То, половината от тази група съм ги арестувал и аз

Премиерът оцени акцията "Защитените" като много успешна
2 юли 2011 21:22, Елка Василева
331
То, половината от тази група съм ги арестувал и аз
Снимка: Архив Булфото

Премиерът Бойко Борисов оцени снощната акция с кодовото название "Защитените" като много успешна.

Той каза, че от самото й начало е бил информиран за нея.

Това беше една много добра операция. То, половината от тази група съм ги арестувал и аз, каза Борисов и допълни, че този път всичко в акцията е било филмирано от МВР.

Без да се бъркам, изрично го казвам, без да се бъркам в процеса, но не може да обираш, да обираш, да обираш и да си на свобода, заяви премиерът.

Още по темата

Според него вече е крайно време тези хора, които обират имуществото на обикновените хора непрекъснато, "да спрат с театъра в тази дейност и да получат осъдителни присъди, но за много дълго време".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


331
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
270
4
 
15
 
! Отговори
Адвокат преди 12 години
Предложение: Нека заради престъпни намерения цялата държава да я обградят с бодлива тел и да стане най големият затвор в света, който естествено не без гордос г-н Б.Б. ще открие. НЕка и г-н Ц.Ц. да стане главен надзирател на всички с престъпни намерения, защото аз имам намерение да очистя парламента, дали това вече не ме прави обвиняем? И нека не забравянме, че г-н Ц.Ц. и Б.Б. сега са от ПАСИВНИЯТ КРИМИНАЛЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ КОНТИНГЕНТ.
269
3
 
12
 
! Отговори
до 266 преди 12 години
И на тея неграмотници пак ли съда им е виновен? Не се научиха че за станеш ченге се искат връзки, но да си съдия се искат връзки и образование, което ушевците не са и сънували!
268
5
 
10
 
! Отговори
Аполон преди 12 години
Ееее, бива ли така бе, Бойко! Как така си арестувал половината? Ми виж, да беше ги арестувал всичките - е тогава щеше да си голяма работа!
267
3
 
11
 
! Отговори
Дядо Петър преди 12 години
Т.е., "ПОЯВИЛ СЪМ СЕ НА МЕСТОТО СЛЕД КАТО СА ПРИСТИГНАЛИ ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ ЕКИПИ (ОТ ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ)".Защото нямаше да ми викат ***, ако имах малко повече акъл и не ме беше шубе.
266
5
 
7
 
! Отговори
Адвокат преди 12 години
...в допълнение към 263:Из протокол за изземаване на компютърна конфигурация за наличие на пиратски софтуер:"...иЗет (с едно "з") един брой компютър (какъв) с нелицензиран програми (единственото и множественото число нещо?), един брой монитор ЕлГи (той за какво им е сигурно и него ще обследват за патенти може би)....."Та родната полиция да си го навре целия и сега Страсбург пак ще кара нас данъкоплатците да плащаме за абсурдите й.Съжалявам, но е факт!
265
3
 
16
 
! Отговори
Адвокат преди 12 години
Съгласно законите на РБългария могат да ги осъдят за хулиганство и вандализъм понеже реално са счупили камери. Престъпление е нямало и даже е документирано от глупаците от МВР, че хората са били отвън и са трошили. Закон за заглушаване на СОТ няма ;) Съдиите по косвени доказателства ако ще и специализираният съд да работи за Ц.Ц. и Б.Б. няма да могат да ги осъдят.Престъпниците могат да съдят МВР за това че са ги снимали съгласно пак законите в РБългария.
264
3
 
2
 
! Отговори
antiES преди 12 години
това са новите хайдути,вместо мандри обират банки
263
0
 
14
 
! Отговори
до 258 преди 12 години
Ще ги осъдят ако ченгетата докажат че именно така е станало! Не е достатъчно Ушев да каже - "Те бяха" и съда само да решава колко да им даде, трябва и да се докаже по безспорен начин, а това че милиционерските възпитаници дори и един протокол за обиск не могат да напишат без правописна грешка е отделен въпрос! Преди време едно ченге ни спря с един авер както си вървим из Младост, поиска ни лични карти, взе ги и вика "Елате с мен"! 100м от мястото на един паркинг бяха проснали по очи 2ма и ченгето ми вика - Разпишете се тука като поемни лица... Авера му вика "Вие нормални ли сте? Как ще се подпишем като не сме присъствали на обиска? Тея ако си наемат един добър адвокат и намерят 2-3 очевидици - ще ни осъдят за лъжесвидетелстване...." Ченгето взе да ни заплашва че и нас ще ни проснат на земата, че хубаво няма да видим... След като в закона пише че поемните лица трябва да присъстват на обиска - защо не спазват закона полицайте? После съда пак ще е виновен, две години са на власт ГЕРБ, защо не променят закона и това за поемните лица да го няма? Или просто да го спазват... Не може да бориш престъпноста като в същото време сам не спазваш законите или си мислиш че всичко ти е позволено!
262
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На недоразбралите тъпанарчета трябва да им се обяани, че полицията арестува, прокуратурата обвинява, а съдът съди.
261
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма да се учудя ако родният съд им даде само условни присъди. Какво толкова са направили момчетата?! Заглушили са сота, подслушвали са полицейски честоти, изпочупили са камерите и имат по няколко висящи дела и условни присъди...
260
8
 
6
 
! Отговори
винету преди 12 години
И КАТО ГИ АРЕСТУВА ,КВО ГИ НАПРАВИ ,а ------------------------едно ГОЛЯМО НИЩО .стил на работа ,браво ,,велик,, си .вървим много смело и бързо назад ,ровим под дъното вече .ВЕНСЕРЕМОС
259
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чакам деня без появата на Бойко Борисов!
258
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 255Овчи,задействал е локалният СОТ и затова са избягали, а не защото ги снимат. Нормални, некорумпирани съдии ще ги осъдят без проблем
257
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак приказки за наивници!...Само си прехвърлят топката едни на други.И полицията не работи качественно и ефективно, и съда тоже!..Корупция,прекриване на улики и доказателства,фалшиви медицински (за да включим и лекарското съсловие),протакане на дела с десетилетия...Цялата верига е проядена!..Стига заблуди!
256
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до pecanНормалните хора се радват на тези арести, приятелю,а цървулите страдат
255
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господи, кой е луд? Това е една провалила се акция със сигорност по вина на полицията заради налудничавата идея да ги снимат. След опит за обир на банка най- много условна присъда, защото не са откраднали нито лев.
254
4
 
8
 
! Отговори
Черен дроб преди 12 години
Гласувайте пак за комуниста Корнезов... на който сега е поръчано да прокарва закон помагащ за продажбата на органи. Корнезоооов ...това ли е най-важното! По-добре Боко отколкото тия мръсни червени продавачи на органи!
253
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червените *** са бесни :))) Арестуваха основния им източник на доходи
252
2
 
4
 
! Отговори
pecan преди 12 години
би трябвало да се радваме когато биват заловени такива ***.добре е да бъдат осъдени.при тази корумпирана съдебна система не е лесно.
251
6
 
13
 
! Отговори
ББ преди 12 години
Аз с половината от тях съм ял и пил