Таксиджия наби клиент заради цигара

Шофьорът счупил ребро на 19-годишен младеж
Обновена: 2 фев 2012 09:51 | 1 фев 2012 23:18,
151
Таксиджия наби клиент заради цигара
Снимка: архив, Булфото

Криминално проявен таксиметров шофьор е задържан в Първо районно управление за побой на клиент. Инцидентът се разиграл на 22 януари рано сутринта на паркинг в близост до пл. „Александър І” в София, но от МВР съобщават за случая сега. 

Потърпевшият – 19-годишен младеж, заедно с приятелката си се прибирал от нощно заведение и тръгнал да се качва с цигара в таксито. След забележката на водача момичето останало в колата, а младежът излязъл отвън да допуши цигарата си.

Шофьорът не искал да чака повече и изгонил клиентката, но се вбесил, когато видял, че друг негов колега ги качва. Без всякакви обяснения той се нахвърлил върху младежа с юмруци и ритници.

След побоя пострадалият е настанен в болница със счупено ребро, сътресение на мозъка и други наранявания.

В хода на разследването служителите на реда задържали таксиджията, който се оказал техен стар познайник - Ю.К. на 38 години -  известен за хулиганство и нанасяне на телесна повреда.

След доклад на материалите в Софийска районна прокуратура той е привлечен в качеството на обвиняем за престъпление по чл. 129 от НК.  

По информация на bTV пребитият младеж е син на известен бизнесмен и бащата не желае да се шуми около случая. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: побойклиенттаксиджия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като прочетох заглавието реших, че момчето си е пушило в колата и донякъде бях склонен да съм на страната на шофьора. Какво му пречи на тъпанара момчето да си изпуши цигарата - нали апаратът цъка! А пък това, че друг ги бил взел - ми това се нарича конкуренция!
36
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Странно,вместо да се зарадва че онзи стои до колата и пуши.Ако просто стои и чака на тарифа 8-9 часа това би значело 100 и нещо си лева.Никак не е зле за един работен ден.Освен това просто седи в топлия автомобил и слуша музика.
35
6
 
51
 
! Отговори
Мен преди 12 години
ДОКОГА ПРЕСТЪПНИЦИ ЩЕ КАРАТ ТАКСИТА В ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА ,ПОЗНАВАМ ЕДИН БАКШИШ ЛЕЖА ЗА 2УБИЙСТВА И СЕГА КАРА ТАКСИ *** И ДЪРЖАВАТА.
34
8
 
4
 
! Отговори
Seftin преди 12 години
Toya bakshish da se beshe izrep4il na mene - leleeee s baltiq 6tqh da go naseka publi4no i da mu nabiq glavata na kol ako mi se zaqde za cigara - kolata 6te mu zapalq i 6te go zaklu4a vatre jiv da izgori bunaka mu s bunak!!!!!!!!!!!!!!!!!
33
8
 
42
 
! Отговори
недоволен преди 12 години
Ами като бащата на момчето е известен бизнесмен да намери този бакшиш и да му извие врата. Аз поне това ще направя при подобен случай. Полибината от бакшишите са нагли *** и заслужават само шутове и бой. То като няма държава трябва гражданите сами да се оправят .
32
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не ползвайте такси...да умират миризливите ***!!!
31
6
 
22
 
! Отговори
RAZБИРАТЕЛ преди 12 години
BG ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ....................ЗА ЖАЛОСТ - ВСЕКИ ДЕН
30
3
 
41
 
! Отговори
А преди 12 години
интересно ми е как са го допуснали до психо тест,като е познат на полицията за побой.
29
3
 
10
 
! Отговори
Kiro преди 12 години
kak se polu4ava taka, 4e zatvornici ("biv6i"), *** (u4ili do 4 klas) i dobre poznati na MBP karat taxi??? I kolko e struvalo tova? Na men za kategoriq "C"i "D" mi iskaha tolkova dokumenti i pari kolkoto nikoi ot tqh nqma da plati i da izkara legalno! Da ne govorim za psihoto.....
28
0
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 12 години
Абе момче ти умееш ли да четеш бе,още на вторият ред пише: "Инцидентът се разиграл на 22 януари рано сутринта на паркинг в близост до пл. Александър в София,...".какви хора сте такива да се чуди човек ?
27
5
 
18
 
! Отговори
EmO преди 12 години
Щом бащата на момчето е известен бизнесмен и не иска да се шуми около случая, той ще вземе нещата в свои ръце и тоя *** (таксиджията), много лошо ще си изпати ! И дано да стане така в крайна сметка да го пречукат !
26
2
 
7
 
! Отговори
До един преди 12 години
В провинцията съм и не се случва защото всички се знаем..
25
6
 
64
 
! Отговори
един преди 12 години
Преди 1 месец ползвах такси - шофьора беше *** и ме измуфти за 1 лв отгоре . Преди 2 седмици ми се наложи отново , беше българин , но със затворнически татуировки . Този път ме изнудиха само с 50 стотинки отгоре , като ме гледаше на кръв и готов да ми скочи , когато си чаках рестото и му заявих , че искам чисти сметки . Интересно защо в провинцията това не ми се случва никога ? В София само *** наемат на работа ...
24
22
 
8
 
! Отговори
до 22 преди 12 години
Безмозъчни *** докараха това правителство! Не слагай всички шофьори под общ знаменател,седерастко изпражнение!
23
6
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
аха..ясно...щото бащата е "бизнесмен" и веднага се задействали нещата...а ако беше някое обикновено момченце ...щеше да отнесе боя и до там
22
4
 
41
 
! Отговори
име преди 12 години
Юли Касабов.До преди няколко години се биеше по стадионите тоя дивак. Не знам как са му дали книжка.
21
8
 
12
 
! Отговори
за 22 преди 12 години
Не забравяй топлата връзка на таксиметровите филми с руското посолство по това време -това си беше операция на ФСБ у нас.......всяко ченге знае, публично не посмяха да го обявят понеже 90 % от българите са безмозъчници и русофили,
20
8
 
31
 
! Отговори
замислете се преди 12 години
не случайно всички таксиджии са за герб!
19
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Подобни на тоя диваци направиха опит да свалят првителството на ОДС 2001-ва година.Спомняйте си за тези неща.Историята е важно да се помни.
18
1
 
15
 
! Отговори
Д-Р Онорис Кауза ББ преди 12 години
Koфти мат'рял със сбъркан чип........