Стреляха по бизнесмен около Хаинбоаз

Кола блъснала опела му, после непознати открили огън
Обновена: 3 авг 2011 17:03 | 3 авг 2011 15:50,
151
Стреляха по бизнесмен около Хаинбоаз
Полицията прави оглед на опела, в който е прострелян бизнесменът. Снимка: БТА

45-годишен бизнесмен е бил прострелян в района на прохода Хаинбоаз, съобщиха от МВР. 

Мъжът е намерен зад волана на автомобил „Опел Зафира” в безпомощно състояние на пътя близо до входа на с. Въглевци.

Пострадалият е откаран в болница в тежко състояние. По първоначална информация простреляният е Атанас Атанасов – собственик на магазин за сателитна техника и официален представител на "Булсатком" за региона.

Неговият автомобил бил засечен на пътя и блъснат от червено Ауди.

От колата излезли маскирани мъже, които стреляли по шофьора на опела и по гумите, след което избягали. Най-вероятно нападението е извършено с цел грабеж.

Предполага се, че бизнесменът е пътувал за Стара Загора, за да отчете голяма сума служебни пари.

Той е в болница в тежък хеморагичен шок след остра кръвозагуба, причинена от прострелни рани в двата крака и слабините. 

Претърпял е тежка операция, но лекарите продължават да се борят за живота му.

Сигналът за инцидента е получен към 10,30 часа. Продължава огледът на място, блокирани са входно-изходните артерии на Велико Търново по посока Хаинбоаз.

Провежда се мащабна полицейска операция по издирване на извършителите.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: Хаинбоазпрострелян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
2
 
0
 
! Отговори
нло преди 12 години
Тия се плицикат на морето а тъпите ченгета ги чакат на царевец.
136
6
 
1
 
! Отговори
Григор преди 12 години
Е*ати глупендера. Ако не са дебелите *** за кого ще работиш? Аха, ще си буташ на някоя държавна службица колкото да не Умреш и после що производителността у нас била най-ниска в целия евросъюз.
135
2
 
8
 
! Отговори
До Чичо преди 12 години
Въобще не ми пука , че отвличат мутри с бели якички и бизнесмени натруепали парите си по меко казано полу-законен начин ! И аз работя , като Цецо 27 г. без прекъсване и не се оплаквам , че заплатата ми е малка , но имам един, и то наследствен апартамент ! Даже съм завършил СУ , а не ВИФ ! Живея скромно , но спокойно , не се страхувам , че някой ще отвлече мен или децата ми ! Вместо да мислим за дебелите *** с многото пари , да помислим за себе си ! Те едва ли мислят за нас !!!!!!!!!!!!!!!
134
1
 
0
 
! Отговори
bilqr4e преди 12 години
Tezi ne6ta teparva predsoqt v bedna Balgaria
133
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"ГЕРБ е единствената политическа сила, която качва резултат"Според последните изледвания броят на необразованите расте, така че не се учудвам.
132
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак чета, че комунистите за нещо са виновни. Имам усещането, че и след 100 години да погледна някой форум, пак ще чета че комунистите са виновни за нещо. Как пък един път някой друг не беше виновен... Яко ви тресе параноята - браво.
131
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мое се получи мутри на власт, мутри бизнесмени, и обикновени мутри ... Не мой да се получи държава, не се е получавала и няма да стане. Не съ надявайте. Оставете и минимална надежда за каквото и да е било.
130
8
 
21
 
! Отговори
до 139 преди 12 години
Аз не защитавам никого освен социализма като най-прогресивна и справедлива икономическа система. Естествено, че така се получи, най-големите псевдокомунисти станаха най-големите капиталисти, това дори не видях смисъл да го пиша, защото едва ли има човек в България, който да не го знае.Но народът се оказа най-големият *** в случая, защото си мислеше, че като дойде капитализма всеки ще стане милионер. Е, видяхме, че това и в Америка го няма.
129
17
 
