Откриха трупа на изчезналата Мирослава

17-годишното момиче бе в неизвестност от 7 ноември миналата година
Обновена: 12 яну 2012 14:55 | 12 яну 2012 12:33,
756
Откриха трупа на изчезналата Мирослава
Мирослава Николова. Снимка: Facebook

Трупът на изчезналата Мирослава е открит днес в покрайнините на Перник, съобщиха от полицията.

Регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов обяви, че е убита.

Задържани са двама, съпричастни към убийството й. Те били познати на момичето. По непотвърдена информация на БНР единият от задържаните се е самоубил.

17-годишната Мирослава Николова изчезна след тренировка по таекуондо на 7 ноември 2011 г. и оттогава бе в неизвестност.

Още по темата

Версиите за изчезването й се множаха с всеки изминал ден – тръгна се от скандал с родителите й, мина се през неразбрана любов, и се стигна до похищение.

Основната версия, по която обаче работеше ГДБОП, бе, че момичето само е напуснало България, въпреки твърденията на майка й, че дъщеря й е отвлечена, а не е избягала.

Само преди седмица майката на момичето обяви, че във фаталната вечер тя закарала дъщеря си на тренировка, после я чакали да звънне, за да я приберат, но момичето не се обадило. 

Сестра й Елеонора допълни, че е получила обаждане към 9 часа в самия ден на изчезването й с нейния глас: "Отвлечена съм, има замесена полиция, моля те, спаси ме", казала Мирослава.

На следващия ден имало още едно обаждане, че ще се получат инструкции за действие, но такива така и не дошли.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


756
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
604
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано душата на това хубаво момиче намери покой. Живеем в ужасно време. *** се множат.Пазете децата си.
603
0
 
11
 
! Отговори
ххх преди 12 години
Николчо,мама,ти си напълно неадекватен!Какъв арест,какви връзки на обувки??Правиш ли разлика между обиск и арест,нещастно създание?И колко пъти ходи до ареста,та да знаеш какво се прави,кога се прави и как се прави???Николчо,*** на психиатър,че всичките ти коментари все едни такива "психотерапевтични" или смени доставчика!
602
2
 
8
 
! Отговори
1112 преди 12 години
Незнам за вас,но четейки нещо ме навява на мисълта че сестра и има голям принос за смърта на Мирослава.Прекалено много говори и подвежда разследването и ако факта даден в медиите за самоубилия се окаже верен че е бил охрана на гаджето и то тогава за какво говорим ?Въпросната Елеонора определено трябва да бъде изправена пред съдия!
601
10
 
6
 
! Отговори
никола преди 12 години
По непотвърдена информация на БНР единият от задържаните се е самоубил. Е как ще се самоубие като в ареста ти взимат колана,връзките на обувките и всичко с което можеш да посегнеш на живота си,наистина този сайт пишете на ангро,само и само да сте го казали и вие,почвам да си мисля че цензурата не чак толкова лошо нещо, де да може да има цензура на простотията и мръсотията с която заливате хората,разбра се че демокрацията не е за всеки.
600
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Толкова много злоба и омраза,бягам от скапания форум-тук е пълно с нещастни неудачници.
599
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
703,момичето убито,ти драскаш глупости-спри алкохола и дрогата!
598
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прав е ББ-матриала е калпав,ама много калпав-писали глупости-всеки си пише де го стЕга чипика.
597
0
 
30
 
! Отговори
марин преди 12 години
Жалко за хубавото момиче.
596
3
 
5
 
! Отговори
писна ми ! преди 12 години
Еееей, писна ми да ме лъжат !
595
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да бе ще има замесени полицаи и те ще и дадат да го каже. По-скоро са и казали нарочно да каже така ,че близките да не звънят в полицията и да не разчитат на тях. Не защитавам полицията ,която е пропита от корупция и некадърност ,но в случая едва ли имат нещо общо.
594
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
К. Маркс цитира в Капиталът изказвания на английски синдикален деятел от средата на 19 век, че капиталът при 10% печалба може да се употреби, при 20% се оживява, при 50% е безумно смел, при 100% погазва всички човешки закони, при 300% няма престъпление, на което да не се реши, дори с риск да увисне на бесилката. Ако смутовете и кавгите принасят печалба, той ще ги подбужда. Та нали при сегашната реставрация на капитализма у нас нагонът на българските олигарси за трупане на богатства не ги спира пред никакви престъпления, включително и убийства...Това е трагедията, живеем в царството на Златния телец, и ето поредната жертва на олтара му...
593
1
 
3
 
! Отговори
до 685 преди 12 години
вижте какви обществени поръчки изпълнява тнФедята, пък тогава да се коментира.
592
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най- напред бай Митко беше селски кръчмарин - и се научи да лъже, а след това - селски кмет - и се научи да краде, а сега, о, сега той е вече видно политическо светило, което доста изкустно ходи на два крака, гордо носи европейско сетре и си подстрига брадата във вид на дебърска тесла - признак, че принадлежи към ония български граждани, които носят името интелигенция, боравят с най-големи работи и патриотически глождат по някой обществен кокал.Майстор Гочо ЗулямътИли Бибитко?
591
1
 
9
 
! Отговори
62141 преди 12 години
замесена полиция при отвичането, ГДБОП до последно отрича за отвличане, рекет за 500 000 лв, задържани двама извършители, единият се ,,самоубива" при разпит.............Жалко за момичето. RIP
590
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Спокойно българския съд ще въздаде справедливост!Очаква се виновника да получи 2г. условна присъда.
589
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 673 - "единият от задържаните се е самоубил"задържан под стрaжa kak се е самоубил ? Много просто- седят няколко полицая, сложили му белезници. Човека моли Шефе, сърби ме едно място, я ми отключи белезниците да се почеша Отключват го. После оня пак Ей, шефе , какъв патлак имаш! Откъде го купи? Я ми го дай малко да пострелям, ще внимавам! Так подлецът е измамил високопрофесионалните служитела на Цвъцко...
588
1
 
42
 
! Отговори
@@@@ преди 12 години
има замесени полицаи, гърмят свръзката, обявяват самоубийство - чиста работа
587
0
 
43
 
! Отговори
на брат пит БРАТ му преди 12 години
БОЖЕ все се надявах детето да е живо и здраво....и да се прибере един ден!!!!! ***......незнам какво наказание за такива-смърта ще им е СПАСЕНИЕ
586
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 617- Всички червени ***, които плюят с повод и без повод да се замислят! Убийството е извършено от близки хора на семейството, от роднини може би...Факт, каза го Бойко Борисов, вервайте му! Обещано от ГЕРБ!
585
0
 
19
 
! Отговори
San преди 12 години
Такова чудо, убеден съм-и през турско не е било. Всичко е измишльотини.