Версия – имитатор подпалил последните три коли

Начинът на подпалване бил различен от предишните случаи
Обновена: 12 дек 2011 14:43 | 12 дек 2011 14:42,
60
Версия – имитатор подпалил последните три коли
Подпалените коли в "Младост". Снимка: Булфото

Начинът, по който са запалени поредните три автомобила в столицата, е различен от този на предходните случаи, коментира директорът на СДВР Валери Йорданов.

Полицията работи по всички възможни версии, включително, че снощните палежи са дело на имитатори.

През тази нощ в София бе регистриран поредният палеж на три леки автомобила в района на Западен парк, близо до бившия магазин "Рамстор". Сигналът за произшествието е получен в МВР около 3.40 часа.

Още по темата
Вече близо 30 коли са запалени умишлено за изминалия месец и половина в София.

Все още няма задържани, нито пък свидетели на палежите. В СДВР работи спецгрупа за разкриването на подпалвачите.

Версиите на разследващите досега бяха - пироман, застрахователни измами и война за паркоместа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
19
 
! Отговори
Родната Милиция преди 12 години
Това вече мяза на застрахователно сплашване на хората които нямат каско... като гледам горят само стари коли застраховани за по 3-4 хил. лева така че застрахователите лесно ще покрият по 50-90% от сумата при положение че в близките 1-2 месеца са привлекли поне едно 20 000 -30 000 нови клиента страхуващи се да не ги сполети същото !!!!!!!!! а Родната милиция освен да ходи на концерти на Веселин Маринов май за друго не става!
30
0
 
10
 
! Отговори
Красимир преди 12 години
Някъде по деветдесетте имаше такива истории! Тея ГЕРб ни връщат май назад в годините! Те Градили България ми разправят после - хахахахахахах - от 2010 - как се стига до 90-та - По гореупоменатия начин, а и по коментарите - ще се сетите! Леле леле - Хората градят и вървят напред - ние правим асфалт и се връщаме назад. То добре ама да е крачка ,две - а то - хиляди километри! Заради едни ТИКВИ !
29
1
 
6
 
! Отговори
Красимир преди 12 години
Теч се излагат тотално- то ***, по-***, най-***, Дянков,Трайчо,Бойко, Цецко, ......................Нали го бяха хванали уж - ейтова очаквах - хванали го под пъпа и не го пускат! Що не го пускат от подпъпието - сами си преценете!
28
1
 
10
 
! Отговори
От глупав по-глупав преди 12 години
***, по-***, най-***, милиционер.Не е нужно човек да е завършил криминалистика, за да се досеща за някои неща.След няколко палежа в "Младост", полицията гръмко заяви по новините, че е завардила целия комплекс. Тогава казах на баджанака, че подпалвача ще запали в Люлин. На сутринта точно това съобщиха по телевизията. :)Сега уж се появил имитатор на подпалвача ...Ха-ха-ха ! А, не може ли просто подпалвачът да е сменил тактиката и маниера на извършване на престъплението ?
27
3
 
8
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
ПОЛИЦИЯТА, ЗАЩО НЕ СЕ ЗАМИСЛИ,ЧЕ ТЕЗИ ПОРЪЧКИ МОЖЕ И ДА НЕ СА ОТ З.К. ЗАЩОТО ПАЛЕЖИТЕ СА САМО В СОФИЯ, А З.К. ИМА ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА?! ЛОГИЧНО МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА СА ПОРЪЧКИ И ОТ СОБСТВЕНИЦИ НА АВТОКЪЩИ! В ТАЗИ КРИЗА 30 КОЛИ КУПЕНИ ОТ ГОРУБЛЯНЕ ЩЕ ИМ РАЗДВИЖИ ОБОРОТА ПРЕДПРАЗНИЧНО, А?
26
2
 
