МВР: Няма насилие при ареста на Кленовски

Съпругата му е обиждала полицаи, обяви шефът на СДВР Валери Йорданов
Обновена: 28 яну 2012 18:55 | 28 яну 2012 14:09,
327
МВР: Няма насилие при ареста на Кленовски
Шефът на СДВР е категоричен, че насилие не е имало. Снимка: Архив Булфото

Директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи Валери Йорданов категорично отрече полицаите да са превишили правата си по време на задържането на Стефан Кленовски.

Още по темата

По повод изявления на съпругата на задържания, Йорданов потвърди, че арестът е осъществен в детския кът на софийски мол, но посочи, че е нямало как полицаите да изчакат Кленовски да бъде задържан на друго място.

По-рано през деня съпругата на Стефан - Илияна, разказа как видяла мъжа си "проснат на плот" и няколко човека го блъскали.

Шефът на СДВР посочи, че акцията е протекла нормално и Кленовски не е имал време да окаже съпротива на полицията. Затова и няма как да е имало физическо насилие. Според Йорданов не е имало обиди, а акцията е била заснета и от охранителните камери в МОЛ-а.

Валери Йорданов допълни, че обиди е имало от страна на съпругата, като тя е ритала и по полицейски автомобил.

Стефан Кленовски бе задържан снощи. Той е бил обявен за издирване от Европол от съда в град Прани, Италия.

Мъжът е обвинен от властите в поставяне на скимиращи устройства, присвояване на банкови кодове, изготвяне на клонирани карти и незаконно теглене на пари в Италия и други държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
1
 
1
 
! Отговори
Добрева преди 12 години
Тези хора поне веднъж ще си признаят ли че се сгрешили? Детският кът не е място за арестуване на престъпнеци, нито такова на което да ги водят след ареста. Този показност която демонстрират преминава всякакви граници.Как да очакваме децата ни да растат в добра психично здраве като стават свидетели на такива ПОКАЗНИ АРЕСТИ?
257
10
 
1
 
! Отговори
do idioti преди 12 години
Тук се е напълнило с милиционери бе! Значи немат "АКЦИЯ" неска.Толкова перверзни изкривеняци на куп скоро не бях чел.Вие сте толкова отдалечени от цивилизацията,колкото и от Марс,уродски народ!
256
3
 
15
 
! Отговори
крокодила ИлианкЬ преди 12 години
Илианке,ти ли слагаш минусите ,*** како?Продължаваш да се надяваш нйкой да се хване на крокодилските ти сължи,че са те погледнали с лошо око,докато арестуват международно издоирвания ти мъж бандит.Я се сопри и вземи да работиш и спреш да харчиш печеленото от други .И ти си затвор,*** како!
255
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига сте ревали за бандита и за жена му,която играе театро на невинна мадона.Семейсто от бандит и мутреса,на които пресъхна кранчето.Я,да се опне да работи тая за 500 лева и да чака на крадено от честните хора.*** такива..
254
4
 
12
 
! Отговори
бандистска невеста преди 12 години
Илианке,кой ти вярва на театрото,*** како? Псували те били полицаите,ами докажи го де! Аз ако бях на тяхно място не само щях да те псувам,ама и пръст щях да размахам. Ти като яде парите на окрадените от мъжа си мисли ли за тия хора,плака ли за тях ***,бандитско невесто? Какви са тия артистични мераци,*** како,какво виеш на умряло,че са закопчали бандита,източвал карти на хора,които са работили.Я,докладвай на хората ти какво работиш,какви пари вземаш,за мъжа ти знаем вече.А сьучастничество ти?
253
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какви чудни времена доживяхме,доказан престъпник ошушкал сметките на хиляди хора да се оплаква,че го били побутнали малко при задържането...че даже и му пригласят разни ***! И после защо имало толкова перестъпност-не ще има ами и ще расте още многократно,при такива хубави условия как иначе?
252
1
 
5
 
! Отговори
Зоопарк преди 12 години
като ви гледам коментарите става ясно че от тоя народ нищо не става, българите винаги ще са аборигени и няма да се доближат до цивилизования свят.България е една красива страна много жалко че е населена :)
251
8
 
