Отровиха 6 кучета в градината на хотел в Момчилград

Иззет е биологичен материал за експертиза
Обновена: 27 юни 2011 12:24 | 27 юни 2011 12:23,
96
Отровиха 6 кучета в градината на хотел в Момчилград
Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos

Шест ловни кучета са били отровени в хотелски комплекс в Момчилград, съобщиха от полицията в Кърджали.

Сигналът за 6-те отровени ловни кучета е подаден в РУП-Момчилград в неделя.

Животните са били в селскостопанска градина на хотелски комплекс и са били умъртвени в нощта на събота срещу неделя.

Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на произшествието. Иззет е биологичен материал за експертиза. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
20
 
15
 
! Отговори
Ми така де преди 12 години
Евала! Медал - тая бездомна *** като не си я гледат стопаните от еко дружествата и приютите трябва да се унищожава за да не разнася *** и болести навсякъде. Писнало ми е да не мога да пробягам и 1 км без озверяла глутница да ме погне из квартала. Възхищавам се на смелостта на отровителя! Да се изправиш с риск да влезеш в затвора си иска топки.
32
4
 
9
 
! Отговори
Готвача на хотела преди 12 години
Не ми достигна месото за обяд. ;)
31
3
 
22
 
! Отговори
Баба Яга преди 12 години
За сведение на всички които ме нападат.Аз имам питбулка в къщи и се грижа за нея като подобава.На грижите ми,отговаря с любов, въпреки,че е от агресивните породи.Но съм взела и вземам непрекъснато мерки да не нарани никой.Очите са ми на 8,а не на 4 като има около нея непознати.Държа я изкъсо.И не оставям след нея мръсотиите й.Всичко почиствам.Въпрос на възпитание, което за съжаление не е приоритет на другите кучкари.
30
11
 
18
 
! Отговори
Vesso преди 12 години
Тези кучета не са отровени от изверг,а от човек,на който са му нарушили една дузина права и е стигнал до извода,че държавата не работи и трябва сам да си реши проблема.А това е така защото"матреала"приема тези неща като електронна игра.Нещо виртуално.Води се от чувства и пристрастия,а не от разум и качествени познания от основното си образвание.Трябва да се премахне причината,а не да гонят последствията.
29
25
 
18
 
! Отговори
! преди 12 години
ДОБРА НОВИНА
28
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко за хайваните, а можеше вместо тях да са 6 ***...
27
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само 6 ли?
26
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може да са се самоубили...
25
10
 
16
 
! Отговори
“А“ до Баба Яга преди 12 години
В грешка си . .ама това ти е простено, защото си личи колко ти е умственият багаж. Кучето, което живее навън освирепява, защото е териториално животно и си защитава територията. Даже да тръгнеш към него с храна, то пак ще те нападне. Пожелавам ти както си вървиш да попаднеш на такава територия да видим дали пак ще говориш такива глупости!
24
17
 
11
 
! Отговори
do 22 преди 12 години
Otvorko, znaesh li kolko ste mi pisnali s tia deca. Chast ot danucite mi otivat za vashite deca - ti kakvo plashtash za moeto kuche. Svetut se e prenaselil - poveche hiora = po-malko resursi, kolkoto i nepriatno da ti zvuchi tova efakt. Skoro shte triabva da plashtash på 20 leva za litur benzin. E i kakvo s tia deca. Vsichko si subiram na kucheto. Otkude doidoha ulichnite kucheta - ei takiva kato teb gi vzeha za igrachka na decata si i posle kato im omruznaha gi izhvurliha!
23
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това което е сторено е не човешко , ако кучетата са пречели по някакъв начин на хотела , неса виновни те ,ами този който ги притежава , животните искат грижа , аз не обичам кучета но няма и даги убивам ,ами за бой е сопственика ,
22
4
 
10
 
! Отговори
zarin преди 12 години
mi otrovete i dezdomnicite...nie xorata sme vinovni,che sa na ylicata i kychetata i bezdomnite choveci!
21
14
 
25
 
! Отговори
еййй преди 12 години
Ей Бабо Яго, заради такива като теб безотговорни и *** хора има подобен проблем. Като искаш да гледаш кучета понеси отговорност и си вземи едно в къщи, събирай му испражненията по площатките, слагай му ваксини и т.н.Аз нямам желание мойте деца или който и да било да бъде нахапан или жертва от подобни кучета.Правилния подход тук е не да се отглеждат и да им седава хлебче а да се слагат в приюти почистват, обезпаразитяват и да се дават на желаещи да си имат домашен любимец.
20
12
 
13
 
! Отговори
Справедлив преди 12 години
До смелчага 13 !! Като си кучеунищожител, кажи си подвизите, кога, колко,с какво,пусни снимков матрЯл за доказателство, IP-то вече го има,давай смело да ти се порадваме?
19
14
 
22
 
! Отговори
Ана преди 12 години
Айде сега, всички дето зовете за смърт и се хвалите, че тровите и убивате, що не си изтипосате трите имена и снимчица? Или не ви стиска? Или си мислите, че не извършвате престъпление според действащото БГ законодателство? Или вярвате, че не сте престъпници? Или законът вас не ви лови? Или мислите, че имате морал и цености? А може би, че сте достойни деца да възпитавате?
18
14
 
15
 
! Отговори
Виктор преди 12 години
Жалко, че не 6... хиляди в София :(
17
11
 
10
 
! Отговори
до Ники преди 12 години
Ти от *** ли си та виеш още не умрял ?
16
28
 
33
 
! Отговори
Баба Яга преди 12 години
Хайде стига с тази жестокост бе! Даже и бездомните животини какво ви пречат? Вместо коматче хляб на едно нещастно животно, някой решава да подхвърли отрова.Не ви ли е съвестно -то милото подхожда с доверие,а вие сте по-големи животни и съдисти от него.Отвращавам се от подобен цинизъм.Никое животно не освирепява освен от глад.Е,ако има агресивни породи-то те си заслужават участта.Но другите-просто е престъпление.Има един, който рано или късно ще ви го върне.На вас или на децата ви-той не забравя.
15
17
 
12
 
! Отговори
DO 12 преди 12 години
MRAZIA SOCIALISTI I BEZDOMNI KUCHETA DA MI SE MOTAIAT V KRAKATA
14
30
 
12
 
! Отговори
Ники преди 12 години
има и много ловни кучета които са бездомни!!!! Смърт за пумярите!