Ловец е починал по време на лов в Старозагорско

65-годишният мъж е прострелян от друг ловджия в гърдите
Обновена: 13 ное 2011 16:39 | 13 ное 2011 16:37, Елка Василева
91
Ловец е починал по време на лов в Старозагорско
Снимка: Архив Булфото

Ловец е починал, прострелян в гърдите по време на лов в Старозагорско, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал вчера около 15.45 часа по време на ловен излет в с. Помощник, общ. Гълъбово, в местността "Баталето".

55-годишен мъж с инициали Д.И. от с. Помощник, със законно притежаваното от него гладкостенно ловно оръжие - пушка ИЖ, 12-и калибър, при стрелба по диво животно е прострелял в областта на гърдите свой съселянин с инициали Н.Н., на 65 години.

Мъжът е починал. Тялото му е откарано в катедра "Съдебна медицина" - Стара Загора за аутопсия. Д.И. е задържан за срок до 24 часа в Районно управление "Полиция" - Гълъбово. Работата по случая продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: ловецСтарозагорско
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
4
 
! Отговори
старшина Ушев преди 12 години
Двама ловци в гората.Изведнъж излиза една коза,по-младият се прицелва но не стреля.Питомна е ,казва на по-стария,а той му отговаря,че всичко що е в гората е диво и се отстрелва.След малко по-младият произвежда изстрел.Стария го пита по какво стреля а младия отговаря ,,Отстрелях една дива бабичка,,
89
2
 
4
 
! Отговори
нона преди 12 години
не убиват защото са гладни, а за някакво извратено удоволствие и затова им пожелавам да се избиват взаимно на всеки лов
88
0
 
5
 
! Отговори
аз преди 12 години
Няма да забравя покрай нова година,как пиян ловец от дружната им сбирка,ми гръмнаха кучето докато го разхождахме по нужда,от терасата на съседния блок..толкова години го обичахме и обучавахме :( ...скриха се и дори не се извиниха,а полицията ги покри и дори нямаше наказание,а можеха и човек да гръмнат...добре че тея които тръгнаха към тях с оръжие,са малко по умни и не стана най-лошото...има доблестни ловци с акъл,но малко..повечето са мазни ограничени комплексари,не напили се никога,без морал.
87
1
 
3
 
! Отговори
d преди 12 години
Стрелял е във въздуха, но не е улучил..
86
2
 
8
 
! Отговори
Див Петел преди 12 години
"Който нож вади другиму от нож умира." Жалко че тази народна мъдрост рядко намира приложение в отношенията ловец-животно. За мен ловците са болни хора и трябва да се лекуват принудително, защото тази садистична жажда за кръв може да се отрази и на невинни хора.А на 78 мога да кажа. Пробвай ми се.
85
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не съм ловец и съм резервиран към подобен род удоволствия ама си мисля че колкото и пародоксамно да звучи ние имаме все още дивеч защото има ловни стопанства и ловни дружинки. Фермера които пръска с отрови и трепе много повече дивеч от всички ловци взети заедно си е положителен герой.
84
3
 
5
 
! Отговори
:( преди 12 години
И тази дружинка специално НЕ УБИВА сърнички, елени и животни, които не застрашават човешкия живот или са редки видове!!!!! Ловуват предимно диви прасета, които не веднъж са нападали човек и са го докарвали до тежки състояния! Ама все трябва да сте много компетентни и да се изкажете...!!!!
83
4
 
6
 
! Отговори
:( преди 12 години
Айде спрете да спекулирате и да говорите глупости и предположения! Лично познавах хората, познавах починалия, този, който го е застрелял по невнимание, познавах цялата дружинка! Няма нищо умишлено тук и наистина не можете да си представите за колко трагично стечение на обстоятелствата става въпрос, за това престанете да си губите времето да пишете глупости тук, вместо да свършите някоя полезна работа- няма да стигнете до истината по случая с тъпите си догадки! Викайте пази Боже и си трайте!
82
1
 
9
 
! Отговори
До 78 преди 12 години
Абе мишок. Аз имам карабина и пистолет и за мен лова е най долното нещо,големи герои.Да не взема аз да открия ловния сезон за ловци.Дали ще имате някакъв шанс.Най вероятно не.
81
0
 
7
 
! Отговори
do 78 преди 12 години
Abe i nie mojem da ubivame - i to ne bezzashtitni jivotni. Osven tova pushkite ne gi obicham, che dokato zaredish...A inache mi haresa novinata. Neka i lovcite da razberat kakvo e da si ot drugata strana na pushkata.
80
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като са кьорави да не ходят на лов!!Аааа и да ги съдят като за убийство а не като за нещастен случай!
79
0
 
2
 
! Отговори
Bezsmarten преди 12 години
Koito lovetz me xvane za KURA 6te e bezsmarten
78
11
 
1
 
! Отговори
Ловец преди 12 години
Нищо не можете да ни направите господа природолюбци, пушките са у нас. Ние умеем да убиваме, а вие само да кудкудякате
77
2
 
19
 
! Отговори
ВВ преди 12 години
СЪРНИТЕ ПЛАчАТ,КОГАТО УМИРАТ И ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ТОВА ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ НА ТИЯ БЕЗДУшНИЦИ!
76
11
 
13
 
! Отговори
Анонимна преди 12 години
Ей големи природозащитници и хуманисти се извъдихте! Ако сега ви отворя гадреробите всички сте поне с по едно кажено яке и палто и маате яко пръжки и де що е мръвка. Иначе по форумите големи идеаилисти! Да сте чували за природно равновесие, екосистеми, вреден дивеч и прочие...пишеше го в учебниците по природознание в 4-5 клас навремето! От къде да знаете, че то има и друго четиво освен форума...
75
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе вие какви глупости пишете тук???? Що за хора сте? Много злоба има в тоя народ и това не е за хубаво. Българина просто не може да диша от злоба.
74
4
 
19
 
! Отговори
vVv преди 12 години
Подкрепям напълно думите на 58 - Хан Крум!Що за болен, импотентен *** трябва да си ,за да дебнеш, преследваш и убиваш животни?!?!
73
12
 
11
 
! Отговори
Arven преди 12 години
Вие какво коментирате тук в тоя форум, че не става ясно? И защо някой да е ***, защото е ловджия и то починал при нещастен случай??? И от кога да си ловец е престъпление? То вашето хоби като е събиране на салфетки, пощенски марки и шиене на гоблени, каква е гаранцията, че много ви са здрави мозъците? Написаното по-долу говори точно обратното:-)))))
72
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оръжието не е било "гладкостенно" а гладкоцевно
71
3
 
23
 
! Отговори
Ми не се учудвам преди 12 години
Присъствал съм на откриване на сезона.Протече така:-Всички се изпонапиха като прасета и почнаха да лазят,за да се разведрят взеха да стрелят по въображаеми мишени близо час.После продължиха да пият.А както всички знаем във всяка ловна дружинка има ПОНЕ ЕДИН ПОЛИЦАЙ