Хванаха втория заподозрян за обира в Ботевград

Владимир Стефанов е задържан край с. Зелин
Обновена: 12 сеп 2011 21:10 | 12 сеп 2011 21:09,
28
Хванаха втория заподозрян за обира в Ботевград
Димитър Иванчев. Снимка: Архив, Булфото

Обявеният за издирване Владимил Пелов Стефанов от Ботевград е задържан при спецоперация, съобщиха от пресцентъра на МВР. Той бе търсен заради въоръжен грабеж от златарски магазин.

Специализираната полицейска операция е извършена съвместно от служители на ОДМВР-София, СОБТ, психолози от Института по психология - МВР и под прякото наблюдение на Софийската окръжна прокуратура днес.

Владимир Стефанов е задържан към 17.40 часа във вилна зона край с. Зелин. Мъжът се е укривал в къща, собственост на негов родственик. При задържането му той не е оказал съпротива. Стефанов ще остане в ареста за срок до 24 часа.

Още по темата
От МВР припомнят, че на 27 август т.г., след сигнал за въоръжен грабеж в златарски магазин на пл. "България" в  центъра на Ботевград, полицаи са задържали единия от двамата предполагаеми нападатели - Димитър Иванчев (35 г) от София. Владимил Стефанов обаче е успял да избяга със случаен автомобил, който по-късно е открит изоставен извън града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Специализираната полицейска операция е извършена съвместно от служители на ОДМВР-София, СОБТ, психолози от Института по психология - МВР и под прякото наблюдение на Софийската окръжна прокуратура днес.Владимир Стефанов е задържан към 17.40 часа във вилна зона край с. Зелин. Мъжът се е укривал в къща, собственост на негов родственик."Няколко пъти го прочетох това и не мога да повярвам, че така е станало. Не разбрах сега, психолозите ли са се сетили, че мое да се "крие" на вилата???
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Sega ama naistina da mu cepnat ZADNATA DUPKA!!!Vsi4ki ZLATARI sa MUTRI i zatova i zatvora niama da mu pomogne!!!
4
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво се е укривал, човеко си е бил на вилата на почивка!Те го чакали под моста, той си минал по моста:)) големи таланти има в полицията.
3
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мога да повярвам,че не са го потърсили в къщата на дядо му. Това МВР ама изобщо не става.Жалко за майката,чувал съм хубави неща за нея .....
2
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е що бе Цецо, сега *** *** , как да плюят МВР ???
1
2
 
34
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Вилната зона не е до село Зелин. Такова село в България няма. Самата вилна зона се казва Зелин.