Задържан е нападателят на полицая тази нощ

31-годишният мъж е в ареста за 72 часа
Обновена: 3 мар 2012 17:59 | 3 мар 2012 17:58, Елка Василева
134
Задържан е нападателят на полицая тази нощ
Задържан е нападателят над полицай тази нощ. Снимка: архив, Булфото

Задържан е извършителят на нападението над полицай тази нощ в София. Той е 31-годишен, с инициали Ц. П. от пловдивското с.Куртово Конаре.

Известен е на органите на реда за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

На мъжа е наложена мярка “задържане под стража” за 72 часа и му е повдигнато обвинение за нанасяне на тежка телесна повреда.

Още по темата

Мотивите за нападението се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство. Продължава работата за установяване на очевидци на случилото се. До момента са разпитани петима свидетели. Състоянието на пострадалия служител на МВР остава тежко.

По-рано днес стана известно, че полицай от Четвърто РПУ е бил пребит през изминалата нощ в София около 3 часа през нощта. Инцидентът е станал пред нощно заведение в района на Народното събрание. 42-годишният служител на реда е бил в отпуск, уточниха от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още по темата: полицайКуртово Конаре
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
София е пълна с такава *** като този домъкнал се от на майка си
25
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Beshe sbivane. Zashto policayat poseshtava takiva dupki za mafioti ? Civilnite policai privilegirovani li sa ?A fizicheskata mu podgotovka ?I ... ne se znae , koy e predizvikal boya .
24
4
 
21
 
! Отговори
krasi преди 12 години
Мутра в извънработно време, ама си намерил майстора.
23
1
 
6
 
! Отговори
правова държава преди 12 години
БВече ще можем да обжалваме в съда съставяните по Закона за движението по пътищата наказателни постановления и електронни фишове за налагане на глоба под 50 лв., след като Конституционният съд обяви текстовете от закона, които не позволяваха това.Делото беше образувано от омбудсмана през ноември миналата година с мотива, че невъзможността да се обжалват фишовете до 50 лв. противоречат на Конвенцията за защита на правата на човека.Според омбудсмана текстовете от закона, които не позволяваха
22
8
 
17
 
! Отговори
Свиневъд рекордьор преди 12 години
Аха, значи едната *** си е получила заслуженото, но другите от *** ***, тичат, репресират. Дано пича, който са задържали има сили и нерви и след това осъди свирепо държавата България.
21
2
 
6
 
! Отговори
либерал анархист преди 12 години
Предлагам да й дадем медал "Стара Планина" за извършената услуга в полза на българския народ.
20
5
 
28
 
! Отговори
Правова държава преди 12 години
Направете този човек герой , я не милиционира - пияница 84-годишен пловдивчанин, спасил шестима корейци от бяла смърт на Шипка, руски войник от удавяне и жена от катастрофа, живее в пълна мизерия. В дома му няма ток и топла вода, а човекът няма средства за храна. Живее със 115 лева на месец и си свети с фенерче. До момента никой от Социално подпомагане не е посетил мъжа, който иска само малко светлина и топлина в дома си
19
7
 
3
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
Ало българин ли си какъв си внимавай със приказките ,че да не отидеш на Витоша на разходка .
18
4
 
7
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
Като ти набият и на теб тъпата кратуна на всички ще им дреме за теб ..
17
4
 
21
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
*** челотоп му ли пише че е полицаи.нали е бил в отпуск.от къде сте сигурни ,че не е виновен полицая,като ги знам какви са.
16
7
 
24
 
! Отговори
правова държава преди 12 години
друго.А специално тези от 4 -то РПУ са срам за системата - през година-две има чистки.И от Скотланд Ярд ги проверяваха преди време и от Вътрешна сигурност и от незнам си къде си.Пълна трагедия.Та журналисти мили - дреме ми на *** за пребития полицай/необразован ,неук и арогантен човек/
15
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали беше сбиване. Сега защо го направиха нападател. В едно сбиване и двамата са участници. Работата на полицая даже и в отпуск е да предотврати сбивнето не да участва в него. Пък и какво прави в известрен ъндерграунд бар посещаван предимно от мафиоти.
14
6
 
21
 
! Отговори
Архитекта преди 12 години
Транирам в спортна зала със служители с пагони, чат пат се пускаме в "свободен стил" и мога да кажа ,че за съжаление наличието на пистолет ги кара да се занемаряват . Не е нормално в два рунда един след дург с различни играчи да им правя главите криви.
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези няма начин да не са били на чалга във фолк-клуб "Ревю"...
12
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Казах ви аз :)като са набили полицай за 5 часа залавят извършителя,а до седмица ще е осъден.Ама за смъртта на студентите,на момичето от Перник,и на още 100-ци,години след извършването на престъплението - НЯМА ОСЪДЕНИ :)Те това е красотата на нашата страна. Просто да се надяваме и да се молим на Бог да не опираме до там
11
6
 
26
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Сега, като сложат белезници на селянина, ушевите отново ще повярват, че са мъже.
10
2
 
20
 
! Отговори
правова държава преди 12 години
Полицаите също имат право да бъдат пребивани ,както останалите граждани в тази държава и имат право да не бъдат отразявани в медиите както останалите граждани в тази държава.Та моят приятел тегли една майна на корумпирания си шеф и го напусна.Хората които останаха обаче разследваха случаите така както им нареди шефа.Те не напуснаха защото не стават за
9
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Sega 6te go biqt qko.
8
3
 
29
 
! Отговори
правова държава преди 12 години
Какво ни занимавате с един случай ?Какво като е полицай?Като кажете полицай - мед Ви капе от устата журналистическа.Или Ви *** от полицията или *** шефовете Ви за да отразявате по - този начин случая.Няколко от съучениците ми станаха полицаи.Като знам какви са сега, лично бих ги набил, както правех в детските си години.Само един от тях остана мъж с достойнство и напусна системата и заработи като юрист.Дълго ми е разказвал за натиска на който е бил подложен от стана на шефовете си.
7
7
 
30
 
! Отговори
я преди 12 години
а ако пияния полицай беше набил човека от Конаре щеше да мине като пиянско сбиване и нямаше да разбереме че хулигана е бил полицай