Без компромиси по случая с убития полицай!

Ще стигнем докрай, закани се Цветан Цветанов
12 мар 2012 18:53,
224
Без компромиси по случая с убития полицай!
Цветан Цветанов Снимка: архив, БТА

Ще бъдем безкомпромисни по случая със столичния полицай Цветан Младенов, който пострада тежко след побой пред столичен бар и след дни почина в болница. Това каза във Велико Търново  министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

„Ще стигнем докрай, независимо дали има мотив за поръчка или инцидент, който е възникнал вътре в самото заведение по някаква причина“, категоричен беше Цветанов.

Цветанов изтъкна, че това, което е трябвало да направят органите на МВР, е предприето, и за часове е бил задържан извършителят.

Съдът остави нападателя Цветан Петров - частен охранител, с множество криминални прояви, в ареста.
Близките на загиналия твърдят, че синът на бизнесмена Георги Самуилов - Младен, е изпратил охранителите си да го пребият. Според тях синът на бизнесмена изпратил биячи, тъй като се подразнил, че полицаят се закача с едно от момичетата в компанията.

Пред съда обаче арестуваният за нападението Цветан Петров заяви, че имал сблъсък с полицая на футболен мач и искал да му отмъсти.

Още по темата
"Трябва да се поработи допълнително, за да отпаднат всякакви съмнения или ако има някакви допълнителни обстоятелства, довели до този тежък инцидент", обясни Цветан Цветанов. 

За твърденията, че убийството е по поръчка на Младен Самуилов, Цветан Цветанов каза, че не извежда, нито отхвърля подобна версия.

„Ще бъдат разпитани всички лица, които са имали отношение към инцидента и във вечерта, когато е станало”, коментира вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
6
 
7
 
! Отговори
doc. N. K. преди 12 години
Това *** Цветан Петров трябва да бъде убито в затвора!
26
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички училища да станат спортни зали.Всички гимнази да станат професионални училища за ММА бойци.Тези които не искат да са спортисти,а искат да учат да бъдат изключвани за асоциално и общественно опасно поведение и да бъдат предавани на Педагогическите стаии.Да останат единствено ВИФ,Пожарната и Полицейските школи.Защото от 22 години в България да учиш си е чиста загуба на време и си аутсайдер.
25
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако искате да сте добре в тая държава със статут на специален гражданин, станете *** или полицай, другото сте притурка към общия пейзаж.
24
3
 
8
 
! Отговори
ddd преди 12 години
Цветанов - Смехът или Гневът на Божеството !?
23
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветанов, ти си най-гнусния долен лъжлив *** в ГРОБ.
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оня Чонов още ли е на работа между другото или още не си е дал оставка за престъпна нехайност.
21
1
 
3
 
! Отговори
брадваро преди 12 години
а след края къде отиваш ти и не само ти, мм?
20
12
 
3
 
! Отговори
Лъжите на Путин-КГБ преди 12 години
Украинските следователи не откриха никакви доказателства за готвен от двама украинци атентат срещу бъдещия президент Владимир Путин."По всяка вероятност никой е задържаните не е замесен в подготовката на атентат в Украйна или Русия. Няма никакво пряко доказателство, че арестуваните са готвели терористичен атентат срещу Владимир Путин", посочи пред Интерфакс източник от украинските сили на реда.Секретните служби, разследващи случая, отказаха всякакъв коментар.
19
2
 
19
 
! Отговори
Лъжливото овчарче преди 12 години
Цецо Лажецо сам си е виновен, че вече никой не вярва на МВР. Цецо лъжеше и продължава да лъже до забрава по кабеларките. И дори, случайно, той да каже някоя истина, пак никой няма да му повярва. Като на Лъжливото овчарче. Дето се казва, Цецо Апартаменто е жертва на собствената си глупост!
18
0
 
22
 
! Отговори
go4ката преди 12 години
Прави впечатление, че тези хора "спортисти" от бойни спортове прекалено насериозно се взимат и доста поразии направиха последно време не знам, защо не се споменава че убиеца е шампион по киокушин карате състезател от националния отбор!Освен това има доста пребити и пострадали хора от такива като него по барове и дискотеки които по една или друга причина си траят!
17
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нещо като в Катуница!И там беше "безкомпромисен"към ***!Не даде прах да падне върху главите на *** убийци!
16
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Ще стигнем докрай, закани се Цветан Цветанов"Щеше ли да е така, ако не беше полицай? Много важно е за ГЕРБ да покажат , че полицаите са неприкосновенни. Все пак те ги пазят от народния гняв.
15
1
 
26
 
! Отговори
генсек преди 12 години
Цецо, кога ще бъдат разкрити 192-те неразкрити убийства от времето, когато пожарникарят беше генсек на СИК, пардон, на МВР?
14
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да бяхте действали без компромиси овреме, не виждам как някой ще извърши престъпление от затвора, докога ще четем криминално проявен известен на полицията утрепал някой.
13
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветанов е толкова ***, че дори и да не иска създава впечатление, че лъже и крие.Това изказване е не камък, а скала в градината на ГЕРБ. Демек досега не сме стигали докрай, защото.... КАКВО ?????????????????????????
12
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе ненормална държава сме си и това е! Не че и по другите не се случват такива неща ама по клубовете гъзетата с охрана колят и бесят! Все някак си ще им се върне! Да почива в мир полицая!
11
0
 
32
 
! Отговори
boqn4o преди 12 години
Да бе Цецо, редно е наистина да преследвате докрай убиеца на вашия колега, но също така е редно да преследвате докрай всички убийци и да установите защо в крайна сметка Цветан Младенов е имал 6000 лв в джоба вечерта, когато е бил пребит...
10
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо при другите случаи компромиси ли се правят, начи като не си полицай кучета те яли, пародия на държава. Още много Катуници ще има.
9
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А с убитите онзи ден пенсионери няма да стигнете докрай - така ли цеци?
8
4
 
37
 
! Отговори
въпрос преди 12 години
За полицая - без компромиси, а за обикновените - що има компромиси ???