МВР: Няма насилие при ареста на Кленовски

Съпругата му е обиждала полицаи, обяви шефът на СДВР Валери Йорданов
Обновена: 28 яну 2012 18:55 | 28 яну 2012 14:09,
327
МВР: Няма насилие при ареста на Кленовски
Шефът на СДВР е категоричен, че насилие не е имало. Снимка: Архив Булфото

Директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи Валери Йорданов категорично отрече полицаите да са превишили правата си по време на задържането на Стефан Кленовски.

Още по темата

По повод изявления на съпругата на задържания, Йорданов потвърди, че арестът е осъществен в детския кът на софийски мол, но посочи, че е нямало как полицаите да изчакат Кленовски да бъде задържан на друго място.

По-рано през деня съпругата на Стефан - Илияна, разказа как видяла мъжа си "проснат на плот" и няколко човека го блъскали.

Шефът на СДВР посочи, че акцията е протекла нормално и Кленовски не е имал време да окаже съпротива на полицията. Затова и няма как да е имало физическо насилие. Според Йорданов не е имало обиди, а акцията е била заснета и от охранителните камери в МОЛ-а.

Валери Йорданов допълни, че обиди е имало от страна на съпругата, като тя е ритала и по полицейски автомобил.

Стефан Кленовски бе задържан снощи. Той е бил обявен за издирване от Европол от съда в град Прани, Италия.

Мъжът е обвинен от властите в поставяне на скимиращи устройства, присвояване на банкови кодове, изготвяне на клонирани карти и незаконно теглене на пари в Италия и други държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Новородено почива в линейка.Майката нямала пари да плати за екип.R.I.P.Лошо е да си беден!
177
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стефан Кленовски е един от издирваните в рамките на операция "Шок за източване на разплащателни сметки. До този момент е успявал да се укрие от МВР. През септември 2011 г. Криминална полиция била по следите му, но Кленовски избягал. При акцията тогава той е бил с детето си, което изоставил и избягал. Полицаите останали при детето, но той се измъкнал. Браво невероятен родител. За такива трябва само твърда ръка.
176
40
 
11
 
! Отговори
ринго преди 12 години
щом само е ритала катафалката добре щото мажеше и да нарита и тъпите куки дето пак правят екшъни вместо да го привикат спокойно да отиде в най близката чингиджийница .Сигурно човека щеше да се подчини но не ...дайте да покажем колко активно действа полицията .Прости прости и пак прости хем Тиквата им каза скоро по ТВ как се действа ....културно да се доближат и да поканят човека да излезе с тях.
175
25
 
8
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Не защитавам и не обвинявам никого!Учудвам се как можем да приемаме подобно нарушаване на правата и унижаване на човека.Недопустимо е пред деца да се прави подобно нещо-в моловете има камери,ако всичко е законно нека пуснат записа.Трудно ми е да приема,че за 5кутии цигари трябва да те задържат по този начин,защото престъпникът е невинен до доказване на противното.
174
18
 
9
 
! Отговори
партийна политика преди 12 години
Т.н. герб не може да съществува без насилие! Герб се гради на насилието! Пожарникарят насилва и се гаври с Цецо Апартаменто, шантажира ситния плевел, унижава до дупка Калинчо, тероризира психически всеки българин, който не е съгласен с него, лее тонове помия срещу опозицията, насъсква българите един срещу друг и е морален подбудител за физическото насилие и гавра, провеждани от полицията. Лъжата, политически мотивираното насилие и гаврата са издигнати в ранг на партийна политика! Ако няма насилие, няма да има и герб!
173
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 199 Какъв глад бе, като си празуваме рожденните дни в моловете. Другия път и теб ще покана.
172
15
 
16
 
! Отговори
Лъжливото овчарче преди 12 години
Цецо Лажецо сам си е виновен, че вече никой не вярва на МВР. Цецо лъжеше и продължава да лъже до забрава по кабеларките. И дори, случайно, той да каже някоя истина, пак никой няма да му повярва. Като на Лъжливото овчарче. Дето се казва, Цецо Апартаменто е жертва на собствената си глупост!
171
2
 
