Арестуваха 24-годишен за жестокия побой в "Младост"

Задържаният е криминално проявен, живее в "Люлин"
Обновена: 11 апр 2012 15:51 | 11 апр 2012 15:47,
72
Арестуваха 24-годишен за жестокия побой в "Младост"
Полицията е иззела доказателства. Снимка: архив Булфото

24-годишен криминално проявен е задържан за побоя над 32-годишният Йордан Цинцов, който беше жестоко пребит в столичния квартал "Младост" на 4 април.

Пострадалият все още се бори за живота си в "Пирогов". Йордан Цинцов работи като готвач в известен ресторант в "Младост 1".

Още по темата

След като си тръгва от работа, той е нападнат и жестоко пребит. Има доста счупени ребра, фрактури по главата и тялото, с тежка контузия на белия дроб.

Полицията е разпитала десетки жители на квартала, живеещи в близост до местопроизшествието.

Така органите на реда стигнали до задържания 24-годишен мъж от квартал "Люлин". Вчера той бил задържан в апартамента на свои роднини в "Младост 1".

Иззети са и веществени доказателства, които доказват съпричастността му към престъплението.

Младежът е задържан под стража за 72 часа и срещу него е повдигнато обвинение за нанасяне на тежка телесна повреда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Смърт.
58
0
 
5
 
! Отговори
ицо преди 12 години
На тези подобия на хора,които са причинили това на момчето,от все сърце им пожелавам да им изсъхнат ръцете и до края на мизерния си живот да се събуждат и гърчат с собствените си ***.Всеки ден да им се иска това да е последният им,но той да се повтаря отново и отново,отново,така дестки години за напред.
57
0
 
6
 
! Отговори
hh преди 12 години
Какви хора са тези, които отглеждат такива животни?!?!
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
72 часа бой и го пуснете!
55
0
 
10
 
! Отговори
митака преди 12 години
Моля ви бе,заведете ме при задържания 24 годишен хайванин,аз да му покажа какво е болка и страдание,а после даже може и да го пускате,той няма да е същия(видимо няма да има разлика,ама вътрешно гаранция ви давам че няма да е същия)...Ще му изтръгна всичките магарий от кухата кратуна.....
54
0
 
21
 
! Отговори
Баба преди 12 години
Качете снимката на виновния да го знае цяла България това ***
53
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Навремето съм се прибирал пеша от Дружба до Люлин - не ми се даваха 5 лв. за такси.Това бяха много пари при мръсните комунисти - с 5 лв. водех приятелка на ресторант. Но имаше милиция - решетки по вратите нямаше, виждал съм затворници да работят по строителство и градинки без видима охрана. Като малък оставях ключа под изтривалката пред вратата, при това с обяснителна бележка:"Мамо, ключът е под изтривалката".Но дойде демокрадцията...И си е.а мамата!
52
2
 
4
 
! Отговори
СПИРО преди 12 години
Не е виновно момчето.Просто е по-буен, какво толкова.Нали не го е убил, да искал е но не е. Значи е напълно невинен.А този защо се разхожда по нощите.Той е виновен.Да излиза от болницата и да го съдят.а този юнак да бъде незабавно освободен, защото има и други които се разхождат нощем.То ако не са кучета ще е престъпник от Люлин или такси-джигит ***.Все ще се намери кой да те очисти.
51
1
 
5
 
! Отговори
Полицай преди 12 години
Ама моля ви се,какво му мислите на горкия побойник,та той си има права.Току-виж някой е ревнал-уууу...полицейско насилие!Има и справедлив съд,който ще го накаже много лошо.Дерзайте!
50
0
 
2
 
! Отговори
до 56 преди 12 години
Гурбетчия,ти си ***,който се мисли за турчин-нали!
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Във всяко стадо има *** !
48
1
 
0
 
! Отговори
do 239 преди 12 години
lekuvame go s liselina
47
0
 
0
 
! Отговори
Имаго преди 12 години
Justice, всички ще се борим за това! По-ми допада, отколкото 8 месеца зад решетки да го пояти 'ранят.
46
0
 
18
 
! Отговори
Kreti преди 12 години
Предлагам да се пусне в една клетка с кучетата убили професора и всички ще сме доволни , кучетата сити ,справедливост и природозащитниците доволни .
45
16
 
2
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Щом живее в Люлин ,значи е *** или турчин ,щом живее в някакъв кв. във Варна значи също е *** или турчин,щом живее в някакъв кв. в Пловдив значи пак е *** или турчин,щом живее в някакъв кв. в Русе значи пак е *** или турчин, щом живее в някакъв кв. в Бургас значи пак е *** или турчин ,щом живее в някакъв кв. в Ню Йорк значи пак е *** или турчин , и т.н. и т.н.
44
0
 
10
 
! Отговори
буба преди 12 години
Публично обесване пред НДК-то и да се предава по телевизиите.дали ще стресне престъпниците?
43
5
 
22
 
! Отговори
до 52 преди 12 години
юристе,когато комунистите охраняваха,такива неща нямаше,недоучен тиквенико...и децата играеха САМИ вечер,и бяхме спокойни и не заключвахме като сега с железни врати,нямаше сото и прочие-така че не плюй комунистите-РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ
42
3
 
10
 
! Отговори
юрист преди 12 години
Докато управляват бивши комунисти, милиционери и отрочетата им-никога няма да се промени закона за КОС. Днес въоръжени защитени в бг са само милиционери, военни и пенсионерските им формирования, и съмнителни бизнесмени. Простосмъртните дано господ ги опази. С това законодателство, което е уникум в нормалния човешки свят се стимулира единствено бандитизма.
41
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На тоя *** защо не му напишат имената, етническата принадлежност.
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Навремето милиционер е вървял с лекаря и линейката да прибират болните от туберкулоза - без особени разговори и въпроси, за да не сееш зараза. Болните!Няма ли най-сетне да минат да приберат криминално проявените?!