6
 
! Отговори
СУПЕРГЕРБ преди 12 години
Изследване на на Център за анализи и маркетинг сочи, че на въпроса Ако днес се проведат парламентарни избори, за коя партия или коалиция бихте гласували?", ГЕРБ категорично събира най-много привърженици - 30,8 %, като отбелязва повишение 3 % в сравнение с предишното изследване, а Коалиция за България сега събира 16,8 на сто като отбелязва спад.ГЕРБ е единствената политическа сила, която качва резултат", изтъкна Юлий Павлов. За първи път след парламентарните избори 2009-та се отчита нов ръст, добави той.Център за анализи и маркетинг сочат, че полицията е единствената институция, която бележи ръст на доверието и спад на недоверието.Доверието в полицията е 37,2 %, в армията 35,6, в правителството 30,8, в президентството - 30,6, в съда 15,8, в прокуратурата - 14,7, а в парламента е най-ниско - 14,5 %.За президентството данните показват, че доверието бележи сериозен спад и че има сериозно увеличение на недоверието.По отношение на рейтинга на политиците най-голямо доверие събира Кристалина Георгиева - 54,1 %. Тя има положителен рейтинг с 30 %. Друг такъв няма, изтъкна Петя Лазарова. Освен еврокомисарката, положителен рейтинг има и Росен Плевнелиев, който събира 47,3 % доверие.На следващо място е премиерът Бойко Борисов с доверие 43,7% и 44,3 % недоверие. Неговият рейтинг е отрицателен, но само с близо 1 %, отбелязват социолозите.След него по рейтинг е вътрешният министър Цветан Цветанов с 40,3 % доверие. Меглена Кунева е с 35,6 % доверие и Георги Първанов с 35,2 % доверие.Цветан Цветанов възстановява голяма част от загубения си през годината рейтинг. Според него едва ли може да се нарече удачно искането на вот на недоверие в областта на борбата с корупцията и престъпността, имайки предвид оценките на обществото.Недоверие над 80 % имат - Ахмед Доган - 84 %, Иван Костов - 81 и Яне Янев - 81, показва още изследването.Според Центъра за анализи и маркетинг 55,6 % от избирателите твърдо са решени да гласуват на президентските избори. За кандидат-президентските двойки изследването показва, че много от анкетираните предпочитат независим кандидат, а също, че ГЕРБ бележи ръст.Базирайки се на слуховете, че кандидатът на ГЕРБ ще бъде Росен Плевнелиев, социолозите са тествали неговата кандидатура. Според резултатите Юлий Павлов прогнозира, че на балотаж може да отидат Росен Плевнелиев и Ивайло Калфин при победа за Плевнелиев 2:1 или балотажът да е между Росен Плевнелиев и Меглена Кунева, при което Плевнелиев пак ще отбележи победа, но при много по-оспорвана борба с много по-малка разлика. По мнението на Павлов проблемът на Кунева е да стигне до балотаж.В момента Ивайло Калфин и Кунева са равни. Калфин обаче има малко по-големи шансове да стигне до балотаж, смята Павлов. Според него част от симпатизантите на Кунева ще гласуват за кандидатата на БСП.Социологът смята за политическите възгледи на хората в момента, че определено доминира дясното. В дясно от центъра са 35-36 %, което е двойно повече от тези, които са вляво от центъра, добави Павлов.
128
4
 
26
 
! Отговори
an преди 12 години
ЕКШЪНА В МУТРЕСТАНИЯ Е ЗАПОЧНАЛ ОЩЕ ПРЕЗ 90 те ГОДИНИ. СЛЕД КАТО ДРУГАРЯ ВИ ЛУКАНКОВ РАЗДАДЕ КУФАРЧЕТАТА С НАРОДНИТЕ ПАРИ. ОТ ТОГАВА ДО ДЕН ДНЕШЕН МУТРО-*** СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СИ ГИ РАЗДЕЛЯТ.ТОВАСА МИЛИАРДИ. А ПРОСТОТО ПЛЕМЕ ХОДЕШЕ И СКАЧАШЕ ПО МИТИНГИТЕ НА МУТРО-***. И КРЕЩЕШЕ СВОБОДА ДЕМОКРАЦИЯ.ТАКАВА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ ВИ ДОКАРАХА ЧЕ ВЕЧЕ 90 ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА СИ ГОВОРЯТ САМИ. ОТ 90 ГОДИНА НА МУТРО-*** ИМ ПУСКАМ В УРНАТА ПО ЕДИН ЕДНООК ПАЛАМУД.
127
1
 
5
 
! Отговори
до №122 преди 12 години
Прав си за много неща, освен, че същите тези, които защитаваш, направиха така, че да не се "разплаква мамицата" на *** - както примерно е в белите държави. Така е и ако не си "с капаци" трябва да си го признаеш. Защото защитаваните от теб сега са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ *** И БАНДИТИ, а аз съм почти сигурен, че ти си доволен на жилището, което си успял да направиш и то не благодарение, а въпреки партиината грижа за теб.
126
5
 
