Версия: Наркоман взривил по поръчка колата на Диков

Бомбата била заложена заради политическите му възгледи
Обновена: 17 окт 2011 07:23 | 17 окт 2011 07:23,
70
Версия: Наркоман взривил по поръчка колата на Диков
Взривеният Форд. Снимка: Булфото

Наркоман е вероятният атентатор, заложил бомбата под колата на журналиста Сашо Диков, твърди в. "Труд" като се позовава на разследващите случая.

Още по темата

Четвърти ден агенти на ГДБОП се опитват да влязат в дирите на прекия извършител и поръчителите на зрелищното посегателство срещу водещия от Канал 3.

Смята се, че причините за взрива в четвъртък в столичния квартал "Гоце Делчев" са свързани с политиката. Както и че конкретният бомбаджия е приел задачата най-вероятно чрез посредници.

"Бях в събота в ГДБОП, където дадох показания, но ми препоръчаха да не споделям за какво са ме питали", коментира лаконично Сашо Диков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: взривсашо диков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
11
 
! Отговори
Калин преди 12 години
Цветан Василев, Пеевски, *** :)
28
22
 
13
 
! Отговори
ЧУ ЛИ БЪЛГАРИНО..? преди 12 години
ДОГАН СЕ КАНИ "ДА БЕСИ", В ДОСПАТ....УТРЕ ЩЕ ПОЧНЕ И ДА КОЛИ ЗАЕДНО С КАЛФИН И ТРАКТОРА ОТ ДС!!!БОМБИТЕ СА ....САМО НАЧАЛОТО ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОВА ВИ ЧАКА , ДОЙДАТ ЛИ НА ВЛАСТ.....ХОРАТА НА БКП И ДС..!!!ТИ БЪЛГАРИНО , ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАШ...??!..И СКАШ ЛИ ДА БЪДЕШ ГРЪМНАТ ИЛИ ЗАКЛАН ...ОТ КАЛФИН ТРАКТОРА И ДОГАН!!!!????ПОМИСЛИ ,СИ...!!!!!
27
18
 
16
 
! Отговори
ЧУ ЛИ БЪЛГАРИНО..? преди 12 години
ДОГАН СЕ КАНИ "ДА БЕСИ", В ДОСПАТ....УТРЕ ЩЕ ПОЧНЕ И ДА КОЛИ ЗАЕДНО С КАЛФИН И ТРАКТОРА ОТ ДС!!!БОМБИТЕ СА ....САМО НАЧАЛОТО ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОВА ВИ ЧАКА , ДОЙДАТ ЛИ НА ВЛАСТ.....ХОРАТА НА БКП И ДС..!!!ТИ БЪЛГАРИНО , ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАШ...??!..И СКАШ ЛИ ДА БЪДЕШ ГРЪМНАТ ИЛИ ЗАКЛАН ...ОТ КАЛФИН ТРАКТОРА И ДОГАН!!!!????ПОМИСЛИ ,СИ...!!!!!
26
7
 
9
 
! Отговори
До 20 преди 12 години
Мноооого си *** бе Сашеее!
25
11
 
40
 
! Отговори
ГЕРБ=ДПС преди 12 години
Борисов, като не искаш Доган, защо ползваш медиите му?!Не искам подкрепа от ДПС за изборите! Това заяви гордо Бойко Борисов тези дни. Пропусна обаче да добави, че вече втора година получава най-голямата си подкрепа именно от медиите на Доган, в които има забранителен списък на хора от властта, срещу които не може да се пише. Всъщност тази подкрепа е много по-голяма и по-важна от политическата.Ако Доган открито подкрепи ГЕРБ, хората ще се отдръпнат от Борисов. Сега никой не знае, а и на никого не му пука, че по-голямата част от медиите са свързани с обрач от фирми, близки до ДПС, а у масовия читател, зрител и слушател на новини остава впечатлението, че най-различни издания и медии говорят все хубави неща за властта. Представяте ли си какво щеше да остане от правителството ако ДПС беше истинска опозиция и атакуваше всеки ден управляващите през своите медии. Тогава със сигурност щеше да се стигне до предсрочни избори, за каквито нези дни се обяви и самият Доган. Само че в стила на българската политика, която е театър, той произнесе реплики, които нямат нищо общо с истинските му намерения. ДПС не иска предсрочни избори, но го казва, за да изглежда че е опозиция. Борисов иска подкрепата на ДПС, но такава каквато е и сега скрита, и затова обявява публично, че не се нуждае от нея.Впрочем за по-голямата част от българските политици ДПС е любимото необходимо зло на сцената и най-желаният партньор зад кулисите. Дори тайната надежда за успех на сините днес са гласовете на Ахмед Доган. Неслучайно той е може би най-откровено корумпираният и в същото време най-недосегаемият политик. Всички печелят гласове, когато преди изборите говорят срещу него, но никой не го закача, щом дойде на власт. Бойко Борисов е поредното потвърждение на това наблюдение. Той подмени вота на голяма част от избирателите си, които гласуваха за него с надеждата най-после да се потърси съдебна отговорност за далаверите на лидера на ДПС. Борисов обаче не само, че не го закачи, но му даде и огромна медийна власт.
24
2
 