4
 
! Отговори
мицка преди 12 години
така само така милицията първо бие после пита, в България човек е виновен до доказване на противното а боят се смята за профилактика. Да живее бай Ганьовата демокрация на милиционерите и комунистическите капиталисти. Следващата акция на МВР е "кредитен милионер"
250
3
 
2
 
! Отговори
Мутра преди 12 години
като гледам коментарите наистина тоя народ е много *** и ограничен ,разединен и предателски. заслужава си тъжната участ да го мачкат бандитски управници и престъпници.а шенген ще го видите с тази милиция през крив макарон, може МВР пикчърс да ви вкара в шенген:) стига и европейците да са такива *** като вас:)
249
3
 
7
 
! Отговори
emoto преди 12 години
Когато позираше госпожо в басейна с чаша шампанско в ръка не рева! А сега полицаите ме блъскаха и т.н. Умело си инструктирала дъщеря ти какво да казва, но вземи и я научи на обноски.... Ще го отнесете и вие, защото заедно харчехте парите на отрудерните хорица, които мъжът ти ограбваше! Винаги съм бил против полицейския произвол, но тук удари на камък Госпожо!
248
3
 
3
 
! Отговори
Мутра преди 12 години
напълно съм съгласен тоя *** народ си заслужава тази полиция и тези управници. щом сте толкова *** нека ви лъжат и манипулират с показни акции, но в европа тези номера не минавати там никога няма да допуснат нашата родна милиция до техните бази данни на интерпол
247
1
 
8
 
! Отговори
alek преди 12 години
Като видях "семейството" на задържания ми стана ясно, че съпругата и малката дъщеря лъжат и мажат. Типичен пример за самозабравили се хора, които са изпразнени от съдърание. Коплекси и лъжи. В случая се вижда адекватното поведение и професионализъм на работа от страна на полицията (камерите). Замислете се, след два скандала за насилие, дали няма полицията да действа по-внимателно? Мен защо не идват да ме бият? Сигурно защото се държа с уважение и пилично. Ама в България всеки се мисли за повече
246
0
 
2
 
! Отговори
КОИУ преди 12 години
МОЖЕ ЛИ ТОЗИ КОЙТО Е ПИСАЛ ТАЗИ СТАТИЯ ДА МИ КАЖЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА ГРАД ПРАНИ В ИТАЛИЯ ЗАЩОТО АЗ ТАКЪВ ГРАД НЯМА НИКЪДЕ??!!!???
245
2
 
7
 
! Отговори
Ограбиха ме !!! преди 12 години
Преди месец бях ограбена и се радвам, че полицията си свърши работата и ми върнаха нещата ми !!! Разпознах извършителя и в момента имаме дело !!!
244
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никой да не защитава тоя бандит който е източвал банкомати и се крие под чуждо име и е с фалшиви документи.Как по друг начин да го арестуват след като той умело се крие,а и сега си е мислил че няма да го хванат с фалшивата лична карта.Но уви грешно си е направил сметката.За такива мутри - ЗАТВОР!Браво на нашата полиция!
243
3
 
3
 
! Отговори
До 303 !!! преди 12 години
*** отровна, ти си следващия !!!
242
3
 
4
 
! Отговори
Мутра преди 12 години
трагедията в България е във всички сфери благодарение на некадърните ни и престъпни управници, а родната милиция ни пази само тя си знае от какво и как .още докато беше шеф на МВР Бойко трябваше да измете всичката престъпна *** от системата на мвр
241
2
 
7
 
! Отговори
Оффф преди 12 години
Сега това ли ще правим - за всеки прибран бандюга детектор за полицаите дали са го пипали . Бати смешната държава сме , да не говорим за медиите и журналистчетата .
240
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** артистите, и сега медиите ще се скъсат да им дават поле за изява щото нали от една седмица е модерно да се клепа полицията. не че е безгрешна ама и в случаи като този и "битото" смейство за 5 кутии цигари хич не мисля, че потърпевшите са света вода ненапита. единия бой е най-малкото, което заслужават.
239
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
100 % е оказал съпротива. Ченгетата не са имали избор. Трябвало е да приложат малко по силов метод. Бият здраво ако не им съдействаш. А жена му на тази прилича на фолк дива. Зъбите й бяха пожълтели от дрога алкохол и цигари по барове. Тя си мисли че е примерна жена ама с това деколте дето я гледах по телевизията и с ланеца на врата се прилича на мутреса. Не на невинна жена