Две жени премазани на пешеходна пътека в София

Таксито буквално ги е помело
25 мар 2012 13:29, Елка Василева
213
Две жени премазани на пешеходна пътека в София
Таксиметров шофьор е премазал две жени на пешеходна пътека в столицата. Снимка: архив, Булфото

Таксиметров шофьор е премазал снощи две жени на пешеходна пътека в столицата.

Според разследващи таксито се е движило с бясна скорост по бул. "Евлоги Георгиев", когато на кръстовището с ул. "Крум Попов" буквално помита пресичащите жени.

Едната е починала на място, а другата - минути по-късно в линейката.

Таксиметровият шофьор не е бил употребил алкохол, съобщиха за БНТ от МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още по темата: пешеходна пътека
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
7
 
! Отговори
:) преди 12 години
Да примерно вчера, един таксиметров шофьор(от най-голямата таксиметрова компания в София) аз пресичам, нямаше пешеходна пътека и + това имаше голям камион с коли който разтоварваше и аз пресякох двете платна, и вече съм на 3-тото, а на 4-тото е камиона и аз минавам пред камиона, и виждам таксиметровия шофьор как нарочно ускорява и завива към мен, и ме псува чубанина, а беше на 200м и не караше бързо, мислих да го напсувам, да спре и да му начупя главата, за това че нарочно ускорява и ме псува...
49
1
 
12
 
! Отговори
до 57 преди 12 години
Много, ама много си ***! Ако искаш да караш като в Диарбекир, вземай си колата и марш към Ориента!P.S. Отделен е въпроса, че там е права отсечка и този сигурно е хвърчал с 100км/ч! Ако беше карал с 40км./ч, щеше да спре!!!
48
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доживотен затвор!
47
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не змам, ама с тия европейски начини на пресичане - нормално е да се стига до най-лошото! Защо - ами защото преди пешеходеца се пазеше от колата, а сега ни внушават, че можем да пресичаме не съобразявайки се с идващия автомобил! ! ! Според мен и още такива случай ще има, точно защото вече пешеходците не се съобразяват с идващия автомобил... Явно гледат много телевизия как било в Европа!
46
0
 
16
 
! Отговори
Хей, хей... преди 12 години
Зная по колко часа работят таксиметровите шофьори, особено тези дето плащат лизинг. Убийствено е! И стават непоправими неща, няколко разбити човешки живота. Инспекция по труда да направи проверка за часовете на шофьора. ДАИ, КАТ, незнам си кой... Сладки службички лапачи, далавераджии, а никой никого не е погнал за трудова дисциплина и часове. Да се спазват законите и шофьорите да не работят повече от 8 часа!
45
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На 10 човека максимум 1 да спре на пешеходна пътека! Някои даже дават газ, като видят, че си тръгнал да пресичаш! Отделно има и ***, които пък пресичат където намерят! Законът за движение по пътищата е като тоалетна хартия за повечето хора, после защо имало убити!
44
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе време е за смъртни присъди!!!!
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какви завои бълнуват някои по-долу. Там си е чиста права отсечка, затова така е летял. Жените Бог да ги прости! А таксиджията дали ще лежи в затвора или има връзки като Максим Ставински.
42
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
къде са тръгнали тия пенсии по нощите, на дискотека ли?
41
1
 
10
 
! Отговори
жалко преди 12 години
Бог да се смили над душите на горките жени.Това е ужасна трагедия.По принцип таксиметърджиите са професионални шофьори и от тях се очаква да са най-дисциплинирани на пътя.На практика на е така и ежедневието го показва.Дано се поучим от тези трагедии и бъдем по-внимателни на пътя.
40
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен :) преди 12 години
По-големи *** от таксиметровите няма ! Въртят само далавери и правят престъпления. Свестните между тях сигурно са 5 % ...
39
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво!Поредната добра новина.Изтрепете се *** прости.И да не забравят оцелелите да гласуват за Тиквата пак за да ги довърши.
38
10
 
25
 
! Отговори
хасан до Таксиджия преди 12 години
Веднъж един такъв *** като теб ми обясняваше как ставали 'нещастни случаи' докато работех като студент продавач в един нон-стоп на раковска. Такъв му лепнах, че резултата беше счупен нос и 3 паднали зъба. Престани да ръсиш глупости и да защитаваш нещастника убил жените, че може и ти да попаднеш на такъв като мен, и после да си купуваш нос втора ръка
37
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за щастие са били пенсионерки!
36
2
 
7
 
! Отговори
Do 35 преди 12 години
Prav si ! saberete se sega pred parlamenta vsichkite bakshishi da iskate ot durjavata da dade pari na kolegata vi da si opravi kolata, shtoto kato e utrepal jenite sigurno shte trqbva da si opravi lamarinite , za da produlji da kara!
35
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм блъскал човек на пешеходна пътека...Аз спрях. Гледам - един мъж стои на края на улицата. Чаках, чаках и тръгнах. И той тръгна...Така че - не съдете прибързано. То затова за тая работа си има Съд. Я си представете, че уличното осветление там не работи? Или има дупка? Достатъчно е за миг да си отвлечеш вниманието и става беля...
34
3
 
15
 
! Отговори
Ime преди 12 години
До 35- така е бакшиш, те затова са законите за движение по пътищата. Да се спазват. Затова в града скороста е ограничена, за ад се намали опасноста от нещастни случаи. Не да се правите на рали пилоти. Некадърни бекове прости...
33
0
 
8
 
! Отговори
инфо преди 12 години
Таксиметров автомобил уби две възрастни жени на пешеходна пътека, съобщиха от пресцентъра на МВР. Инцидентът станал късно снощи на ул. Крум Попов. Таксиметров автомобил Киа Мажентис, управляван от 25-годишния Д.Ю., движещ се по бул. Евлоги и Христов Георгиеви към бул. Драган Цанков, блъснал на пешеходна пътека тип зебра пресичащите И.Б. на 72 години и М.П. на 81 години. Едната пешеходка починала на място, а другата в линейката на път за болницата. Причината за пътнотранспортното произшествие е неспазване на предимство на пешеходната пътека и несъобразяване с пътния знак Д-17 от Закона за движение по пътищата. На мястото на инцидента е извършен оглед от дежурна оперативна група на столичната дирекция. Водачът е тестван за алкохол и пробата е отрицателна.
32
1
 
1
 
! Отговори
ISTINATA преди 12 години
... ZA POLUTICITE NJAMA DA UTO4NJAVAM...
31
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отвратителното и импотентно управление на мвр е довело до бум на телефонните измамници в последните години. Медиите крият огромния списък на жертвите на този телефонен тероризъм? Щетите са за милиони левове на най-незащитените хора самотните възрастни!