МВР: Няма насилие при ареста на Кленовски

Съпругата му е обиждала полицаи, обяви шефът на СДВР Валери Йорданов
Обновена: 28 яну 2012 18:55 | 28 яну 2012 14:09,
327
МВР: Няма насилие при ареста на Кленовски
Шефът на СДВР е категоричен, че насилие не е имало. Снимка: Архив Булфото

Директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи Валери Йорданов категорично отрече полицаите да са превишили правата си по време на задържането на Стефан Кленовски.

Още по темата

По повод изявления на съпругата на задържания, Йорданов потвърди, че арестът е осъществен в детския кът на софийски мол, но посочи, че е нямало как полицаите да изчакат Кленовски да бъде задържан на друго място.

По-рано през деня съпругата на Стефан - Илияна, разказа как видяла мъжа си "проснат на плот" и няколко човека го блъскали.

Шефът на СДВР посочи, че акцията е протекла нормално и Кленовски не е имал време да окаже съпротива на полицията. Затова и няма как да е имало физическо насилие. Според Йорданов не е имало обиди, а акцията е била заснета и от охранителните камери в МОЛ-а.

Валери Йорданов допълни, че обиди е имало от страна на съпругата, като тя е ритала и по полицейски автомобил.

Стефан Кленовски бе задържан снощи. Той е бил обявен за издирване от Европол от съда в град Прани, Италия.

Мъжът е обвинен от властите в поставяне на скимиращи устройства, присвояване на банкови кодове, изготвяне на клонирани карти и незаконно теглене на пари в Италия и други държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
2
 
5
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
За изпечен бандит и крадец - няма насилие!За чичко и лелка на по 60 години - бой и влачене!Сетила се Мара да се побара по шутката стара.
217
4
 
8
 
! Отговори
хитко преди 12 години
Кво ревете, дали са урок на децата кой е лошия! С пастички и сокче ли да черпят татенцето? Няма респект към полицията . За съдебната система пък изобщо не ми се отваря темата, че повече от половината са за панделата...Е, как да има удовлетвореност от свършена работа , след като резултатите клонят към нула. Платените клакьори на мафията плюят чрез медиите по полицията, а прокуратурата слага капака на всичко,...като си ги пуска отново на свобода!!! Не обезверявайте и малкото честни полицаи....
216
6
 
2
 
! Отговори
Време Е! преди 12 години
Ето едно доказателство за равнището на образование на хора които са останали в бедна България. Номер 265.Красноречив пример за любимците на нискообразованата шайка Герб.Хора интелигентни,знам че останахте много малко, СПАСЯВАЙТЕ се от това безумие. Спасявайте се от хора с основно образование,диви алкохолизирани селендури,грозни силиконови пачаври,напушени чалгари и миризливи ***. За нещастие това е болшинството останало в България,тази *** подкрепа хунтата Герб.
215
5
 
4
 
! Отговори
До Мето преди 12 години
Не. Но цяла България знае че твоят плиткоумен вожд-кухата тиква Борисов все още си го къта.
214
5
 
2
 
! Отговори
Мето преди 12 години
До Мутромилиция: Като виждам колко грамотно пишеш и веднага ми става ясно кой тук е необразован. А щом и за хунта спомена, разбрах на момента, че си един дърт пергиш - ***. Пазиш ли си още партийния билет, другарю?
213
1
 