7
 
! Отговори
frugo преди 12 години
Според мен, милицият трябва да работи по версията, че извършителя е фен на светещите коледни елхи, затова си създава събитие. Така или иначе, като друго не им хрумва на акъла и това е нещо .... хахахаха.
25
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На този подпалвач почвам да му се кефя. Че тъпите маймуни с шапки стоят с пръстче в уста и вече не могат и да пръцкат. Сори за подпалените коли, ама вече ми е смешно, на к'во дередже е родната ни полиция. Поне да беше милиция, до сега вече щеше да има арестуван, съден и осъден. Смях ти казвам! За това не ни искат хората в цивилизования свят!
24
2
 
11
 
! Отговори
Боце преди 12 години
Собственици на паркинги-палят-за да им се плаща,охранители крадат-за да сключиш договор за застраховка и охрана.Не остават назад и докторите-убиват родилки-за да им се плаща...Май само някой Сталин ни липсва и дано се намери...
23
1
 
4
 
! Отговори
флори преди 12 години
Трактора,Хамстера и Джотолов са подпалвачите,а ги е прикривал Мосад-глупав си като петел г-н шеф на СДВР,по глупав и от Цецо.
22
3
 
4
 
! Отговори
do 9 и още преди 12 години
щото ако се пробва да подпали луксозна кола, ще му откъснат главата мутрите!Точно заради това мога да се обзаложа, че в крайна сметка ще се окаже едно или няколко *** пуберчета (или на макс 20-21), които са го правили за забавление или за да предизвикат социални протести - по копие на тези във Франция преди няколко години, когато в гетата на Париж всяка вечер палеха точно коли на обикновени хора. Защо полицията не работи и по версия за анархисти? Мутрозастрахователите също са заподозрени
21
1
 
3
 
! Отговори
Пънчо преди 12 години
Тая версия сигурно ще да е на най-висшето ръководство на МеВеРе-ту или пък от още по-високо ниво.Вероятно имитацията е с вода и трици та за туй е имитация имитираща подпалване.
20
1
 
0
 
! Отговори
Interesting преди 12 години
Хм, които по мой изчисления са повече от 65000, хм звучи малко като "игла в куп сено"
19
3
 
1
 
! Отговори
Interesting преди 12 години
Докато се дават широк отзвук за това, че някой си пали коли, ще има и още повече запалени коли, много ясно, че в София има само един пироман, и те първа ще има още запалени коли, защото няма да има само един имитатор, а ще има и други хора които се кефят да ги дават коствено по новините... И друго в София има много малко коли, да тя не е пренаселена, да и да всички полицаи които да кажем са най-много в ЕС някъде към 65000 ( в това числи и администрацията) трябва да ни пазят колите...
18
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не знам дали това ще го прочете подпалвача, ама ако все пак го прочете се обръщам с една молба - да пали поне тези дето са неправилно паркирали, барем да има и някаква възпитателна функция целото упражнение
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъв имитатор при условие че няма нито заподозрени нито арестувани, за имитатор се говори когато вече сте заловили извършител на по големите палежи и сте ДОКАЗАЛИ че е той.Жалка полиция с жалък минисвтър.Много добре се знае кой прави палежете но просто полицията има заповед да симулира дейност без резултат.В нормална държава още след първите палеже щеше да се завардят кварталите и денонощен патрул от поне 20 коли и спиране на всеки подозрителен автомобил, а то какво нищо общо 2 ченгета в барче
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахаха имитатор,със тази имитация на министър на вътрешните работи и на МВР очаквайте само имитации
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** работа
14
1
 
6
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
и имитатор полицай ни трябва.Това е агент на СКГТ София. Нелоялна конкуренция! Осигурява клиенти на градския транспорт
13
1
 
6
 
! Отговори
boy преди 12 години
Тея побъркаха нашата жалка полиция. То утре може да почнат хора да палят!
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вече се чудят какво да правят и кажат от МВР-то ни (което в прочем ни пази) .. та сега и имитатор си имаме ..