Без компромиси по случая с убития полицай!

Ще стигнем докрай, закани се Цветан Цветанов
12 мар 2012 18:53,
224
Без компромиси по случая с убития полицай!
Цветан Цветанов Снимка: архив, БТА

Ще бъдем безкомпромисни по случая със столичния полицай Цветан Младенов, който пострада тежко след побой пред столичен бар и след дни почина в болница. Това каза във Велико Търново  министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

„Ще стигнем докрай, независимо дали има мотив за поръчка или инцидент, който е възникнал вътре в самото заведение по някаква причина“, категоричен беше Цветанов.

Цветанов изтъкна, че това, което е трябвало да направят органите на МВР, е предприето, и за часове е бил задържан извършителят.

Съдът остави нападателя Цветан Петров - частен охранител, с множество криминални прояви, в ареста.
Близките на загиналия твърдят, че синът на бизнесмена Георги Самуилов - Младен, е изпратил охранителите си да го пребият. Според тях синът на бизнесмена изпратил биячи, тъй като се подразнил, че полицаят се закача с едно от момичетата в компанията.

Пред съда обаче арестуваният за нападението Цветан Петров заяви, че имал сблъсък с полицая на футболен мач и искал да му отмъсти.

Още по темата
"Трябва да се поработи допълнително, за да отпаднат всякакви съмнения или ако има някакви допълнителни обстоятелства, довели до този тежък инцидент", обясни Цветан Цветанов. 

За твърденията, че убийството е по поръчка на Младен Самуилов, Цветан Цветанов каза, че не извежда, нито отхвърля подобна версия.

„Ще бъдат разпитани всички лица, които са имали отношение към инцидента и във вечерта, когато е станало”, коментира вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
2
 
11
 
! Отговори
Въпрос към Цецо Апар преди 12 години
Ще стигнем докрай, закани се Цветан Цветанов Когато е убит полицай А когато мутра убие обикновен гражданин до къде стигате ?!?
166
0
 
18
 
! Отговори
13 преди 12 години
Тази сутрин съпругата му беше в сутрешния блок на Нова Телевизия- тя го определи като кротък, отишъл с приятел да потанцува, а преди това са били заедно на вечеря! Нима е грешно човек да отиде да танцува?!Показаха записа - ясно се видя, че е с ръце в джобовете! Дано тя стигне до край - така поне каза!!!
165
4
 
4
 
! Отговори
xmen преди 12 години
cvetanov e absoluten ***
164
2
 
3
 
! Отговори
na maika ti ......ta преди 12 години
abe cvuki ,ei isuliak bezkompromisen 6tel da bude,ia kaji istinata za 4o4o
163
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този полицай е бил целунат от бога.Прекрасно семейство,красива жена ,невероятен професионалист.Имал е всичко,за да бъде щастлив.Какво го е довело до този бърдак,свърталище на мафиоти,мутри и мутреси.Огнище на разврат,престъпност обилно поляти с алкохол и дрога.Мислете,хора.Не позволявайте порокът да разсипе живота ви. Бог не ни наказва за греховете ни.Самите грехове ни наказват.
162
9
 
20
 
! Отговори
:) преди 12 години
С какви заплати обикалят кръчмите в отпуска по болест???
161
5
 
5
 
! Отговори
dobriqt преди 12 години
az li4no sam vijdal policai izvan rabotno vreme da razbotqt za mutri a tova kak ti se struva zakonno li e ot 09h do 17h ot ednata strana na barierata sled 17h ot drugata i ne sa malko slu4aite kogato policai rabotqt kato ohraniteli za mutri izvan rabotno vreme
160
4
 
30
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 12 години
Малко са достойните хора в тази държава. На показания видео запис ясно се вижда, че полицай Цветан Младенов е с ръце в джобовете - какво заплаха е за когото и да било ?! Не само, че не е заплаха, но действията на убиеца му са преднамерени. Е, питам ви - Законно ли е, морално ли е един охранител притежаващ така наречената специална подготовка да бие наред?! Внимавайте какво ще отговорите дори пред себе си - утре и вие може да сте в тази ситуация!
159
2
 
3
 
! Отговори
dobriqt преди 12 години
dobre de tova se slu4i s policai i se dade glastnost kolko li takiva slu4ai ima s obiknovenniq narodec i se podminavat e taka s leka raka daje i nikoi ne razbira a i v pove4eto slu4ai policaite sami sa si vinovni te se darjat kato mutri na momenti
158
1
 
