Пак агресия в училище. Сега в Пловдив

Ревниво гадже преби ученик, съдът го глоби със 150 лева
Обновена: 7 дек 2011 21:12 | 7 дек 2011 21:11,
92
Пак агресия в училище. Сега в Пловдив
Снимка: архив Булфото

Десетокласник беше пребит от гаджето на своя съученичка.

Инцидентът е станал пред входа на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия в Пловдив.

В основаната на конфликта стои момиче. Пребитият флиртувал с нея и това не се харесало на девойката.

"Момичето се е оплакало на приятеля си, че непознат съученик я притеснява, тогава той и негови приятели решили да се саморазправят с младежа", съобщи пред Dnes.bg началникът на Шесто РПУ Михаил Ангелов.

Още по темата

Побоят става пред очите на охраната, които подали сигнал в полицията, а униформените разтървали младежите.

"Пострадалият 16-годишен младеж е с рани по лицето, но не е хоспитализиран", съобщиха от болницата.

Нападателите са задържани – две момчета на 18 години и техен 19-годишен приятел, който е гадже с момичето от гимназията. И тримата са от село Оризово.

При разпит те разказали, че са помолени от деветокласничката да сплашат пребития десетокласник, тъй като имало дрязги помежду им.

В късния следобед Пловдивският районен съд наложи глоби по 150 лева на побойниците, като се позова на Указа за дребното хулиганство.

Побоят в Пловдив става ден, след като в Хасково 15-годишен деветокласник бе пребит от приятели на свой съученик заради дрязга по време на футболен мач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еми не е *** работата, имало е заплаха - стигнало се е до бой. Останалите не правим така от 22 години, затова и ни се изредиха всякакви..
46
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
село оризово ? Баси майката
45
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С ГЕРБ начело - толкова:)
44
4
 
17
 
! Отговори
Психоглог преди 12 години
Нещо не мога да разбера журналята ли прекаляват в търсене на евтина сензацийка, или младежта е кекава и от два шамара изпада в комоцио? Навремето не киснехме пред компа, а върлувахме, заяквахме и се държахме мъжки! Много бой сме дали, много сме изяли, но не сме мрънкали! Младите хора винаги са буйни и правят простотии, защо трябва всеки нашамарен в училищния двор да се подвизава на първа страница?
43
1
 
9
 
! Отговори
Do 43ti преди 12 години
Не си прав, и преди имаше такива дрисльовци но:След първата такава изцепка ТВУ - Трудово Възпитателно Училище.КуКутата в кафеза, отделени от нормалните деца. А сега ги оставят накуп - и последствията ги виждаме.
42
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
РАЗЛИКАТА ПИЧОВЕ Е,ЧЕ ПРЕДИ СЕ БИЕХМЕ,А СЕГА ВЕЧЕ СТИГАТ ДО КРАЙНОСТИ. ПРЕДИ ГО НАТУПАШ, ТОЙ КАТ СЕ ВЪРНЕ ВКЪЩИ *** И БАЩА МУ ТЕГЛИ ЕДИН БОЙ.А СЕГА - ЛАПЕТАТА ВЗЕМАТ БОКСОВЕ, ЖЕЛЕЗА И НЯМА КАК ДА ГО НАШАМАРИ БАЩА МУ, ЩОТ Е В РЕАНИМАЦИЯ.СЕГАШНИТЕ ЛАПЕТА НЕ ОСЪЗНАВАТ, ЧЕ НЕДОРАЗВИТИЯ ИМ БИЦЕПС МОЖЕ ДА НАРАНИ ТЕЖКО ОТСРЕЩНИЯ. ТЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ Е КОМПЮТЪРНА ИГРА - СТРЕЛЯ, ПОСЛЕ РЕСТАРТ НА НИВОТО.
41
1
 
4
 
! Отговори
Do 20ti преди 12 години
"В димукрациътъ няма принудителен труд"В евросъюза и САЩ, баш си работят затворниците. Нямало принудителен труд, а храната и тока в затвора кой им я плаща? Да не очакваш да ги хрантутят щото са престъпници !?
40
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
супер , да настроим децата да избият пенсионери , след това да ги разфасоват и да ги пратят като ефтино месо по магазините , да е оттровно да си го купят депутатите и така ще се отървем почти от всички , много ми е кеф за децата ,
39
1
 
7
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Кво на занимавате с глупости ,А .Някво пишлемо ,което освен Планета тв друго не знае,решило да събере 20 човека и да пребие друг чалгар(***) .
38
2
 
5
 
! Отговори
napalm nad daskalo преди 12 години
otvratiotelni gadni tiinove s pIIRSING i PEDALSKi OBECI SAMo *** SHTE VI OPRAVI
37
1
 
6
 
! Отговори
bg prost--ki преди 12 години
mrysni malki ku..wi i zalizani pedalcheta samo za chalga si mislite i dedki s mnogo pari ama HRISTO SIRAKOV NE E KLONIRAN v HILEDI EKZEMPLQRA a sega mi qgte----------------skapani teen prostitutki
36
0
 
12
 
! Отговори
стига! преди 12 години
абе стига сте ни занимавали с глупости. А журналята нарочно се правят, че все едно няма разлика между "пребит" и разбит нос или сцепена вежда, за да поддържат мита за "детската агресия", щото това продава. Аз съм бил в училище в края на 80-те и тогава също си се биехме здраво. За гаджета, за други караници, за влияние. И по мачове сме се били, както при онея в Хасково вчера. Само с разликата, че не бяхме епилирани лигльовци, които като отнесат някой друг удар и викат телевизията да се оплачат.
35
0
 
3
 
! Отговори
bludniq sin преди 12 години
are be tiq *** uchenicite nqma li da gi razpuskat vakanciq che nemoga da gi disham po ulicite-- psuvat se po spirkite na umrelo i se biqt po parkovete i natiskat po besedki i peiki
34
2
 
5
 
! Отговори
bg ku..wi преди 12 години
mnogo zlobnni ste stanali be drugarki uchenichki i mladi geni-onq den si napravih tashak s edna i i kazh che e rusa typa pu...ka sled koeto tq me nastigna hvana me za rykata wse edno sme gadjeta i mi proshepna w uhoto--------znaesh li che takiva kato tebe gi razmazvat na Asfalta---- shtqh da padna ot udar dobre che bqh pil bira
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква тъпня само... Пребиваш някого = 150 лева... Сигурно като го убиеш = 1500 лева... Смешна държава !
32
2
 
9
 
! Отговори
112 преди 12 години
Наистина, и аз съм се бил. К`ви са тези моралисти тука, дето се правят на светци?? Бе - я - марш, че ще има лобут!!!
31
4
 
4
 
! Отговори
Тиквоча преди 12 години
И ние се бием за надарени мъже.....
30
4
 
11
 
! Отговори
Спокоен преди 12 години
Чета ви коментарите и се убеждавам таза територия с колко *** хора е населена.Кой не се е бил за момиче ? Обяснимо е ....
29
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"И тримата са от село Оризово" От *** какво друго да очакваш ?
28
0
 
14
 
! Отговори
Русенец преди 12 години
А мен преди 25 години за същото ме осъдиха на 1г. и 2м ефективно /в Бойчиновци/ . Бях на 16, много влюбен в една *** на 15, но ... През позиция на годините, просто нещата са съвсем различни.