Барети закопчаха Митко Русия и хората му

Групата изнудвала компаньонките в столицата
Обновена: 14 дек 2011 16:10 | 14 дек 2011 09:52,
53
Барети закопчаха Митко Русия и хората му
Снимка: МВР

Четирима са задържани в София при спецакция "Силоваците" на ГДБОП и Специализирания отряд за борба с тероризма, съобщиха от МВР. Арестуван е Митко Русия и негови приближени. Групата е рекетирала, изнудвала и малтретирала млади жени, предлагали сексуслуги в столицата.

Сред задържаните са Росен Дебелия, Валери Валтер и Даниел Бидона. Всички са криминално проявени за грабежи и изнудвания.

Адресите на закопчаните се претърсват.  Задържанията са станали в района на бул. „Дондуков”, кв. „Гео Милев”, кв. „Слатина”, бул. „Евлоги Георгиев”. 

Според публикации в медиите Митко Русия изпращал бригади, които искали между 100 и 200 лв. седмично от всяка компаньонка в столицата.

При отказ следвали заплахи за побой и заливане с киселина. Смята се, че групата е изкарвала на месец по около 25 хиляди лева.

Продължават процесуално-следствените действия.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: акцияГДБОПМитко Русия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
0
 
! Отговори
никол преди 12 години
нови циркове Ц. Цветановм
52
0
 
1
 
! Отговори
компаньонката преди 12 години
Излиза, че МВР защитава труженичике, които са рекетирани от Русия и Бидоня. Таз Валерия Валтер не я зная каква е, мъж ли е траверсе ли е..Ама Цецо Шестака пак нема доказателства, ще видите
51
0
 
2
 
! Отговори
Калин преди 12 години
Новината зад новината е, че НАП се опитва да узакони проститутките, за да може да им взима данъци и да им приспада амортизацията ;) разбира се ('щото техните активи имат по-голяма степен на амортизация).Сега обаче, тоя Митьо Русия ще подаде граждански иск в съда, заради нелоялна конкуренция - НАП се опитват да му отнемат дохода (който той изкарва с честен труд) и обричал семейството му на глад...И естествено господата съдии ще го уважат!!!
50
0
 
1
 
! Отговори
.. преди 12 години
до 20: Арестът е от тази сутрин, бе. Не обвинявай хората, като не знаеш.
49
3
 
3
 
! Отговори
uzunski преди 12 години
Хубавата новина - хванати бандити а лошата-пуснати поради отсъствие на доказателства ! Г-н Цветанов докога ще арестувате невинни граждини ? Не научихте ли нещо от ФБР че трябва да имате доказателство преди да обвините ,или се събирате да се напиете като *** и забравяте за какво сте се събирали ! В цивилизования свят трябва да имаш 100% доказателства за да обвиниш или ВИЕ се изявявате като медиина звезда - и спешно , артистите ВИ завиждат !
48
1
 
4
 
! Отговори
Легендата преди 12 години
От статията излиза, че седмично групата е минавала през 250 ***. Бая работа са свършили момчетата.
47
0
 
2
 
! Отговори
Мина преди 12 години
Ето това е, имаме простутуция, имаме рекитьори, имаме мафиоти, имаме си октопод, имаме милионери и много,много бедни и имаме не кадърни политици и най-важното че нямаме гражданско общество. До като нямаме такова общество България със сигорност все повече ще потъва. Ето защо искаха демокрацията, за да могат да си правят далаверите и да имат пари без да се трудят, да всеки има сега бизнес, но никой не може да ти обесни какво точно прави с този бизнес, работата е просто да има далавера.
46
0
 
4
 
! Отговори
Пеев преди 12 години
След последните палежи от тая нощ си мисля,че крайно време е всички полицаи и жандармеристи да излязат от управленията с автомати и денонощно по улиците на градове и села в България!Да оправдават запалтите си и да вкарат малко в ред!Това дето го дават по Нова Тв 'Градски ченгета' е някаква пародия!
45
0
 
1
 
! Отговори
bandito преди 12 години
haha Mitko rusiq sreshto Ceco shlifera
44
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
РОСЕН ДЕБЕЛИЯ И ДИДО БИДОНЯ хьхахьахьхаа да доидат при мен да ме заплашват у Червен бряг да ги вида тия какви силоваци са
43
1
 
5
 
! Отговори
Бойковист преди 12 години
сега някой друг ще я върши тази работа ...вероятно бригадите на Цецо Цецката ше поемат контрола ...
42
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
няма лошо, че са ги арестували, но дали ще могат да докажат вината им? До момента няма нито един осъден!
41
2
 
20
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
смеееех,ченгетата разчистват конкуренцията!всеки знае,кой пази проститутките!
40
2
 
9
 
! Отговори
до герберчето38 преди 12 години
по време на соца нямаше рекет,нямаше и ***,а хората имаха доста повече мангизи от сега,ама не си заключваха къщите,а ти тогава не си бил и заплануван,пуберче,наркоманизирано!ей такива *** кат тебе *** сега палят колите,дрогират се и пият в дворовете на училищата!и ви е страх,че ако тиквун си иде,и вие малките тикви няма да можете на тероризирате народа,затова плачете тука!ай де ходи работиш ,охлюФФФФФФФ
39
0
 
10
 
! Отговори
Ben преди 12 години
Милиционерите решиха проблама с палежите на колите, сега минаха на проблема с шантонерките. Отчитане на дейност в края на годината.
38
9
 
12
 
! Отговори
остатъци от соца! преди 12 години
Арестуваните "герой" са само малка част от "работническата класа" на Гоце.
37
1
 
10
 
! Отговори
юрист преди 12 години
Поредните измишльотини. За каква проституция пишат, в кой член от НК е забранена, като такова понятие не съществува. Когато трябваше да приемат закона за проституцията, който да я регламентира или забранява като в нормалните страни, комунистите го отхвърлиха. Такъв закон никога няма да се приеме, защото нямат интерес от него. На измислените ви милиционерски сводки дано някой да вярва другари комунисти. След това съдът виновен, че ги пускал. Смешковци
36
0
 
5
 
! Отговори
Maraba преди 12 години
За баретите писах-под баретите-гиганти се крият.Само да не стане като друг път-некой друг гигант да каже-"Ние ги фанахме,те ги пущат!"Крайно време е за ефективност пичове!Че мижитурките са се разпасали кат *** на сватба!
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tezi sa komisari po prisuedinjvaneto ni kum schengen
34
0
 
16
 
! Отговори
Аз преди 12 години
" Митко Русия, Росен Дебелия, Валерия Валтер и Даниел Бидона"-КВИ СА ТИЯ ПА СА,НЕКВА АТРАКЦИЯ,ЦИРК ЛИ, КВО ЛИ.......Я у кауша.....