21
 
! Отговори
ЗОРО преди 12 години
Глупости,този охранител ще го поеме заради шефа си,а пък той съотвено ще го измъкне с парите на татенцето!!!100%!!!
157
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много сериозно,това,че има такива,не значи,че всички са такива.И стига драматизира и преувеличава.Имам доста километри за 20 години и до сега не са ме дебнали по храстите.Защо,като има семейство,не може да ходи по кръчмите ли?Говорим за ченге,не за монах,не ми се прави на светец и ти,ако имаш кинти,няма ли да ходиш по *** ?Или ще плетеш с жена си в хола?А кинти може да има от много места и не е задължително да са незаконни.
156
0
 
8
 
! Отговори
До к.187 преди 12 години
С общи усилия политици, депутати и магистрати я направиха за ***. Това е до време. Има една латинска пословица, която гласи "Който сее вятър, жъне бури". Мисля,че посочените категории хора отдавна посяха вятъра. Дай боже да не жънем скоро бурите...
155
7
 
4
 
! Отговори
до 188 преди 12 години
Ти сериозно ли го написа това ? Да не би ръководството да разпорежда невестулките с фуражки да просят пари по пътищата като *** ? Или в конкретния случай - този мамин-сладък да зареже жена си и да юрка шафрантиите по кръчмите ?
154
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
da se prieme zakon za smartno nakazanie ,stiga sa ybivali otvlichali naroda ,shtom ne go priemate znachi i vie ste sashtite bandygi i shte za zatvora pri ostanalata paplach.
153
0
 
12
 
! Отговори
Vesso преди 12 години
На кадрите от камерата дадени по БтВ ясно се виждаше,че сина на петролния бос разпореждаше на бияча какво да направи.След Катуница и стрелбата на"Жълтите павета"за кой път се убеждавам,че съм прав в твърдението,че трябва да има камери навсякъде.Не случайно Бисеров от ДПС иска да не се приемат в съда като доказателсва записи,които не са СРС-та.Защо ли?Едва ли е в интерес на хората спазващи законите?По добре"Биг брадър",отколкото"Голяма бухалка".
152
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Таш***к е ръководството на мвр,редовите изпълняват заповеди и така трябва да бъде-да се изпълняват заповедите.В основата на успеха е дисциплината.Како на американските ченгета им дават заповеди да не би да не ги изпълняват,само че те са адекватни....и законите и съдилищата им също.Само че елементарните хора виждате всички негативи в ченгетата на улицата и изливате злобата си върху тях.
151
9
 
10
 
! Отговори
до 186 преди 12 години
Кой бил `настръхнал` ? Полицаите ли ? Българските ли ? И какво от това ? Те освен да настръхват /когато не залягат по храсти и канавки/ друго могат ли ? Не усещаш ли, че българската полиция от доста време става само за т***шак.
150
5
 
4
 
! Отговори
До к.179 преди 12 години
Бих те предупредил да не използваш толкова силни изрази, че както полицаите са настръхнали, толкова бързо могат да ти прехванат IT-то и сетне да се чудиш какво да правиш... Не е задължително на теб да си излеят яда и злобата.
149
0
 
11
 
! Отговори
Темида преди 12 години
Че съдиите държат да бъдат смятани за свещени крави и да не отговарят за своите понякога поръчкови действия/бездействия отдавна се знае. Те с успех прилагат и по най-дребни поводи служебния си имунитет. но твърде много станаха случаите, когато наследници на видни бизнесмени се държат и биват обгрижвани като свещени крави. Полицаите са хора, които "обират" последиците от такова пренебрежение към тях. но да убиеш най-жестоко човек и то полицай е върхът на нахалството. Време е и татковото синче, и убиецът садист да си получат заслуженото. И един път Темида да покаже, че я има и че и поръчителят, и изпълнителят ще бъдат подобаващо осъдени. Иначе резултатът ще бъде самоуправство. Нервите на полицаите са натегнати докрай и на някой униформен нервите може да не издържат.... Само че тогава ще бъдат виновни прокурорите и съдиите!
148
2
 
16
 
! Отговори
Раник56 преди 12 години
Частен охранител ?! Един пикльо ,който няма смелост да защити приятелката си -поръчва побой - Измикяра се престарава и после лъже ,че било стара вражда от сбиване с агитка . Ха сега да видиме ,кой е адвоката на подлеца ...нападнал човека в гръб .