Закопчаха Българина и Негъра с дрога в София

Трима са задържани с амфетамин, хероин, кокаин и канабис
Обновена: 23 юни 2011 10:38 | 22 юни 2011 19:53,
69
Закопчаха Българина и Негъра с дрога в София
Снимка: Булфото

Трима мъже са задържани в столицата за притежание на наркотици, съобщи МВР.

Криминалисти на Първо районно управление заловили 46-годишния К. Н., по прякор Българина, с 32 топчета с хероин.

В Пето РУП пък е задържан 24-годишният Х. А. с прякор Негъра.

При проверка в дома му са открити 14,13 грама хероин и 1,17 грама кокаин.

Третият задържан – 18-годишен столичанин, бил спрян за проверка, докато карал мотопед.

У него полицаите намерили три пликчета с марихуана с общо тегло един грам.

Мъжете са в ареста със 72-часова мярка „задържане под стража”, работата по случаите продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
5
 
5
 
! Отговори
пловдивчанка преди 12 години
Mда...най-вероятно ще ги пуснат след 24 часа. А преди десетина дни 14-годишният ми син се прибра и разказа как някакви батковци са им раздавали бонбони в хартийки пред училище. Добре че не е взел. Къде спи полицията,питам,и защо плащаме за охрана в училищата? Докога ще ги хващат и ще ги пускат. Аз не искам да ми зарибяват детето, защо нямаме закони,нито правосъдна система? Сори,но ще емигрираме, и определено няма да гласувам тази година.
64
1
 
2
 
! Отговори
офффф преди 12 години
ХАйде пак същата снимка. Това на снимката кой е ???? Българина, *** или момчето с мотопеда... *** - трета година я използвате тази снимка!!!!
63
1
 
0
 
! Отговори
до 55 преди 12 години
55добавен от: НФБ добавен от :НБФ "преди 3 часа а пък на ул ,,Милин камък " до училещето децата са си казали истината но на стените за ушев амфетомина!Полицаите ни често са разпространители на дрога или по точно дърпа конците на криминалогенния контингент! По тошово време не бе така въпреки че и тогава сивите кардинали от ДС оправяха каналите за Запада! " Абе момче ,я вземи да ходиш на училище ,та да се научиш да пишеш грамотно ,пък тогава се изявявай публично ! Иначе ставаш за смях....
62
1
 
7
 
! Отговори
Стефка преди 12 години
За хероина ОК,но мамка му каква е тази нещастна ,жалка държава в която занимавт някой за грам трева.БРАВО ПОЛИЦАЙЧЕТА ВИЕ НАПРАВО РАЗБИХТЕ ПРЕСТЪПНОСТА.Сигурна съм ,че момчето щеше да навреди на много хора като се прибере да изпуши един коз.За пореден път БРАВО-отново показахте колко сте смешни и как работите само за да замазвате очите на неграмотниците.
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕЙЙЙЙ хванаха "най-голямата дрога на вселената" тцтцтцтцт *** и гламовете ви, докога ще наричате конопеца дрога ве нерамотници сдухани... Смърт за хероинаджиите, мир за чадела!!!
60
1
 
7
 
! Отговори
хах преди 12 години
от тримата осъден ще бъде само този с 1 гр. марихуана... :) другите двама ще ги пуснат пак
59
1
 
12
 
! Отговори
fsb преди 12 години
най-накрая го хванаха този тийн с единия грам! Блестящ успех за МВР в борбата срещу престъпността! ....ужас нестига, че трябва всекидневно да търпя простотията на тая държава, ами и един коз не мога да изпуша на спокойствие....
58
1
 
2
 
! Отговори
bogini преди 12 години
Taq snimka a gledam za 100ten put!
57
2
 
5
 
! Отговори
Ало, алоооо! преди 12 години
Няма страшно, "независимия" и "некорумпиран" съд ще ги пусне отново, и следващите, и следващите престъпници - до кога червени съдии, до кога ще се подигравате с държавата и ще се биете в космясалите Бай Ганьовски гърди че сте независими? Груйчо да вземе мерки, че ЕС постоянно пише доклади за червената ни съдебна система, със кадри на БСП и обслужваща само БСП, а ядат държавните пари!
56
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СТИГА СТЕ СЛАГАЛИ ЕДНА И СЪЩА СНИМКА НА ВСЯКА КРИМИНАЛНА НОВИНА БЕ *** И МАРЗЕЛИВИ ***!!!
55
1
 
15
 
! Отговори
онбашията преди 12 години
*** - добър прякор, каква ли особеност на тялото има за да го спечели? :)
54
1
 
6
 
! Отговори
Андрей преди 12 години
Пак ли тая снимка
53
0
 
7
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
а пък на ул ,,Милин камък " до училещето децата са си казали истината но на стените за ушев амфетомина!Полицаите ни често са разпространители на дрога или по точно дърпа конците на криминалогенния контингент! По тошово време не бе така въпреки че и тогава сивите кардинали от ДС оправяха каналите за Запада!
52
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хммм, нови прякори.... едно време на подобни елементи бяха Тиквата, Компира и Репата, но откакто аналозите им станаха премиер и министри, тези прякори явно вече са забранени. Т.е., останаха си 'запазена марка'.
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Egati manipulatorite, pishe che ima 54 komentara a se chetat52
50
0
 
2
 
! Отговори
do 44 преди 12 години
Bate, nali sme mnogoetnicheska darjava, na balgarina i negara samo *** mu trebva :)
49
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Jalko za momcheto s motorcheto, obarkaha mu jivota....1 gram, v normalni darjavi nai-mnogo da mu go vzemat i go puskat, kakto si beshe predi i tuk-adm.nakazanie. Da blagodarim na Koshlukov i evtinia populizam. I pak ne vlezna va parlamenta. Zaradi promenite pogubiha hiliadi mladeji-pishe Osajdan, are nameri si rabota. A inache na K. mu znaehme dilarite...stana faktor toi...
48
0
 
10
 
! Отговори
ля ля преди 12 години
всеки който мисли ще се засмеее!!! балъци ни правите вие ей куки!!! ама в крайна сметка вие сте най-големите балъци!!!!! хахахахахах
47
1
 
47
 
! Отговори
PENE преди 12 години
Поредната "гръмка" новина за подвизите на Нашата полиция !Ще кажеш , че са хванали Маджо и Маргина ! Опс - те не се пипат , щото до онзи ден бяха шефове на Бойко Мутрата !В тази смешна държава , няма арестуван или осъден НИТО ЕДИН ГОЛЯМ БОС !Нито един осъден крадлив политик (въпреки че Боко ни го обещаваше) !А иначе един сополанко с 1 грам трева , е обявен за огромна крачка в борбата с мафията ! Тия до кога ще ни правят на маймуни ! ! ????
46
0
 
3
 
! Отговори
, преди 12 години
BRAVO NOVA SNIMKA ,DEBELIYA SI E IZPRAL SPETSH UNIFORM,, PO SINKAVA E DNESKA,,,kEFITE