Закопчаха Дъмпела заради мелето с Багата

23-годишният софиянец е задържан в ареста за 24 часа
Обновена: 27 фев 2012 16:51 | 27 фев 2012 16:45,
198
Закопчаха Дъмпела заради мелето с Багата
Състоянието на Багата остава критично. Снимка: архив, Булфото

23-годишният софиянец Даниел С.-Дъмпела е задържан за 24 часа във връзка с мелето в столично заведение, при което около сърцето беше намушкан MMA боецът Благой Иванов-Багата, съобщиха от МВР.

Софийска градска прокуратура ще се произнесе дали задържаният люлински бос ще остане в ареста за 72 часа. Смята се, че неговата група е участвала в боя, при който самбистът беше ранен.

Разследващият екип работи за установяване на съпричастността на Дъмпела към извършеното деяние.

Разпитани са още трима души, присъствали в заведението по време на свадата между двете компании. Инцидентът стана в столичния бар "Айс", по-известен като бившия бар "Домби".

Още по темата

Предстои провеждането на необходимите процесуално-следствени действия и след приключването им материалите ще бъдат докладвани на наблюдаващия прокурор.

Продължава работата за установяване на други очевидци на инцидента, както и на други участници в сбиването.

Дъмпела е криминално проявен. През 2008 г. е регистриран за изнудване, през 2009 г. е задържан в Дупница за притежание на наркотици и използване на фалшиви документи.

В колата му е открита дрога, а при последвалата проверка се установило, че номерът и документите на автомобила са фалшиви.

По-рано през деня от "Пирогов" съобщиха, че състоянието на Благой Иванов остава критично.

По думите на медиците е преодоляно шоковото състояние на Иванов, който беше приет в централна реанимация на болницата в неделя.

Очакват се обаче усложнения вследствие на нараняването с нож, съобщи доц. Стоян Миланов, началник на централна реанимация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Софийска градска прокуратура ще се произнесе дали задържаният "люлински бос"!?!?!? ще остане в ареста ..какъв БОС може да е ""23-годишният"" софиянец Даниел С.-Дъмпела.Каква е тая акселерация ,че на 23 вече са босове!?!?!Какви млади растат!?!
118
4
 
10
 
! Отговори
Ицо преди 12 години
"Пише се Дъмпел идва от Дъмпел 18 годишно луксозно шотландско бленд уиски"- така може да се пиша само в Люлин!
117
4
 
2
 
! Отговори
Ръмпела преди 12 години
Мачкай,Гришо!!!
116
1
 
18
 
! Отговори
K i k o преди 12 години
Дъмпела е криминално проявен. През 2008 г. е регистриран за изнудване, през 2009 г. е задържан в Дупница за притежание на наркотици и използване на фалшиви документи.В колата му е открита дрога, а при последвалата проверка се установило, че номерът и документите на автомобила са фалшиви. Zaebi!
115
3
 
54
 
! Отговори
боксер преди 12 години
Дъмпела,мъмпела-наигра се.Сега ще яде пи.ки в панделата.Жалко че такива *** не ги прибират навреме.Рано или късно всеки си намира майстора!!!!
114
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отврат!Всички медии два дни ни занимават с тази новина.
113
1
 
3
 
! Отговори
до 128 преди 12 години
Кой с каквото прави асоциации бре, пиянде неграмотно!
112
4
 
13
 
! Отговори
Аааа преди 12 години
Тоя-дъмбела от 2009 не е закачан!?!?? От тогава наркопроизводител-тиквата е на кокала,та да не го покровителства?
111
3
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига занимавайте хората с тези ***. Един криминално проявен пребил друг криминално проявен. Да си ги вкарат в затвора където им е мястото. Защо никога не съм прочел в тези новини, че някой български учен е направил откритие (каквито наистина правят нашите учени)? Какъвто ни манталитета, такива и новините ... селска забава с три букви (б-о-й).1
110
4
 
