11 извадили дипломи менте пред КАТ-Монтана

Мъжете нямали основно образование, трябвали им книжки
Обновена: 19 авг 2011 14:45 | 19 авг 2011 14:44,
51
11 извадили дипломи менте пред КАТ-Монтана
Снимка: Архив, Булфото

11 мъже, представили пред КАТ- Монтана фалшиви дипломи за завършено основно образование, са установили местните полицаи, съобщи МВР.

При проверка на икономическа полиция станало ясно, че 11-те мъже от областта са използвали фалшивите документи в опит да си извадят шофьорски книжки.

Мъжете – на възраст от 18 до 40 години, са подведени под отговорност за съзнателно използване на неистински или преправен документ.

Материалите са докладвани на Районната прокуратура в Монтана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
bosa.lom преди 12 години
nemowe da bqde ima v rati4ka te nesa vinovni
50
1
 
3
 
! Отговори
Mitko преди 12 години
*** *** !
49
1
 
6
 
! Отговори
марсоход преди 12 години
здравейте братя :) да ви кажа аз какво забелязвам напоследък :) ми толковба много катастрофи - тежки и тази и миналата години кой може да ми каже коя е предизвикана от *** :) не ги защитавам но айде да погледнем реално на нещата :) те си купуват фалшиви дипломи а сега всички студенти взиамт такива студенски книжки понеже си плащат за изпитите е кой е по кадърен *** или ние и пак ние си окрадохме държавата от 89 насам не *** но все някой трябва да ни е виновен нали :)
48
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
PROSTI SIGANI!
47
2
 
13
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Все повече стават ***, каращи коли, дори таксита, а да сте видели *** в учебна кола? Тия са били будали, че са отишли да предоставят документи, за да си вадят книжки, вместо направо да си ги купят !!!Проблемът е лесно решим - горе-долу по начинът, описан от 27. Който *** се окаже неграмотен, му се отнема книжката и му са дава избор - или да изпее кой му я е дал и да получи условна присъда, или да го прикрие и да получи 2 години ефективна !!!
46
1
 
9
 
! Отговори
Але-лелеле е преди 12 години
И тъй като имат чисто съдебно минало, ще минат метър. Прокуратурата ще ги глоби с 0.10 ст. Защото могат да смят до десет.
45
0
 
4
 
! Отговори
нло преди 12 години
служителката от с.шума-годеч сладунка владимирова симеоново-сдвр преди в кат не им търсеше диплома а направоим съдействаше в издаването на свидетелства. и за това от мвр-тиля обещетиха с двусаен по необходимост иот покупкопродажбата спечели 45 000х.*** от испектората си траят по заповед и чедър от цветанов и борисов -била агент под прекритие и кошаревски свидетел.
44
2
 
8
 
! Отговори
циганин преди 12 години
Е то и ние в Перник така се оправяме .
43
3
 
8
 
! Отговори
REALNOST преди 12 години
Та премира Борисов няма основно образование , лекарите са с дипломи купени за по 1000 лева , инженерите са ги взели за по 300 лева .По - лошо е за хората от кола на старо взета от махалата .Кошмарното е че нормалните хора работят и плащат осигуровки , а когато се налага да отидеш на *лекар* си мъртвец , при полицай - взимат ти парите , борисов - пенсия - няма пари .Всички са измамници на дребно , гледат да ти вземат парите .Така не се прави и управлява държава .
42
0
 
5
 
! Отговори
до 15 преди 12 години
Ами в Ясеновец?
41
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някой да е виждал *** в учебна кола? Поне аз не съм.
40
2
 
15
 
! Отговори
на там отиваме преди 12 години
.....*** интегрират ....българите -----УСПЕШНО ---,вместо ...обратното ?А гради държава с такъв материал !продавачите на дипломи и книжки са станали ....работници на *** !
39
2
 
24
 
! Отговори
ПРЕСЕН СЛУЧАЙ....В преди 12 години
...Ботевград,.....едно ромче се ядосваше ,че инструкторът му поискал диплома за средно образование ,и както и да е, *** си купило и му я донесло ,след което инструкторът му поискал и диплома за основно образование ......!А кой ли ги продава ....
38
1
 
19
 
! Отговори
ЕЕЕХ, преди 12 години
........АКО ИМАШЕ ....СЪД В БГ ,АМА ТО НЕМА ,А КОГА ЛИ ЩЕ ИМА .....?
37
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лично познавам едно *** което е 25 години изобщо няма шофьорска книжка и вече доста години си кара колата из цяла България без проблем.
36
1
 
18
 
! Отговори
професионал преди 12 години
Сефте комендаски. Открихте топлата вода.Рядко има *** на шофиорски керс. Той не може да чете, как да реши листовките. А алчните инструктори не знаят ли ,че подготвят убийци по пътищата
35
5
 
26
 
! Отговори
Аз Казах! преди 12 години
ЦИГРАНИИИИИ , НА ВСИЧКИ ВИ СМЪРТЕН АКТ ШЕ ИЗДАДЕМ И ТОВА ЩЕ Е ЕДИСТВЕНИЯ ВИ ОРИГИНАЛЕН ДОКУМЕНТ!
34
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
я сум сигунин и карум тулига оти и таксе дане мое да карум с парата напреде и тапия за авиатур вземам ниу сме бодещета на бугаристан
33
2
 
15
 
! Отговори
ментата преди 12 години
Само не разбрах дали тия 11 *** са взели шофьорски тапии?
32
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега като приемат закона и 16г.*** ще шпоркат по пътищата!!!