"Недосегаемите" лови ДДС-ари, източили над 21 млн. лв.

Разпитват се 11 души, иззети са счетоводни документи
14 юни 2011 22:20,
76
"Недосегаемите" лови ДДС-ари, източили над 21 млн. лв.
Снимка: архив Булфото

Вътрешният министър обяви, че е стартирала спецоперация на МВР, ДАНС, НАП под ръководството на прокуратурата за предотвратяване на ДДС измами.

Цветан Цветанов уточни, че по операция "Недосегаемите" в момента се проверяват 16 адреса в София, както и адреси в Добрич, Пазарджик и Враца, проверяват се и счетоводни къщи и офиси.

Иззета е счетоводна документация, компютърна конфигурация, като според анализа на МВР и НАП за периода 2010 – 2011 г. са причинени щети за над 21 млн. лв.

Разпитват се 11 души, поясни МВР шефът и благодари на службите за бързата и своевременна реакция по операция "Недосегаемите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да Дойдат при Мен аз ще им Кажа един краде по-малко само 1милион евро Бюджета на две гимнизаии.
14
6
 
30
 
! Отговори
Фанети Мазакура преди 12 години
след небивал успех (на село) , след 'Лапачите' 'Октопода' 'Събирачите' 'Килърите' и много други:в името на Краля-Бог-СлънцеМВР Пикчърс пресент - Недосегаемите в главните роли: *** Цървуланов, Калин сервитьорката на Генерала, десетки връзкари уредили се на работа в ДАНС, десетките доносници (в България агенти няма) , десетки неуморни (некадърни) прокурори , десетки не\подкупни съдии и други подобни жалки типове. Текста четоха: БНТ и най-вече БиТиВиту (личната PR телевизия на ГЕЙБ)
13
0
 
3
 
! Отговори
aide po spoko преди 12 години
nali pomnite kak v ispania legaliziraha dohodite na mafiata?prosto im izkupiha sibanite hoteli krai moreto deto postroiha, uzkim da opraeli prirodnite krasoti....shemata na Cwu Cwu i Bu Bu e systata. arwestuvat nekakvi prestypnici i TEHNIA syd gi osvobozdava kato nevinni. dohodite i prihodite im ostvat nepokatnati
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До т. наричащият се "Странджа" ! Вярно ли е, че си искал да получиш статут на репресиран, защото дядо ти бил в пангото шест месеца за кражба на кокошки от кооперативният курник? Е-е-е-е кокошкар бил дядо ти , кокошкар си и ти !
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има един Италианец краде всяка година по-малко само 1милон евро от ДДС още не са хванали. Вече 10години така.
10
4
 
20
 
! Отговори
Селския Ерген преди 12 години
Вътрешният министър обяви, че ..Аз не знам друга държава Мин. на МВР да се явява говорителка на Министерството. Ама явно това му остана, след прословутите Акций, от които няма нито 1 осъден, няма 1 спечелено дело в полза на Гражданите на РБългариял, има само арестувани които после съдят България заради МВР в Страсбург за 10ки хиляди ?. Некадърност се нарича това !
9
0
 
21
 
! Отговори
Тялото преди 12 години
Ако махнат целия ПР , акциите са просто кьорфишеци. Хората които ги правят са си опекли нещата и имат бушони. НАП трябва да реагира много по-бързо преди сметката да е в милионите. Законите също трябва да са правени така че да има превенция.Дори да ги осъдят милионите са загубени и никой няма да ги върне, а измамници винаги ще се намерят, дори да е 99% сигурна присъда.В щатите се лежи до живот за всякви далавери с милиони, интереса не е намалял.
8
0
 
18
 
! Отговори
закура гилови преди 12 години
"Недосегаемите" лови ДДС-ари, източили над 21 млн. лв. Лови ги за оня...полапат го,па ги пуснат!
7
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
поредната партенка на Цецо Партенката. ама и като гледат платените драскачи на партийка геЙб отново са застъпили нощно дежурство. хахахах колко са жалки само.
6
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да не излезе като при "Лапачите".Цецо обяви за щети от 30 милиона,пък се оказа че има не неуточнени документи за ДДС за около 2000 /две хиляди/ лева и то не взети.Самата акция струващи поне 10 пати повече.Така че говорителя на МВР Цветанов мой пак си опитва да трупа рейтинг.
5
18
 
21
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Тройната ламя осъди ли някой бандит, че не си спомням... - Миков, я кажи бе мальчик, ти какво направи като министър?...
4
2
 
8
 
! Отговори
tt преди 12 години
kolko ocadeni dd-cari ima-nikolko.
3
19
 
24
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Как да има осъдени... - след като Гоце не дава?... - нали това ще бие по имиджа на БСП...
2
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ииииииииииииииииииииииииииииииии колко осъдени има след толкова много акций с разни имена ,ТОЧНО нула ,като вас тикви
1
6
 
9
 
! Отговори
a преди 12 години
dooooobre