11 извадили дипломи менте пред КАТ-Монтана

Мъжете нямали основно образование, трябвали им книжки
Обновена: 19 авг 2011 14:45 | 19 авг 2011 14:44,
51
11 извадили дипломи менте пред КАТ-Монтана
Снимка: Архив, Булфото

11 мъже, представили пред КАТ- Монтана фалшиви дипломи за завършено основно образование, са установили местните полицаи, съобщи МВР.

При проверка на икономическа полиция станало ясно, че 11-те мъже от областта са използвали фалшивите документи в опит да си извадят шофьорски книжки.

Мъжете – на възраст от 18 до 40 години, са подведени под отговорност за съзнателно използване на неистински или преправен документ.

Материалите са докладвани на Районната прокуратура в Монтана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Смятайте колко лекари има с фалшиви дипломи,които ни осакатяват безнаказано!?
30
0
 
12
 
! Отговори
селянин преди 12 години
Какъв е този неистински -преправен документ?Документа е невярно съдържание четете четете.Ние на село смедобри юристи.В нашето село 200лв. е легалната диплома.А получия я може я не може да чете и пише.Но управлява МПС то здраво.
29
5
 
2
 
! Отговори
man4u преди 12 години
i ko i as idva 4ita i pisha ma ,imam biznes i mi sluguvat se grasmotni ,ko pre4i da sa rasviva 4uvek ,kat ima idei i pari
28
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Направете си сметка какви ви управляват вече 21 години, щом представянето на фалшиви документи не е престъпление. Това е безумие, но най-безумните са хората които търпят да ги управляват такива крадци, измамници и убийци. Защото те са точно такива и действията са доказателство за това. Политици които толерират подобни действия са ПРЕСТЪПНИЦИ, УБИЙЦИ и КРАДЦИ ! Народе ????????
27
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имам приятел катаджия,казва че най-много пари изкарвал от ***,като ги спирал им давал вестник да прочетът нещо от десет *** пет неможели да четът и като им казвал,че ще им вземе книжката до като се изясни като е неграмотен как е взел изпитите,за да има книжка, готови били да му дават колкото пари каже,така стоят нещата!!!
26
6
 
0
 
! Отговори
ronberto преди 12 години
to pal tez s redovnite diplomi sa edni ,mani mani kat znam kvo e nivoto na universiteti ,gimnazi i si4ko,darjavata takvaz ,horata takvez....
25
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
73% от ПТП в БГ са от *** взели книжки с менте дипломи,а тези които имат дипломи немогат да четът и пишат т.с всичксите си купуват книшките,статистиката се пази в тайна ще призная МВР само тогава когато подложи на проверовъчен изпит всичкси ***!!!
24
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що за държава е това, когато се хващат хора с фалшифицирани документи и няма строги присъди ? Та това може да са терористи ?! Може да са всякакви !! Тези в САЩ или Русия или пък недай боже в Израел, щяха да търкат цимента на места като Гуантанамо и незнайни мазета докато им дойде акъла..Що за превенция е това? Защо отговорните лица ТОЛЕРИРАТ фалшимицирането и не се наказва със ЗАТВОР ? Искам отговорните лица да бъдат съдени и да си понесат отговорността. Това е съучащие и подпомагане!!!!!!!!
23
0
 
2
 
! Отговори
rul преди 12 години
Kato ne sa platili na pravilniq chovek kakvo iskat, shte im dam joker familiqta mu e Ribagin !
22
1
 
14
 
! Отговори
Дядо Петър преди 12 години
То Рапонът и Тракотрът станаха доктори и доценти с дисертации-менте, та какво остава за някакви си шофьорчета.
21
0
 
10
 
! Отговори
ооо, КАТ , ооо преди 12 години
... И кво праим сега ?
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** ot Vidin si kupuvat knijkite v Vraca...
19
2
 
10
 
! Отговори
КАТ преди 12 години
НЕ СЕ ХАЛОСВАЙТЕ, ТОВА СЕ СЛУЧВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ!!! А , и за последен !!!
18
1
 
22
 
! Отговори
Толкова е лесно! преди 12 години
Взема се книжката на водача на МПС ; вижда се No протокола ; кой е председател на комисията ; 2 години в затвора за този председател - всичко ще секне !!!! но никой от управляващите не иска това да спира!!!!
17
9
 
5
 
! Отговори
За всичко това преди 12 години
е виновна държавата - в случая Бойко и сие .... Крадливи и корумпирани държавни чиновници от върха , и надолу ... до де стигнеш ....... И всички си затваряте очите ........, и все Доган , и Сергей ви виновни .....
16
0
 
15
 
! Отговори
нали! преди 12 години
Такава ни е цялата държава 22 години .....пълна скръб ,и на никой не му пука ...!
15
0
 
12
 
! Отговори
Доброшка махала преди 12 години
Ха ха , 11??!!! я пробвайте в Разград , там са сигурно 1011...
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми направете си сметка. Според последното преброяване, официално изнесените данни са, че неграмотните роми са 10%. Демек идва преброителя и отбелязва "грамотен", защото така му е казано. Пък като се наложи "грамотност"-даваш 20 лева на селския даскал и тапията е готова за няколко часа. Има ли нещо истинско в тая скапана държава въобще?
13
0
 
10
 
! Отговори
дааа, преди 12 години
Е, за това се говори 22 години .......резила на прехода ,това е разновидност на "КАЛИНКА"......АМА КАТО НЕМА СЪД В БГ ....?
12
0
 
25
 
! Отговори
!?!?! преди 12 години
ооооооооо, тази практика е епидемична при ***! Ако кат започне една проверка, и 90% от ***, които имат шофьорски книжки са с купени дипломи за основно образование. Най често от селски гимназии и техникуми, закрити преди 10-15 години. А вероятно и книжките са купени, защото нали се сещате, че неграмотния брикет няма да може да вземе "листовките". Ето повод за една полезна и вероятно резултатна акция на МВР и прокуратурата.Но ПРЕДИЗБОРНО няма да ядосват *** ;)