Косачка уби 20-годишно момче на двора

Искал да окоси райграса, но бил ударен от ток
12 авг 2011 15:45,
89
Косачка уби 20-годишно момче на двора
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

20-годишно момче загина нелепо в двора на къщата си след токов удар от косачка. Трагедията е станала в пловдивското село Старосел малко след 13 часа.

Младежът решил да излезе на двора и да окоси райграса, който бил избуял след обилните дъждове от последните дни.

Не сложил джапанки или чехли, както правел обикновено, а стъпил бос на поляната. Решил да подкара електрическата косачка и тогава се случило непоправимото.

Младежът е бил ударен от токов удар в монета на включване на косачката, съобщиха за Dnes.bg от дирекцията на МВР в Пловдив.

Липсата на обувки или чехли, които да го изолират от мократа трева, са направили смъртта мигновена. Веднага е пристигнал екип на Бърза помощ, който обаче само е констатирал смъртта на младежа.

Според медиците 20-годишното момче е починало намясто и е нямало как да бъде спасено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако бяхме 2001 година:"България уби 20-годишен младеж!"в-к Труп,агент ПОР
48
1
 
36
 
! Отговори
Електричар преди 12 години
Дори и да ходи с мокри джапанки по мократа трева, пак е заземен! Хора проверявайте си заземяването (нулата), третото, петото жило на мрежата! НУЛАТА И ЗЕМЯТА СА ПО-ВАЖНИ ОТ ФАЗАТА! ;) Ако имате възможност си слагайте дефектнотокови защити за да няма пострадали!
47
2
 
11
 
! Отговори
:( преди 12 години
R.I.P...За информация на всички тук, има механични косачки, за които не трябва нито ток, нито бензин. Имам една такава на тавана но отдавна я нямам ливадата за която е предназначена косачката. Ако искате безопасно да косите ливада помислете и за механичната косачка. Само буташ и ножовете се въртят. И както каза Ампер. , една дефектнотокова защита ще ви спаси живота, а не е скъпо допълнение...Safety first.
46
8
 
8
 
! Отговори
отвратена преди 12 години
До 44 : А'ве ей тъпундере, Българка съм и гласувам за Атака, НО УВАЖАВАМ И ТУРЦИТЕ КОИТО СА ДОБРИ ХОРА. НЕ МОЖЕШ ДА СЛАГАШ ЛОШИТЕ КАТО ЮЗЕИРОВИ КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ УБИТИ ЗАЕДНО С ДОБРИТЕ ТУРЦИ ЗАЩОТО НЕ ВСИЧКИ СА ФАНАТИЦИ. ти СИ НА ПРИНЦИПА ЧЕ ПОКРАЙ СУХОТО ГОРИ И МОКРОТО. *** СИ И ТИ СЛАГАМ - - - - - - - - - ДО БЕЗКРАЙ !
45
3
 
9
 
! Отговори
А преди 12 години
Истината е ,че народа /беден/ се нахвърли да купува ел.косачки/и аз имам такава/ за по80-100лв. Та те са като детска играчка - еднодневки,без никаква надежност и сигурност.Почти не вършат работа ,ако тревата е по висока ,а за резултата от тези убийци е този! Иначе,лека му пръс на момчето!!!
44
44
 
5
 
! Отговори
АТАКА преди 12 години
Всеки, който ми слага минуси е мръсен турчин или българин предател! Само атакистите са истински българи-арийци, останалото е просто ***! Ние сме най-великите хора на света, *** завистливи турци и еничари!
43
2
 
22
 
! Отговори
ivan преди 12 години
До 38 .*** първо на първо в Старосел няма турци читак такъв второ нетрябва дасе подиграваш защото това е младеж на 20 год и трето стая *** уста хляб ядеш но може и х.й да изядеш
42
4
 
19
 
! Отговори
отвратена преди 12 години
До 38 : Аз съм БГ, но се уважавам с много турци които са Човечни. Нека не бъркаме добрите Турци с *** като Юзеирови които трябва да се обезглавяват.............
41
5
 
10
 
! Отговори
до АТАКА преди 12 години
Господин АТАКА, ти днес доста си се въртям под слънцето и доколкото разбирам от коментара ти си бил без шапка. Другия път слагай шапка пази си здравето че съвсем си изперкал !
40
3
 
14
 
! Отговори
crus преди 12 години
38 това ирония ли е или си *** провокатор или просто откачен с достъп до нета?
39
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Електроуреди, пътища, вода, са убийците покрай нас Трябва много да се внимава
38
45
 
3
 
! Отговори
АТАКА преди 12 години
Това са мръсни турци, които никога през живота си не са виждали електричество, българите арийци няма как да уморем по такъв глупав начин, защото сме умни, интелигентни и знаещи. Смърт за турците, Волен президент! Ние сме умни, красиви, велики и живеем в най-развитата държава на земята, а турците са *** и грозни и заслужават само смърт!
37
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Горкото момче! гадна и нелепа смърт. Бог да го прости !Това е вскки ден никой незнае в кой ден е неговия ред но когато си млад и живота е пред теб е просто ужасно!
36
3
 
5
 
! Отговори
Сашо преди 12 години
Преди 2 месеца същата смърт сполетя един мой познат от село Труд. Много трябва да се внимава с тея косачки :(
35
1
 
11
 
! Отговори
отвратена преди 12 години
Жалко за неизживяната младост ........ Решило да помогне детето. Горките Родители. Бог да го прости До 17: вие сте изродско *** - *** долен !!!
34
1
 
6
 
! Отговори
crus преди 12 години
аз само да попитам ...жалко за момчето найстина нелепа смърт ... та въпроса ми е тази косачка не е ли била с гумена облицовка на дръжките ? та и самия стартер? щото моята е такава и е електрическа
33
1
 
21
 
! Отговори
Discovery преди 12 години
Бог да прости момчето...До повечето коментари, които обвиняват от производителя до управляващите, апа някакви *** твърдят, че не трябва да се носи специално облекло!!! Може ли да нямате елементарна битова култура бе??? То в упътването си пише, че трябва да се носят ботуши очила и тапи за уши, да не говорим, че изрично е УПОМЕНАТО да не се коси при мокро време... същото се отнася и за шлайфери, ел. триони и тн, ама бай ти *** по гол до кръста си млати със секви машини, ми така не се прави
32
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако се съди по снимката към статията ,след като е убила момчето косачката е атакувала близката къща и се е самовзривила ,може би.
31
2
 
5
 
! Отговори
до 30 преди 12 години
Е добре, де. Не е точно за косачка, а за момчето, получило токов удар в монета.
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей Хахо ,новината е за косачка а не за министър.