Закопчаха Тишо Боксьора във Великобритания

Според The Sun българинът е сред най-издирваните престъпници в света
Обновена: 21 яну 2012 09:27 | 21 яну 2012 09:27,
68
Закопчаха Тишо Боксьора във Великобритания
Снимка: архив Булфото

Жесток български ганстер, известен с това, че режел пръстите и ушите на жертвите си, е бил арестуван по сигнал на британския вестник The Sun, съобщава онлайн версията на британското издание, цитирана от БТА.

43-годишният Тихомир Георгиев, заподозрян за убийство, е бил в списъка на най-издирваните престъпници от Интерпол, след като избягал от съда в България. Той е задържан по силата на европейска заповед за арест.

Британският вестник установил, че престъпникът работи в спортен клуб в Бърмъндзи, и информирал полицията.

Георгиев с обръсната глава бил по къси спортни гащета, когато полицаите нахлули в залата. Докато го отвеждали, се заканил на репортера от The Sun.

Още по темата

Вестникът разказва, че Тихомир Георгиев, заподозрян в редица престъпления, включително убийство, се е измъкнал от България, където е бил пуснат под гаранция в очакване на съдебен процес.

Георгиев, известен в подземния свят като Тишо Боксьора, е бивш човек на българския мафиотски бос Златомир Иванов - Златко Баретата, който контролираше голяма империя, свързана с наркотици, проституция и пране на пари, пише вестникът. Георгиев се опита да се измъкне от закона, като свидетелства срещу Баретата

Заподозрян е, че е убил един от собствените си наркодилъри за неподчинение. Пуснат под гаранция от 20 хиляди лири, Георгиев успява да избяга в Лондон преди края на процеса.

Той прекарва месеци, живеейки по улиците, преди собственикът на спортен клуб в Бърмъндзи Джон Рууни да се смили над него. Без да знае за връзките му с престъпния свят, Руни го наема като спаринг партньор в клуба и му дава стая, където да спи.

На 7 декември Георгиев участвал дори в турнир по бокс и бил сниман на плаката, рекламиращ събитието.

Скотланд ярд е потвърдил, че 43-годишен мъж е арестуван по подозрение за убийство в България и е задържан под стража в лондонски полицейски участък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
33
 
! Отговори
До Българин преди 12 години
Не се прави на велик патриотцел свят научи що за стока е българина!Има умни, добри и работливи нищо лошо но повечето са типични бай ***:)
33
18
 
11
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Що направо не написаха че и този е поредния ***?Естествено че е от *** произход,но за чужденците е българин.Ние българите винаги сме били умни,кротки,възпитани и никога по никакъв начин не нарушаваме закона,така че този е ***.Смърт за ***!*** ***!Да ги вкараме в пещите на кремиковци!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
32
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"А, какво става със Златко Баретата, мафиотския бос? Щом е мафиотски бос, защо е на свобода?"Щот` има милиончета, а бедните го д*хат.
31
0
 
2
 
! Отговори
rave преди 12 години
Anonimen, A pasporta mu? Ne terabva li nqkoi da go pribere?Suda li trqbva da mu go pribele ili....?
30
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Статията в английския вестник завършва със заключението: " Георгиев е успял да избяга във Великобритания, защото България стана член на ЕС през 2007. "Да благодарим на българския независим съд за поредната излагация пред света.
29
1
 
29
 
! Отговори
мафиот от София преди 12 години
Прочухме се пак. На първа страница е този *** в английския вестник. Прочетох статията на английския вестник. Три неща се повтарят многократно и се набиват в главата на всеки, който чете-това са думите- мафиот, България и София. И там други подробности като рязане на уши, пръсти и подобни неща.
28
0
 
30
 
! Отговори
bob преди 12 години
Ами Великобритания не е България, ще го хванат!
27
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе инглишите да го пратят на китайците. Тогава всичко ще е както трябва !
26
0
 
37
 
! Отговори
СЪДИЯТА преди 12 години
Да ни си го върнат , Ние пак ще си го пуснем под гаранция
25
1
 
15
 
! Отговори
оП преди 12 години
Това е положението за съжаление в България. Ако не се откажат свидетелите,следствието няма да си свърши работата,след това е идва ред на прокурора,а накрая и съдията. Все някъде ще се разпокъса веригата. Мисля си,че има много добри професионалисти в системата,но и те са хора,имат семейства,никой не иска да има такива врагове! Тук липсва държавата,липсва добрата защита на свидетели и длъжностните лица...
24
0
 
19
 
! Отговори
Никола преди 12 години
"Георгиев с обръсната глава бил по къси спортни гащета..." Ей това е то! С къси гащета и.. обръсната глава!
23
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Скотланд ярд е потвърдил, че 43-годишен мъж е арестуван по подозрение за убийство в България и е задържан под стража в лондонски полицейски участък." Сега да ни го върнат да го съдим да може ,наще пак да го пуснат под гаранция , щото не е опасен и няма възможност да избяга , няма проблеми , аз вярвам в бг правосъдието
22
1
 
3
 
! Отговори
at преди 12 години
to be sentenced to the penalty of death by hanging, drawing and quartering...
21
3
 
39
 
! Отговори
1234 преди 12 години
Сега британците ще опънат този български ***!Густо майнаДовечера ще пийна едно питие за британската полиция
20
1
 
46
 
! Отговори
Бг преди 12 години
НИЕ НЕ ГО ИСКАМЕ ,ДА СИ СТОИ ----ТАМ !
19
0
 
22
 
! Отговори
веригата преди 12 години
Тишо,Златко ,Сумиста,.....и най-високата институция------
18
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Герберче.
17
1
 
3
 
! Отговори
do bai Ceko преди 12 години
Emi e vakancia kazvase AMI
16
0
 
56
 
! Отговори
ЧУДЯ СЕ преди 12 години
Чудя се защо Интерпол, Скотланд ярд и др . от тоя сорт трошат пари и хващат нашите престъпници, които нашият съд,,справедливо,,пуска под гаранция или осъжда с условни присъди!
15
2
 
27
 
! Отговори
Бай Цеко преди 12 години
Еми така е - Англия не е България.