Пенсионерът от Ягодово убит за 300 лева

За тежкото престъпление е задържан 28-годишен мъж
Обновена: 11 мар 2012 16:38 | 11 мар 2012 16:35,
124
Пенсионерът от Ягодово убит за 300 лева
300 лева са станали причина за жестокото убийство. Снимка: Архив Impact Press Group

28-годишен мъж е убиецът на пенсионера от Ягодово, съобщиха от полицията в Пловдив.

Димитър Черчелов е уличен в зверското престъпление няколко часа, след като е убил по особено жесток начин 71-годишния Банко Банков.

Убийството е било с цел грабеж. Убиецът е знаел, че пенсионерът е получил пенсия от 300 лева и нахлул в дома му.

Нанесъл е множество удари по главата на жертвата с дръжката на брадва. После го съблякъл чисто гол.

Зверското престъпление е разкрито само за няколко часа, обявиха от МВР.

28-годишният убиец е с мярка "задържане под стража" за срок от 72 часа. 

Още по темата

Същевременно стана ясно, че двама мъже и едно непълнолетно момче са задържани във връзка с убийството на възрастен мъж във Велинград.

Открити и иззети са предмети и вещи, имащи отношение към извършената кражба и убийството на възрастния мъж. Продължават процесуалните действия по изясняване съпричастността на всеки от задържаните към извършеното деяние. Тримата са задържани с полицейска мярка за 24 часа, предстои удължаване на мярката им за 72 часа.

Това е третото брутално убийство на пенсионер тази седмица. В началото на седмицата в пловдивското Ново село е открит мъртъв 88-годишният Димитър Папазов.

Заподозрени в убийството са двама младежи на 22 и 29 години. Те са признали, че са откраднали казан за варене на ракия и медна пръскачка от дома на пенсионера, за да ги предадат за скрап, но отказват да признаят, че са извършители на тежкото престъпление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: убийствоЯгодово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
8
 
45
 
! Отговори
До 65 /Охранител/ преди 12 години
Не знам до кого е адресирано това,което казваш.Вярвам, че познаваш закона добре.Но много хора се оказват изправени пред дилемата: "Ако трябва да нощувам сам/а/ в къща и наблизо няма никой,дали да чакам покорно даме пребият,насилят,ограбят и дори да ме умъртвят мъчително /защото един определен етнос има подобни склонност/ или за всеки случай да си набавя оръжие и в случай на нужда да се защитавам?Във втория случай рискувам да ме осъдят,ако свитна нападател." Нормалният човек ще предпочете второто
53
8
 
37
 
! Отговори
до 73 преди 12 години
И неговия пророк Мишо Бирата
52
20
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да живее Бойко Борисов
51
8
 
34
 
! Отговори
Правилно, 55! преди 12 години
И аз мисля като теб.
50
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов раздаде стотици милиони за бонуси вместо да засили полицията и армията за отбрана срещу *** гета на София, Пловдив, Бургас, Силистра и по селата.
49
9
 
39
 
! Отговори
До 56 преди 12 години
Ти си написал най-разумния коментар тук. Поздравявам те - теб и твоите съселяни, за правилното решение, което сте взели!Векове наред българинът се е справял по този начин, при това - успешно! След Втората световна война някои много са се старали, за да затрият онези българи, които не си поплюват. Слава Богу, не са успели да затрият докрай здравия ген!
48
9
 
37
 
! Отговори
до 64 преди 12 години
В Белене се пращаха и хора говорещи против властта едно време и да лежат години, а тия няма как и 25 минути да изкарат в лагера, защото щяха да са нарязани на едри късове месо за прасетата в лагера още докато ги стоварят на острова..
47
8
 
46
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
Още утре си купувам Автомат ,да се защитавам от ромски набези !
46
8
 
47
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
СТИГА ТОЛКОВА *** ТЕРОР!
45
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Станишев е виновен ! Ние разбихме тежката организирана престъпност !
44
14
 
33
 
! Отговори
охрана преди 12 години
Гарантирам ти че следващите години ще преспиш в килия в някой пандиз.Нямаш право да се защитиш , пък и не си наясно със закона. Да не мислиш, че огнестрелно оръжие се раздава като бонбони.Това само в Абсуртан може да се случи. Това да не е дивия запад. Трай бабо мечка да не те срешне.
43
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТИЯ УБИЙЦИ ГИ ПРАТЕТЕ В БЕЛЕНЕ ЗА ПО 25 ГОДИНИ , ЗА ДА ЗНАЯТ ОСТАНАЛИТЕ *** КАКВО ГИ ЧАКА ...
42
9
 
40
 
! Отговори
родолюбец преди 12 години
Е това са избирателите на всички, които ни управляваха 21год. включително и на герберасите. Айде безимотния какво стана ? Виждаме как бориш престъпността.А си се защитил подобаващо , а си лежал в панделата неопределено време. Изключение Лисичков , ама и него го разкарват още по съдилищата и ще плаща доживот, защото се е защитил. *** държава с *** дупетати и управници.Това е най големия абсурд в целия свят няма тава скапана държава.Язък за хубавата ни родина.
41
21
 
34
 
! Отговори
бау преди 12 години
Ура!!!Утрепани пенсионери.По -малко пенсионери. по- големи бонуси!!!!
40
18
 
45
 
! Отговори
Антикумонист преди 12 години
Страно защо си мисля,че този гнусен кърлеж е бил помилван от Марин.Гоце сега събира малката си армия от кръвожадни убиици и изнасилвачи с цел дестабилизация на страната и взимане на власта.Комунистите като ГОЦЕ са известни и със атентати,така че нищо не ме учудва.Лошото е че ГОЦЕ може да победи станишев,а тогава идва вече големят проблем.ГОЦЕ е 100 процентов комунист,докато Станишката колкото и да не го харесвам е социалист и е умерен с Русия.Гоце си го знаем че е руски гъзолизец
39
10
 
46
 
! Отговори
зъл преди 12 години
Е нали и *** имали права, та тъй ще е. Като почнаха пртестите в Катуница нашата милиция ги пазеше, сакън някой да не пострада.
38
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Za6to me triete , da si mal4ime ida ni ibivat li ?
37
8
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То и в нашето село *** бяха започнали да си развяват байряка нощем и хората пропищяха, а нашата полиция само вдигаше рамене и НИЩО. Та се наложи една групичка от десетина младежи да наобикаля нощем , и естествено понатупа няколко, излезли с каруците в тъмна тъмница. И да видиш как си седнаха на задниците, не смеят да шукнат. Та това е, трябва сами да си помогнем, явно, защото на ония горе така им отърва - за *** законите не важат, само дървен Господ ги оправя.
36
8
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Купувам си оръжие.Минавам през един курс на обучение.Наложи ли ми се сама да преспа на вилата си слагам пищака под възглавницата и чакам.Чуя ли че някой се опитва да влезе заемам позиция и мерне ли се пред очите ми стрелям.Друг начин нема.
35
9
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има един закон от 23 мисля в които ,при марудери се организират местни дружини и те не подбират,понеже на полицаите им е през .., а няма да разрешът да се защитаваме ще ни избиват.Интересно ми е за това предумишлено и особено жестоко убииство колко ли ще е присъдата ,то прегазиха полицаи не ги застреляха на място какво да коментирам.