагам е отбор "Черешка" от "добрите".