37
 
! Отговори
кой е по-низш преди 12 години
Ей, стига сте обиждали наркоманите, ще ви *** майката тъпанарско-ченгеджийска! Направо ме е гнус вече като стане нещо някъде, и веднага официалната версия на ушатите - наркоман е извършителя. НЕ, НЕ Е! И ВИЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ КОЙ Е.
23
10
 
38
 
! Отговори
Истината преди 12 години
НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ПЛАТЕНИ "СОЦИОЛОЗИ" НА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА ОТ ГЕРБ В РАЗМЕР НА 20 000 ЛВ. ЗМИЯТА ХАПЕ НАЙ- МНОГО КОГАТО УМИРА,ГЕРБ Е НА ПЪТ ДА ЗАГУБИ КАТАСТРОФАЛНО ЗАТОВА ВИ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ ВСЕКИДНЕВНО ТЕЗИ ХОРА КОИТО ПОЛУЧАВАТ НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ НА МЕСЕЦ И ИСКАТ РАЯТА ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ ,БЕДНИТЕ ХОРИЦА СЪС ЗАПЛАТИ 200- 250 ЕВРО НА МЕСЕЦ.......О КАКВА ГАВРА,КАКВО КОЩУНСТВО.........ЕТО ФАКТИТЕ..........Вижте кои са платените агитатори на ГЕРБ списък на медийни групировки, социологически агенции и рекламни фирми. Актьорът Тончо Токмакчиев е ангажиран с предизборната кампания на ГЕРБ, показва публичният регистър на Сметната палата. Фирмата Рекламна мрежа 5″, в която е съдружник, е наета от партията на премиера Борисов за предстоящите местни и президентски избори.За външната реклама ГЕРБ залага и на мощната Метрополис медия. Сред нейните собственици е скулпторът Евгени Йотов, съпруг на певицата Белослава.С билбордове се свързва и фирмаа на бизнесмена Румен Кривицки.Стана ясно, че щабът на Цветан Цветанов вече е ангажирал 36 рекламни, пиарски и социологически агенции за предстоящите избори. С това ГЕРБ удря в земята другите партии, при положение, че всички участници в изборите са заявили пред Сметната палата общо 40 агенции.Явно хората на Бойко Борисов ги тресе невероятен страх от провал, след като ще плащат на цяла армия от агитатори, включително и на маргинални, никому неизвестни агенции от провинцията, коментират ветерани от изборните кампании.За ГЕРБ ще работят ТВ Седем, и мощната Ню медиа груп, свързани с Ирена Кръстева и Делян Пеевски, която притежава множество вестници,сайтове и телевизии. Това обаче не е нито новина, нито изненада. Медиите на семейството редят дитирамби за управляващата партия откакто Бойко Борисов пое властта.За изборите ГЕРБ е ангажирал и 6 социологически агенции. Сред тях е Фокус нунти на Красимир Узунов, който притежава и информационната агенция Фокус.Маркет линкс е на Румяна Бъчварова началник на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов. МБМД на социоложката Мира Радева също ще работи за ГЕРБ. НЦИОМ, който е сред наетите от хората на Бойко Борисов, от няколко месеца облъчва избирателите с прогнози в полза на Росен Плевнелиев.Докато ГЕРБ отбеляза рекорд с 36 агенции, лидерът на социалистите Сергей Станишев заяви, че повечето рекламни материали за кандидат-президента Ивайло Калфин се правят от екип към пресцентъра и щаба на БСП. Ръководството на БСП ще финансира кампанията с банков заем до 2 млн. лв.
22
7
 