19
 
! Отговори
мира преди 12 години
Съгласна съм с 201 и 205,стига все мвр да са виновни!Ревете,че ни е писнало от убийци на деца,старици,измамници,педофили и всякаква друга ***,а същевременно ги защитавате! Значи те могат да ни ограбват и убиват безнаказано,и при опит за задържане,недай Боже да ги наранят малко и надавате вой до небесата,че са им нарушени правата и прочие...Айде,смешни сте! Законите са за всички и трябва да се спазват,иначе никога няма да изплуваме
170
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като знам как арестуват в щатите , Обама май всяка седмица трябва да си подава оставка, според българските правозащитници.
169
7
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Детето и жената имат ВСИЧКО общо, добре знаят от къде са парите. Не си гледал репортажите, или не осъзнаваш какво виждаш. Ти къде видя побой изобщо бе *** кьорав?????? Една нагла джукеста и едно добре обучено хлапе ревяха и се тръшкаха кат циркаджии. Разчитат на *** кат теб да дигат шум в тяхна подкрепа, та да могат да си живеят живота крадейки от другите. А ти си като куче, някой е посочил мвр с пръст и ти лаеш по пръста. Или си ял бой в милицията ама си невинен хааааа- хахахахахаха
168
5
 
21
 
! Отговори
az преди 12 години
По - добре оставка на всички престъпници, а правителството да даде още власт на полицията. Не може един престъпник да има повече права от спецполицай. Трябвало е да го задържат зрелищно, така както той зрелищно е теглил чужди пари. Да видят всички, включително и децата му, какъв е бащата. А дали ги задържат внимателно в САЩ...
167
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Детето му трябва да разбере, че тати, който краде от другите, не е пич а л**но. Другите деца трябва да видят какво става с тези, дето крадат от родителите им честно заработените пари. Не знам кво жалите за тая ***, сигурно сте айдуци и ви е шубе
166
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как така ще ме записват, това е нарушение на човешките права.
165
38
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оставка на цялото правителство и дано г-жа Кленовска осъди България в Стразбург.
164
6
 
38
 
! Отговори
! преди 12 години
Стига МВР ви е виновно. И като е пред децата какво? Нека детето му да знае какъв не трябва да е, да види що за *** има в тая държава! Нека има показност малко хората да се стреснат, а не всеки ден да четем кой е убит, пребит и ограбен! Предпочитам полицията да бие ама да знаем защо.
163
12
 
5
 
! Отговори
глад бе преди 12 години
не разбирате, че ви осигуряват зрелище, но не и хляб.
162
13
 
11
 
! Отговори
глад бе преди 12 години
толкова сме изгладнели целия народ, че се радваме на смърт на деца, побой над цели семейства от органите на "реда", конфискуване на чуждо имущество в "полза" на скъпата ни държава...ей за това ще си останете гладни, защото единственото което ви радва са чуждите неудачи, явно така преживявате своите по-лесно. аз свалям шапка на всеки който не чака заплата и аванс от 400лв. за да изхрани семейството си. ВСИЧКО ДРУГО СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ, ОСОБЕНО КОГАТО ОБРИЧАШ СЕМЕЙСТВОТО СИ НА БЕДНОТИЯ
161
10
 
26
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
Стана модерно всеки *** когото полицията задържа да се жалва от полицейско насилие.Само бой по канчето и никаква прошка.
160
14
 
8
 
! Отговори
до 195 преди 12 години
ДЕТЕТО и ЖЕНАТА нямат нищо общо, ти сигурно подкрепяш и побоя над тях...*** гладен.
159
21
 
10
 
! Отговори
слаб сценарий преди 12 години
честно казано не ми пука колко минуси ще ми дадете. в никоя държава няма да те арестуват със спец части в МОЛА и то пред жената и децатата ти, това се прави много по финно, могат да го хванат където си искат. а вече това е 3-4 случай как мвр идва на грешен адрес и изпопребива грешното СЕМЕЙСТВО