Две жени премазани на пешеходна пътека в София

Таксито буквално ги е помело
25 мар 2012 13:29, Елка Василева
213
Две жени премазани на пешеходна пътека в София
Таксиметров шофьор е премазал две жени на пешеходна пътека в столицата. Снимка: архив, Булфото

Таксиметров шофьор е премазал снощи две жени на пешеходна пътека в столицата.

Според разследващи таксито се е движило с бясна скорост по бул. "Евлоги Георгиев", когато на кръстовището с ул. "Крум Попов" буквално помита пресичащите жени.

Едната е починала на място, а другата - минути по-късно в линейката.

Таксиметровият шофьор не е бил употребил алкохол, съобщиха за БНТ от МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още по темата: пешеходна пътека
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На всяка пешеходна пътека по 2 от едната и 2 от другата страна легнали полицая ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.Пускане на пешеходците без да се засичат с автомобилите.на светофаритеКолите да се забавят с легнали, явно с патрулки и камери неможе.Които иска да кара.
69
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** нямат свършване!Лека им пръст на жените и съболезнования на семействата им!
68
2
 
21
 
! Отговори
аз преди 12 години
Най строго наказание за тези нагли таксиметрови шофъори. Никакви отстъпки за автомобили над 10 год. Крадът, лъжат, пренасят крадени стоки и наркотици. *** и убийци.
67
18
 
7
 
! Отговори
Чеп за Тиквата преди 12 години
по-добре пенсионерки отколкото 20 годишни момичета примерно
66
0
 
12
 
! Отговори
Мехмед преди 12 години
Това е култура на значителна част на българския шофьор. Вече изоставаш и от бананови републики, тъжно!
65
1
 
20
 
! Отговори
шеффйоро преди 12 години
Един подобен шеффйор казваше на колегата си таксиджия: Да не вземеш да даваш мигачи, като завиваш да ни изложиш! Просташко селското нагло незачитане на нищо и никой, освен на чичата и учинайката води до подобни трагедии, които са ежедневие в ***! Липсата на адекватен контрол от страна на МВР, които се появяват само когато има делегации и демонстрации също води до саморазправи и трагедии, но на кой ли му пука!
64
0
 
1
 
! Отговори
Чеп за Тиквата преди 12 години
прочети 41
63
1
 
6
 
! Отговори
Бургас преди 12 години
за тиквата , *** и баща ти да не би да се брат и сестра ве пич. Къде прочете за възрастта на жените и , наистина , трябва да страдаш от умствено заболяване ако това е първата мисъл , която ти идва на ум като прочетеш тази ужасна новина.
62
11
 
3
 
! Отговори
Чеп за Тиквата преди 12 години
Избиват електората на БСП !
61
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ужас!Дали е таксиметров шофьор или не - все тая!Културата е все една и съща: просташка, липса на толернатност, агресия, комплексарщина!А тя се възпитава!В случая от КАТ!Редът по улиците зависи от намесата им, а тя е повече от неадекватна!Твърдя, че този инцидент е просто неизбежност поради дълго налаганото беззаконие по улиците!И затова има виновен - МВР. Абсурдно, но в БГ спирането пред пешаходна пътека се смята едва ли не за великодушие, а не за за задължение!
60
0
 
6
 
! Отговори
до-63 преди 12 години
Как кой! Държавата ще ги даде на социялно слабите ***, както и повечето къщи по-селата и половината апартаменти в София след 10-20години ще им ги раздадът!
59
2
 
10
 
! Отговори
От 67.Не съм злобар преди 12 години
и това, което разказах не е от гледна точка на шофиращ спрямо други шофиращи - там има поне отчасти равнопоставеност.Тука ставаше въпрос за жени-пешеходки и за нафукани млади маймуни,които просто няма как сами да са купили колите, посредством които плашат и подлагат на риск живота на други жени-пешеходки.С мъж-шофьор мога да се разправям по друг начин, но с такива уруспета - вади ги от колата,шамаросай,после с ритници у *** я накарай да тръчка пеш като баба й едно време, докато е пасла овцете!
58
2
 
18
 
! Отговори
пешеходец преди 12 години
99% от бакшишите са такива.Когато да го псуваш и биеш,все е късно!
57
14
 
8
 
! Отговори
гошо преди 12 години
На скоро в центъра виждам една жена която тръгва да пресича на пешеходна пътека и аз реших като гражданин на ЕС /който гледа редовно телевизия/ реших да й спра! Тази млада леко пълничка дама с баничка в ръка така й се наслаждаваше, че почти спря на пешеходната, а след нея един пенсионер бавно,бавно крачи с ръцете на гърба!... Не ми издържаха нервите от случая с предишната пешехода пътека - дойде ми в повече и им теглих по една
56
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В големите градове много голям процент от ПТП се дължат именно на таксиметровите шофъори.
55
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам таксиджиите какви претенции имат, но снощи пред една лафка , чаках на опашка заедно с един дърт , раздърпан , миризлив таксиджия с дълга посивяла мазна коса , чийто крака смърдяха на ЗЛА ГАД , на спрънджа в радиус от 10 метра...не знам кой *** ще има лошия късмет да се вози при тоя смърдуляк...и после таксиджиите имали Европейски претенции , а вонят на овчари...вечно с цигара в ръка и с псувня на уста , и поп-фолк по радиото...и дърти кочини на по 20 години
54
0
 
31
 
! Отговори
Вчера, в коментарите преди 12 години
към статията за агресивността на младите жени шофьорки /до 24 г./ разказах за две подобни случки - млади,нафукани уруспии в нови,хубави коли,пред очите ми се издеваваха с безпомощни женици,които пресичаха на пешеходни пътеки в центъра на София.Едната,бременна и с превързан крак,беше плашена и обиждана на пл."Батенберг",другите бяха три баби на "Фр.Нансен"и"Патр.Евтимий"-*** ги засече така,че да стане червено и те да останат сред фучащите автомобили в средата на платното,а тя се хилеше гадно!
53
2
 
13
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
На тези, които имат много нарушения да им се забрани да са таксиметрови шофьори и да го направят както при тировете с работните часове и да има контрол.Ама тва е твърде сложно за *** дето управляват, за това по-лесния начин е да сложат легнали полицаи на големите булеварди и най-накрая патрулиращите шкембаци да почнат да глобяват тия дето не се спират на пешеходната пътека.
52
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много рядко някой намалява или спира на пешеходна пътека. Възрастните не могат да тичат, а децата не знаят как да бягат: напред, назад, на място. Много често на милиметри от мен на пешеходна минава поредния ***, с *** газ. Когато имаше акция и полицаи до пешеходната виждах културни шофьори, но това е. Сега пак се почна. Някой е излязъл на разходка в хубавото време, а няма никога да се прибере.
51
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сега кой ще вземе апартаментите на пенсионерките?