Куката остава в ареста заради три палежа

Владислав Николов е наркозависим, той отказа да говори
Обновена: 16 дек 2011 19:17 | 16 дек 2011 19:14,
34
Куката остава в ареста заради три палежа
Владислав Николов скри лицето си от медиите. Снимка: БТА

Софийският районен съд остави в ареста 33-годишния Владислав Николов –Куката.Той беше задържан преди дни за палежа на коли в столичния квартал "Западен парк". Той е обвинен, че е извършил три палежа в нощта на 10 срещу 11 декември.

Николов е криминално проявен. Той има регистрации за кражби, шофиране в нетрезво състояние и разпространение на наркотици, както и условна присъда за кражба.

Преди началото на заседанието Владислав Николов отказа да говори пред журналисти. Безпрецедентно мотивите на съда бяха засекретени, защото разследването още не е приключило, въпреки че заседанието беше открито. 

Още по темата
 По време на днешното заседание стана ясно, че Куката е пристрастен към наркотиците и в момента е на метадоново лечение. Николов е бил разпознат от няколко свидетели, сред които и полицаи.
 

Неговият адвокат поиска най-леката мярка – „подписка”.Според защитата  единственото доказателство, което може да се счете по делото, са следи от запалимо вещество по единия от пръстите на Владислав Николов.

Експертизата от дрехите на подсъдимия обаче доказвала, че няма следи от запалимо вещество.

Решението на съда подлежи на обжалване в срок от 3 дни пред Софийски градски съд. В случай на обжалване датата за гледане на мярката е 23 декември.
 

Днес беше задържан и втори заподозрян за част от серийните палежи в столицата. Юлиян Ковачки обаче няма връзка с Куката, съобщиха от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Някой може ли да ми каже Под Прикритие 2 сезон до коя серия са дали до сега ? (мерси)
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кьор фишеци ...цецо... цецо..
12
1
 
6
 
! Отговори
до 8 преди 12 години
Мда те *** е така за кеф си палят:) всичко е организирано, няма нищо случайно! И всички знаем, че на комунистите палежите са запазена марка! Да ти припомням ли палежа в Челопеч, който едва не уби стотици хора само и само да прикрият колосалните кражби! Не ми казвай, че не са комунисти, в армията други нямаше!
11
1
 
10
 
! Отговори
Луцифер преди 12 години
Само да не излезе,че запалените коли са по-малко от признатите.Искам да кажа,да не се престарават господата пред ЦЦ.
10
3
 
0
 
! Отговори
Легендата преди 12 години
Куката е железен!
9
2
 
10
 
! Отговори
Бърки преди 12 години
Имаше един филм ... "Мръсно синьо" ... 100 % има и полицаи "свидетели" ... опа покровители при наркоразпространителната му дейност!
8
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
още от началото беше ясно, че са квартални *** ... едното се напило, другото се надрусало ... и тръгнали да палят ...Форумните мишоци са най-смешни обаче ... комунистите, та комунистите ... едва ли не Станишев пали :)
7
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя човек не е хванат на местопрестъплението, " Експертизата от дрехите на подсъдимия доказвала, че няма следи от запалимо вещество". Това е ПРОИЗВОЛ според мен. Имало свидетели полицаи...??? и следи от запалимо вещество по един от пръстите. ТОЙ С ЕДИН ПРЪСТ ЛИ Е ПАЛИЛ?Смятам, че това е нарочен човек и случаят с колите идва като дюшеш на полицията.
6
1
 
20
 
! Отговори
ИВО преди 12 години
ДЖАРО ЩЕ СЕ ОБАДИ КЪДЕТО ТРЯБВА И ЩЕ ГО ПУСНАТ КУКАТА !
5
0
 
4
 
! Отговори
bg преди 12 години
BOLI ME K...RA ZA KUKATA...
4
3
 
12
 
! Отговори
хахахах преди 12 години
"Николов е бил разпознат от няколко свидетели, сред които и полицаи." Всички КУКИ в ареста !!! Аз като казвам,че и ченгета има замесени: ей го свидетели полицаи го видяли да пали коли,но не го хванали веднага,а изчакали да позапали няколко поне :) ц ц ц Родната Милиция ни ГАЗИ !
3
3
 
16
 
! Отговори
Уркото преди 12 години
Поредното театро на Цуци Пудела. Топят наркомана, интересно обаче като продължат палежите кой ще е виновен? Майка му на "Куката"???
2
2
 
23
 
! Отговори
Истината преди 12 години
Много удобно им е да натопят един наркоман...
1
2
 
15
 
! Отговори
до куката преди 12 години
кука кът тъ посъветват , трактора, хамстера, тиквата ,съсела и стругарката, шъ си кажеш и за кой подпали рим по времетъо на нерон и също райхстага по времето на хитлер...а за предните и те ще си признаят кат им дойде времето....