Закопчаха Дъмпела заради мелето с Багата

23-годишният софиянец е задържан в ареста за 24 часа
Обновена: 27 фев 2012 16:51 | 27 фев 2012 16:45,
198
Закопчаха Дъмпела заради мелето с Багата
Състоянието на Багата остава критично. Снимка: архив, Булфото

23-годишният софиянец Даниел С.-Дъмпела е задържан за 24 часа във връзка с мелето в столично заведение, при което около сърцето беше намушкан MMA боецът Благой Иванов-Багата, съобщиха от МВР.

Софийска градска прокуратура ще се произнесе дали задържаният люлински бос ще остане в ареста за 72 часа. Смята се, че неговата група е участвала в боя, при който самбистът беше ранен.

Разследващият екип работи за установяване на съпричастността на Дъмпела към извършеното деяние.

Разпитани са още трима души, присъствали в заведението по време на свадата между двете компании. Инцидентът стана в столичния бар "Айс", по-известен като бившия бар "Домби".

Още по темата

Предстои провеждането на необходимите процесуално-следствени действия и след приключването им материалите ще бъдат докладвани на наблюдаващия прокурор.

Продължава работата за установяване на други очевидци на инцидента, както и на други участници в сбиването.

Дъмпела е криминално проявен. През 2008 г. е регистриран за изнудване, през 2009 г. е задържан в Дупница за притежание на наркотици и използване на фалшиви документи.

В колата му е открита дрога, а при последвалата проверка се установило, че номерът и документите на автомобила са фалшиви.

По-рано през деня от "Пирогов" съобщиха, че състоянието на Благой Иванов остава критично.

По думите на медиците е преодоляно шоковото състояние на Иванов, който беше приет в централна реанимация на болницата в неделя.

Очакват се обаче усложнения вследствие на нараняването с нож, съобщи доц. Стоян Миланов, началник на централна реанимация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фолк певици или порядъчни хора с прякори - дъмпела, багата,даката....Пепа,Деси,Теди...тия хора са като от порноиндустрията с кратки имена за да могат те и останалите хора от обкръжението им да ги запомнят.
138
1
 
54
 
! Отговори
гражданин преди 12 години
.....изнудване, фалшиви документи, наркотици и фалшиви документи на автомобил и тоя си ходи по дискотеките. Ако съдът си беше свършил работата нямаше да я четем тази статия!!!
137
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кви са тия бойци, кви са тия войни бе?Пишете ги престъпници и ги оставете да се избиват свободно!
136
10
 
1
 
! Отговори
Чивас Регал преди 12 години
По-забавно ще е да се направи цър-пър с поялник по ташаците и *** на ху@ му, после рязане на клепачите на очите с бръснарско ножче, преди да се потапя във ваната с киселина. Хлапета и аматьори - все бързате...
135
11
 
4
 
! Отговори
Лос Зетас преди 12 години
Ако се докаже че тоя Дъмпел е прекия извършител, бавно, ама много бавно го потопете във вана със сярна киселина. Бил съм в Мексико, от там много неща научих. Ако ви е страх, ми го дайте на мен. Имам и други идеи.
134
5
 
6
 
! Отговори
? преди 12 години
до 160пич багата не е фитнес маниак за да се тъпче с анаболи
133
1
 
2
 
! Отговори
? преди 12 години
е какво се учудвате че бил на 23...Мирката на колко е... пък е и доста над този но защо никой не говори за него?
132
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дъмпел - няма такава дума. Dump - стоварвам. Dimple - Дъмпъл - трапчинка. Dimple - Дъмпъл - Pinch Blended Scotch Whisky - Уиски. Dumbbell - Дъмбел - гира - спортен уред.
131
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ядат пият и са бият и сетне са чудят що аха да ги убият. Дано прескочи трапа почето и да се оправи и сетне да живее умно.
130
0
 
33
 
! Отговори
ааа преди 12 години
на 23 и вече люлински бос МАЛЕ МАЛЕ КАДЕ ЖИВЕЕМ
129
4
 