6
 
! Отговори
По Важното преди 12 години
Анестезиолози и хирурзи масово напускат България, съобщи шефът на лекарския съюз. Освен тях има отлив на уролози, ортопеди, травматолози, акушер-гинеколози, педиатри и патоанатоми. След изцепките на Цветанов, вероятно отливът на акушер-гинеколози ще се увеличи.Впрочем премиерът Борисов даде старт на войната срещу лекарите, като започна още от първите месеци на управлението си да ги обвинява, че взимат по 40 хил. лв. заплата.Пригласяше му и културният министър Рашидов, а услужливите вестници и телевизии правеха репортажи за крадливите лекари от цялата страна.Е, сега берем плодовете.За 2010 г.- над 500 лекари са заминали да работят в чужбина, показва статистиката на Лекарския съюз. Той издава специални документи за заминаващите на работа, затова има статистика. През 2009 г. броят на напусналите лекари е 400, а през 2008 г. - 380.Излиза, че под мъдрото ръководство на вожда и учителя Борисов и верните му съратници Цветанов и поредица здравни министри, лекарите в България се развиват добре - намират си работа в чужбина.Според статистиката най-много заминават за Германия, Франция, Англия, Северна Ирландия, Дания, Швеция. По данни на Дружеството на анестезиолозите за няколко години от 1500 в България са останали едва 600 анестезиолози. Заплатата на един такъв специалист у нас е 700-800 лева. В Европа 5-6 хил. евро. Нека Борисов пак се провикне, че били високи лекарските заплати.А патоанатомите били под критичния минимум - едва 70-80 души в цялата страна. За какво служат те ли? При сегашната властваща простащина наистина трябва да се обяснява. Патоанатомът казва какво точно е причинило смъртта, от което лекарите си правят изводите как да се лекува едно или друго. И за да се докаже едно убийство, е нужен патоанатом.Но точно затова те в България са подложени на натиск от полицията - например онзи случай с полицаите в Благоевград, които убиха човек при арест. Патонатомът, който доказа, че са го убили с бой, проф. Раданов, се самоуби, а след него направиха 3 нови експертизи, 2 години по-късно, за да оневинят полицаите-убийци. Но съдът все пак ги осъди, макар да им намали присъдите.И лабораторните лекари в България са само 280. Това е също катастрофа - без тях не могат да се поставят точни диагнози и лекарите лекуват на тъмно.Кандидатстващите да следват медицина намаляват от година на година Затова пък кандидатстващите в полицейската академия се увеличават - по данни на ректора й за 1 място се борят 13 души.Това са приоритетите на държавата.Впрочем така е и с учените, които сегашното правителство изкара тунеядци и търтеи. Всякакви по-интелектуални професии се изнасят навън, защото не виждат шанс в държавата.НО ПОЛИЦЕЙЩИНАТА ПРОЦЪФТЯВА.
212
7
 
4
 
! Отговори
Калин преди 12 години
наистина българския народ е много *** , колко сте захласнати от поредната показна акция а не се питате в тази страна хората имат ли някакви права ? хванали някакъв измамник голяма работа. това ли е най-големия престъпник в България. толкова сте *** и наистина си заслужавате такива престъпни управници
211
3
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
ИСТИНАТА ЗА АРЕСТА НА ТОЗИ ФАЛШИФИКАТОР И ИЗМАМНИК Я ЗНАЯТ ТЕЗИ КОИТО СА ГО АРЕСТУВАЛИ И ТЕЗИ ПРЕД КОИТО Е АРЕСТУВАН. ТОВА, ЧЕ МЕДИИТЕ / КАНАЛ 3 / РАЗДУХВАТ ТОЗИ СЛУЧАЙ И ГО ПРЕДСТАВЯТ ТАКА КАКТО ИМ Е УДОБНО, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗВА, ЧЕ НЯМА С КАКВО СМИСЛЕНО ДА СИ ЗАПЪЛНЯТ ЕФИРНОТО ВРЕМЕ. И ЗАЩО ВИНАГИ МВР ДА Е ВИНОВНО ? ЗАЩО НЕ Е ВИНОВНО НЯКОЕ ДРУГО МИНИСТРЕСТВО В СТРАНАТА.
210
7
 
3
 
! Отговори
До Мутромилиция преди 12 години
Ето че цялото герберско необразовано простолюдие изригна в мощен глас. Европол може би е имал само допитване за този човек,но хунтата Герб е скочила веднага. Как може да има бандит които да не им е кихал на тях. Хем ще го смажат,хем ще се опитат да вземат похвала от Европа. В същото време големите акули си плуват спокойно в България. Е как няма-дупе и *** с родното МВР.
209
3
 