29
 
! Отговори
ГЕРБ=ДПС преди 12 години
Открай време политиците се карат пред народната трибуна, а всъщност действат задкулисно като партньори. За пример веднага може да посочим Цветелина Бориславова, която ще строи общ хотел с Ахмед Доган.И за да сме съвсем точни не директно с него, а с дясната му ръка Арбен Хавальов, който е законният собственик на сараите Доганови.Изглежда, че политическите съперници са може би само за пред публиката такива, щом като половинката на премиера Борисов си има работа с човека на Сокола.Докато министър-председателят ни сипе обиди по адрес на Ахмед Доган пред обществеността, неговата любима Цветелина Бориславова е стартирала инвестиционен проект в съдружие с един от най-близките на лидера на ДПС.
21
16
 
34
 
! Отговори
моралните подбудител преди 12 години
Който и да е физическият извършител на атентата срещу Сашо Диков, моралните подбудители са пожарникарят и Цецо Лажецо!
20
30
 
18
 
! Отговори
ЧУ ЛИ БЪЛГАРИНО...? преди 12 години
ДОГАН СЕ КАНИ "ДА БЕСИ"....В ДОСПАТ---УТРЕ ЩЕ ПОЧНЕ И ДА КОЛИ ,ЗАЕДНО С КАЛФИН И ТРАКТОРА ,КАТО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ!ТОВА ВИ ЧАКА БЪЛГАРИ, КАТО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ХОРАТА НА ДС НА БКП/БСП !ТИ ....БЪЛГАРИНО , ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАШ?ИСКАШ ЛИ ДА БЪДЕШ ЗАКЛАН----ОТ КАЛФИН, ТРАКТОРА И ДОГАН????!!!
19
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боко нали знае кои са , нека да каже!
18
5
 
26
 
! Отговори
ДО dnes.bg преди 12 години
Призоваваме администраторите и *** на този сайт да прекратят гласуването за избор на Президент. Просто в блогове и социални мрежи стотици потребители се подиграват с това гласуване и присмиват на сайта. Молим също така да запазите авторитета на този новинарски сайт и да прекратите гаврата с него. Привърженик на Плевнелиев е написал че за 4 часа е гласувал 2000 пъти,фен на Атака му отговаря че тази нощ няма да спи но ще гласува 5 000 пъти за Сидеров. Анкетата се опорочи зловещо ! За 6 дни откакто бе пуснато това гласуване са участвали уж над 400 000 човека,а това са почти всички от ползващите интернет в България. Хора във фейсбук дори коментират че са информирали изпълняващите мониторинг на сайтовете в България " сайтове ТОП 10" за невероятното уронване престижа на сайта.10-на привърженици на Герб и Атака гласуват денонощно и опорочават самата анкета и най- вече самия сайт.
17
3
 
4
 
! Отговори
Онанимен преди 12 години
Какви възгледи на тоя охлюф?
16
5
 
41
 
! Отговори
шитко преди 12 години
Спринцовка ли намериха, че се спряха на възможно най-невероятната версия. Сигурно наркомана първо е спрял тока в квартала, а после конвулсиращ от абстиненция е метнал бомбата, запалил с треперещи ръце фитила и после се е измъкнал без да остави никакви следи. Бравос бе, те и наркоманите са ни по-кадърни и по-умни от "мозъците" на МВР.
15
1
 
7
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Оценките на мненията са същите като резултатите в анкетата - фалшиви :)
14
6
 
6
 
! Отговори
Do 7 преди 12 години
Ами, такива поръчки се дават точно на наркомани, фитболни фенове и др.Ти искаш поръчителя сам да отиде и да си постави взрива.Това са бушони и е нормално.Но, прав е 10, че на такива като теб, каквото и да им се каже, тя конспирацията ви е в главите.
13
10
 
28
 
! Отговори
Съдията преди 12 години
До ЯкоЯко,не защитавам Сашо Диков.Той има голяма уста ,не винаги това което казва е истина.Това съм го проверил.Но си спомням за Сашо Диков спортиста.Е,вярно не бе на нивото на Пепи Попангелов,но все пак носеше националната фланелка.Колкото голям спортист бе,толкова е малък в журналистиката и се провали.Това обаче не е причина за този акт.Тази *** от ГЕРБ обаче не може да е алтернатива на управление.Мутри,*** и *** са основатели на тази партия.Другите просто подражават.Елементарно,Ъотсън
12
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма политичвски възгледи в този екшън.Всичко е икономически интереси.Къде ги тези честни журналисти,че и смели освен всичко.Толкова добродетели на едно място.Я, не ни будалкайте.
11
4
 
4
 
! Отговори
хм преди 12 години
Ами защото е тъпо бе,10!Ти явно си скаран с логиката!
10
3
 
6
 
! Отговори
Unufri преди 12 години
До 7: На теб каквато и информация да ти съобщят ти пак ще кажеш "Да бе... друг път" :)