24
 
! Отговори
ЗА 153 преди 12 години
В ТОЯ СОЦКЕНЕФ ИЗДАВАХА И ИЗПЪЛНЯВАХА СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА ПОДОБНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,АМИГО! И НЯМАШЕ ОСВОБОЖДАВАНЕ ПОД ГАРАНЦИЯ И ПОМИЛВАНЕ. ТРИМА МЛАДЕЖИ БЯХА ОГРАБИЛИ БАНКА В 1985 ИЛИ 1987 ГОДИНА ОСЪДИХА ГИ НА СМЪРТ ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА И ИЗПЪЛНИХА ПРИСЪДАТА ВЪПРЕКИ,ЧЕ БЯХА НА ПО 22-23 ГОДИНИ. ПРЕЗИДЕНТЪТ ЖИВКОВ НЕ УПРАЖНИ ПРАВОТО СИ НА ПОМИЛВАНЕ. СЕГА СА НЯКЪДЕ В ГРОБИЩАТА ЗА ХРАНА НА ЧЕРВЕИТЕ.
128
3
 
21
 
! Отговори
m преди 12 години
Не занимавайте хората с тези утрепи. До колкото зная този *** Бага е бил от биячите на наркобоса Таки...така че един *** по-малко е добре дошло за родината
127
6
 
7
 
! Отговори
Дреме ми на **** преди 12 години
След Уитни сега и Багата го отнесе. Еххх .. звездииии
126
1
 
21
 
! Отговори
вильо главока преди 12 години
В най-скоро време се очаква да бъдат задържани и Къньо баданарката,Пепо майсила,Киро урода,Бебо акнето и пр. ***!!!
125
1
 
62
 
! Отговори
Въй-въй-въй преди 12 години
Какви имена,какви прякори,какво нещо!Каква красота и интелект!Питката,Картофа,Компира,Мушмулата,Крушата,Гробаря,Изуменият,Шебека,***,***,Маймуняка,Кретена,***,Свинята,Кравата,Кучето,Котката,Катерицата,Лисицата,Вълка,Заека,Мишката,Кебапчето,Кюфтето,Дюнера,Хотдога,Маслинката,Сливката,Мастиката,Коняка и т.н. и т.н.Бах маму и имена,бах маму и прякори!Всякаква флора и фауна...
124
1
 
54
 
! Отговори
веско преди 12 години
а бе тоя дъмпел ли е какъв е - 23 годишен люлински бос!!! 2008 арестуван по обвинение в изнудване тогава е бил на 20. Баща му не го ли е виждал какво става от него бе. Аз моя син ако го го видя че по такъв път тръгва ще му строша кокалите от бой докато човек не стане от него., ама той е същия като него сигурно, няма друго обяснение...
123
1
 
69
 
! Отговори
стоян преди 12 години
Дъмпела е криминално проявен. През 2008 г. е регистриран за изнудване, през 2009 г. е задържан в Дупница за притежание на наркотици и използване на фалшиви документи. А сега ми кажете в коя друга държава тоя *** ще е на свобода,и всичко това е благодарение на хубавата ни СЪДЕБНА ВЛАСТ заради която Брюксел ни проглуши ушите и заради която не ни приемат в Шенген,знам и МВР има много трески за дялане,но този е задържан и след това е пуснат от някаква БЕЗИМЕННА ТРИЧЛЕНКА на СГС,аре баста ***.
122
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Az sym saglasen s pianicata 128, za dampel si e uiski.
121
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Значи нека да изясниме... съответния Дъмпел/Дъмбел е регистриран за притежание на наркотици,фалшиви документи,изнудване и преправяне на регистрационна табела на МПС. И си щъка най-спокойно на свобода,разбира се. Нещо отговорни има ли,ала бала?
120
1
 
13
 
! Отговори
barcelona преди 12 години
v bulgaria nqma nachin prosto da ne se stiga do boi v zavedeniq tam seki e nqkav ili se misli na takavseki te gleda losho,shtoto bil toi mafiot ili boksior ili karatist,i shte prodaljavat poboishtata v zavedeniqta zashtoto tva e v kravta na bulgariana,toi trqbva da e nai nai ama idva edin mig kogato chovek umira ot poboi i posle se pita kvo napravih,rano ili kasno seki si polu4ava zaslujenoto,dano momcheto se vastonovi i da si gleda poveche na sporta a ne da se prai mafiot po umrelite krachmi