5
 
! Отговори
draznitel преди 12 години
Аве, човека е останал без топки , а вие пак сте седнали да ги мерите, на кой е по-голям - на Бойко или на Станишев
125
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мнооого любопитни коментари има тука. 2о Години крадяха, убиваха и никой нищо. Последните 2 години поне се вижда раздвижване в начина на управление, усвояват се както трябва парите от европа(поне част от тях, че преди не се виждаха никви), и всички ревнаха. *** и дърти комунисти, къде са свикнали само да крадът. Я си ходете по ТКЗС-тата (които също ограбихте и унищожихте) и оставете държавата да се развива. Писна ми от *** и продажни комунисти и произволните им седесари. 20 години унищожаваха всичко направено и се чудеха какво да открднат. Е то не остана вече. Герб, може и да не са цвете за мирисане, но правят много повече от която и да е било партия до сега. Единственната грешка им е, че МАЛКО БИЯТ. Наред бой му е майката и така ще се оправим. Оплакал се някой, че го свалили на земята за да го арестуват. ХАХАХАХАХАХАХА. Ако искате да му се помолят сам да влезе в затвора.
124
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъпанарите в акция, сценарият-от "Позитано"!А иначе съвсем е ясно-няма пари за изборите, защото кранчетата се затварят и започваме както си знаем!А виновен е Цветанов, Борисов и всички, които искат поръчителите да ги няма!
123
14
 
17
 
! Отговори
чичо преди 12 години
Боже, колко е къса паметта на българина. Като че ли няма 200 знакови убийства при БСП, Царя, Доган, Костов, Луканов, при тях не беше отвлечен нито един човек, не беше отрязан нито един пръст и т. н. Нямаше СИК, ВИС, Илия Пвлов, Карамански и цяла плеяда народни любимци. А, бе нещастници , вие при БСП два пъти по четири години хляб нямахте за ядене, ток нямахте , бензин нямахте - стояхте по 24 часа на опашка за ЕДИН РЕЗЕРВОАР, трябваше ви изходна виза за да излезето от "лагера", а сега скачате за някакъв гръмнат на пътя, което от две години не се беше случвало. Плюйте, плюйте, и затова няма никога да станете народ, а ще си бъдете някакво сборище от квартални племена.
122
17
 
18
 
! Отговори
истината преди 12 години
ВСИЧКО ТОВА СЕ ПРАВИ С ЦЕЛ ЗЛЕПОСТАВЯНЕ НА ГЕРБ И БЪЛГАРИЯ.ПОРЪЧКИТЕ СА ОТ МАФИЯТА НА ТРАКТОРА.ВСИЧКИ ДА СЕ ОБЕДИНИМ ОКОЛО БОЙКО И ГЕРБ ЗАЩОТО ИНАЧЕ СТАВА СТРАШНО.ПОДКРЕПЯЙТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО ЗА ГЕРБ---САМО В ТОВА Е СПАСЕНИЕТО.ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е МАФИЯ И ПАК МАФИЯ.
121
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колкото повече наближават изборите, толкова по-вече ще се увеличават случаите на драстично погазване на закона! Мафията не желае България да стане правова държава! ГЕРБ наруши комфорта на мафията и те ще демонстрират мускули!!
120
8
 
4
 
! Отговори
до 130 преди 12 години
Ти нямаш елементарно възпитание, защото продължаваш да обиждаш. Това не говори добре за теб. Това е било единственото лошо нещо на социализма, че не можехме да пътуваме свободно. А иначе пак повторям проблемът на България, е, че сменихме социализма и преминахме към капитализъм, който е ретроградна система и затова сега сме много зле.
119
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
128, ако се замислиш, ще разбереш, че и аз тва казвам - някаква простотия като най-обикновен банан, който в Африка се подмята по улиците едва ли не, в соц-Бг беше ЛУКС. то кое ли не беше лукс....
118
5
 
5
 
! Отговори
пак аз преди 12 години
да повторим - бегай, ***! все ми е тая кво е сиренето, ако нямам свобода и възможност за личен избор. сега поне мога да напусна *** свободно - а не да ме стрелят граничари по чукарите.