1
 
! Отговори
Мето преди 12 години
До 249: Абе мухъл, ако беше от София, щеше да знаеш че пазара "Дим.Петков" и "Женския пазар" са две различни неща.
208
2
 
0
 
! Отговори
ккк преди 12 години
Хайде стига бучахте бе насилие та насилие????????????? Тази полиция е същата която биеше студенти по демонстрациите срещу Станишев ама тогава не мрънкахте толкова. Сега гонят бандити колкото са научени естествено и пак сте недоволни!!!!Вярно е че нямат хабер от етика но......така бяха тренирани през последните 20 год, да не би Цветанов да ги е подбирал??????????
207
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе *** червени клесове, за какви цигари ми говорите бе ***, чететеСтефан Кленовски бе задържан снощи. Той е бил обявен за издирване от Европол от съда в град Прани, Италия.Мъжът е обвинен от властите в поставяне на скимиращи устройства, присвояване на банкови кодове, изготвяне на клонирани карти и незаконно теглене на пари в Италия и други държави. Д,*** тъпите прости необразовани комуноиди, даже и да четат не могат!
206
2
 
5
 
! Отговори
Мето преди 12 години
Нещо не мога да схвана. Тук разни титани на мисълта скачат да защитават правата на некъв престъпник, че и на жена му, която милата видиш ли била невинна. А таз същата невинна женица когато яде от крадените пари, че и заведение си направила от тях, тогава не рева. А сега полицията й била виновна. Аз се чудя, ако ви преджобят на улицата и случайно успеете да хванете джебчията, дали ВИЕ ГОСПОДА ПРАВОЗАЩИТНИЦИ ще се държите учтиво с крадеца или ще го потрошите от бой? Щото тоз наглец си е крадец.
205
1
 
2
 
! Отговори
милиционер преди 12 години
защо на българската полиция не може да се вярва? защото много лъже и маже като сгафи с поредната показна свинщина? защото симулира дейност? защото е свързана с организираната престъпност? защото от времето на милиционерите нещата не са реформирани? за Цветанов е ясно че е е "почтен" човек със 6 апартамента , за шефа на СДВР може само да гадаем колко апартамента има , дали е изостанал от шефовете си по грабителство
204
1
 
5
 
! Отговори
bo преди 12 години
А какво да направят , първо с кафенце да го почерпят и после да му сложат прангите....2002 в Италия, бях свидетел като хванаха черногорец(муле) със 6 кг кокаин, на пристанището в Ла Специя. 5-*** от спец службите им го грабнаха, претърсване и т.н. Лично го видях, лявата му половина на лицето беше подута и синя от бой. На 4 ден му дадоха 8 години затвор. По вестниците нищо не пишеше за това че са му разказали играта, а ние тука толерантни до простотия. Естествено е да избягват да псуват поне...
203
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наркотици пък се продават до училищата в кварталите има дори.Тях полицията не ги гони.Ако не става дума за някое сведение за КИЛОГРАМИ не си мърда пръста.
202
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 247Aз съм от София , потвърждавам на всички пазари в София има нелегални цигари - от малките в кварталите до централният -"женският" пазар( Д.Петков),където има най-много ,колите си седят наблизо и от тях се взимат цигарите и се дават на купувача.Полицията се разхожда наляво ,надясно...
201
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано го екстрадират в Италия. Остане ли тук, пак ще се измъкне. Само така. Семейството явно е очаквало да дойдат чичковци с фракове или "любезния" лос. Жена му е голяма актриса
200
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само бой по мутрите и бандюгите
199
8
 
2
 
! Отговори
Веско преди 12 години
да роднините му ми се виждат долни а МВР са чисти като ангелчета. запейте дружно"родната милиция ни пази"