Дрехи менте спипаха митничарите на Лесово

Хванати са 6046 броя различни артикули с фалшиви етикети
Обновена: 8 авг 2011 12:02 | 8 авг 2011 12:01,
4
Дрехи менте спипаха митничарите на Лесово
Снимка: Агенция "Митници"

6046 броя спортни комплекта, пуловери, блузи и панталони с фалшифицирани етикети на световноизвестни търговски марки задържаха митническите инспектори на „Лесово“, съобщиха от Агенция Митници.

Стоките менте са хванати при проверка на ТИР с турска регистрация. Камионът, управляван от български гражданин, е пътувал в посока от Турция за Украйна през България.

ТИР-ът е превозвал 234 търговски колета с трикотажни изделия и различни търговски стоки, чийто изпращач е фирма от гр. Истанбул.

При митническата проверка е установено, че в камиона няма недекларирани стоки, но 37 от търговските колети съдържат фалшиви маркови облекла, които са иззети.

Задържани са 5360 пуловера с етикети „Lacoste", 540 спортни горници и блузи с надписи „Adidas" и 120 панталона с етикети „Wrangler".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: митницидрехи менте
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
PPP преди 12 години
Сега няма ли да ги нарежат пак дрехите така както нарязаха маратонките менте преди няколко месеца "хванати" на кораб на пристанището??? Пак някой не си е платил и ченгетата ще си ги продадат сами на китайците на Илиянци
3
0
 
2
 
! Отговори
преди 12 години
Хмм тук пак ми намирисва на грашка от страна на Dnes.bg 234 палета ! Ремаркето на камиона е около 14 метра дълго и 2,4м широко , не твърдя че рабирам кой знае колко , но такова количество палети ми се струва съмнително .
2
5
 
0
 
! Отговори
Pfff преди 12 години
Кво ментйе веее ее шшшш, мацата ми такваз блузка за триста и пидисие леа от мол Кърджали си взйе - яд въ я че вии ни можити да си га позволитйеееее
1
3
 
13
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Естествено, че са менте, турски са, истинските оригинали са китайски.