58
 
! Отговори
Koko преди 12 години
Багата български Стив Джобс, втори ден новината не слиза от всякъде, очаквам да завладее и фейсбук. Колкото е разликата между дваматав интлектуално отношение, такава е и разликата в икономиките на двете страни. Всяка нация заслужава своите "герои".
109
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Навсякъде по света спорта е начин да избягаш от престъпността, а не да влезеш нея. Защо тук е обратното? Ами има един *** отговор - защото е държавна политика.ВЪВЕДЕНА ОТ БСП , ЛУКАНОВ, ЛЮБЕН ГОЦЕВ И ДС. ОЩЕ ОТ ПРЕДИ 22 ГОДИНИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КРИМИНАЛНИТЕ ТИПОВЕ С А ИНСТРУМЕНТ ЗА ПРАВЕНЕ НА ПОЛИТИКА. ЗАЩО МИСЛИТЕ ПЪРВАНОВ ПОМИЛВА И ПУСНА ОТ ЗАТВОРА ДОН ЦЕЦИ (ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ) ЗА ДА МОЖЕ КАТО Е НА СВОБОДА КАТО ДОЙДАТ ИЗБОРИ ЗАЕДНО С НЕГОВИТЕ *** БАРОНИ ДА ПОДКАРАТ РОМИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА БСП
108
3
 
26
 
! Отговори
Koko преди 12 години
Лас БАГИ джаз БАГИ дискотеки маратони, тонколони монколони и ножове и моржове Гер ъп БУМ Гер ъп БУМ
107
2
 
11
 
! Отговори
До Гиричка -124 преди 12 години
Пише се Дъмпел идва от Дъмпел 18 годишно луксозно шотландско бленд уиски, *** и ти си поредния ММА *** който си мисли за гирички.
106
0
 
8
 
! Отговори
ШОУ преди 12 години
Най-обикновен спор за жена стои в основата на скандала между Дъмпела и Багата, научи "ШОУ". Причината за мелето в столичния Айс бар е забележка, която Благой Иванов отправил към момиче от компанията на Даниел Стоянов. Двамата са се познавали от доста време, засичали са се и в други заведения. До този момент обаче до меле между тях не се е стигало. Даниел се обидил, защото Багата го засегнал на мъжко достойнство и предложил на приятелката му да се присъедини към тях.Свидетел на побоя разказа пред ШОУ, че Багата и Дъмпела си разменяли обидни думи от двете сепарета, на които били седнали. В един момент Багата скочил и седнал на другата маса, където била компанията на Даниел Стоянов.Недоглеждане на Благой Иванов обаче води до тежкото нараняване. Вдигна ръка, за да удари Дъмпела. В този момент той се възползва и му нанесе с нож удар в подмишниците от долу нагоре, разказва още свидетелят на мелето пред "ШОУ". След като вижда, че Багата залита на една страна окървавен, групата на Дъмпела се оттегля, без да си плати сметката. Сервитьор от заведението звъни на 112, но линейката се бави.
105
1
 
20
 
! Отговори
БГто преди 12 години
Неписан закон: За кокошка няма прошка...продьлжението го знаете. В тая дьржава престьпниците са на мода
104
26
 
8
 
! Отговори
MMA преди 12 години
Аз съм люлински боец , кво ми се криете тука мишки и вашия ред че дойде..
103
3
 
53
 
! Отговори
Ужас преди 12 години
И понеже гледам някои пишат, че и в други държави има такива ***! Има! Ама там рано-рано влизат в затвора за по 5-10 години при строг режим! И понеже са много прости, ама много яки, ринат сняг по цяла зима денонощно или чукат камъни в кариерата по цял ден лятото, под зоркия поглед на тъмничаря с пушка-помпа в ръка! Така допринасят поне малко за обществото! А тук - тук *** *** и са много вървежни и недосегаеми!
102
3
 
33
 
! Отговори
Сокол преди 12 години
"В колата му е открита дрога, а при последвалата проверка се установило, че номерът и документите на автомобила са фалшиви." - а защо тогава е на свобода, господа или дами Съдии??:))
101
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бе тия що не бият ония в парламента, Боко и компания а се тепат едни други, големи будали са.
100
3
 
76
 
! Отговори
Ужас преди 12 години
Абе не знам Бага ли е, Багета ли е, другия *** Дъмпел ли е, Гиричка ли е, или всичките са си просто назобани ***! Много прости, но много нагли и агресивни! НО, сега чух по БНТ, че основна версия е преразпределение на нарко пазар след поредния арест на оня *** Сако, та правете си извод и Багетата какъв е, и тоя 23 *** Дъмпела какъв е! Плюя на полиция, прокуратура и съд, които не са вкарали в затвора 23г. *** с ред нарушения, и той вилнее и коли, *** му ***!