Без компромиси по случая с убития полицай!

Ще стигнем докрай, закани се Цветан Цветанов
12 мар 2012 18:53,
224
Без компромиси по случая с убития полицай!
Цветан Цветанов Снимка: архив, БТА

Ще бъдем безкомпромисни по случая със столичния полицай Цветан Младенов, който пострада тежко след побой пред столичен бар и след дни почина в болница. Това каза във Велико Търново  министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

„Ще стигнем докрай, независимо дали има мотив за поръчка или инцидент, който е възникнал вътре в самото заведение по някаква причина“, категоричен беше Цветанов.

Цветанов изтъкна, че това, което е трябвало да направят органите на МВР, е предприето, и за часове е бил задържан извършителят.

Съдът остави нападателя Цветан Петров - частен охранител, с множество криминални прояви, в ареста.
Близките на загиналия твърдят, че синът на бизнесмена Георги Самуилов - Младен, е изпратил охранителите си да го пребият. Според тях синът на бизнесмена изпратил биячи, тъй като се подразнил, че полицаят се закача с едно от момичетата в компанията.

Пред съда обаче арестуваният за нападението Цветан Петров заяви, че имал сблъсък с полицая на футболен мач и искал да му отмъсти.

Още по темата
"Трябва да се поработи допълнително, за да отпаднат всякакви съмнения или ако има някакви допълнителни обстоятелства, довели до този тежък инцидент", обясни Цветан Цветанов. 

За твърденията, че убийството е по поръчка на Младен Самуилов, Цветан Цветанов каза, че не извежда, нито отхвърля подобна версия.

„Ще бъдат разпитани всички лица, които са имали отношение към инцидента и във вечерта, когато е станало”, коментира вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много Цецовци ***
6
0
 
29
 
! Отговори
Атака преди 12 години
Радвам се, че и тази тема се спомена!Това е най-важното нещо което трябва да се коментира, не защото убития е полицай, за защото охранител пребива човек до смърт!Явно не е приоритет образованието, защото едва ли човек отдаден на науките може да се защити от човек който всеки ден тренира мускули и това как да пребива хора! Ако решат, че е така да затворят училищата и да направят фитнеси и боксови зали!Трябва да има протести ако не да се върне смъртното наказание то поне да няма компромиси!
5
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветанов , трщбва да е така надъхан за спаведливо наказание , и при убийствата от *** или който и да е , според него убитият ако е полицай , ще се действа без компромис , ако е друг ще се прави компромис
4
3
 
5
 
! Отговори
tvardiq преди 12 години
na takav,*** samo dojivotna.Ei tova 6te mu e kompromisa!samo da ne mu lepnat edna uslovna,4e 6te mu se zavie svqt
3
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стигнете наистина докрай. Без компромиси по случаи с убити хора!!!
2
12
 
22
 
! Отговори
не се отклонявай от преди 12 години
Цецо, не се отклонявай от темата! Как вървят цените на апартаментите?
1
4
 
43
 
! Отговори
Дам преди 12 години
Ще стигнете до край ,защото е полицай ,макар да не е бил на работа ,а цивилен когато се е случило. Дали обаче ще стигнете до край с убитите пенсионери? За едни се търси под дърво и камък , а за други като момичето от Перник се скатавате в най- дълбоката дупка...