Свирепа банда пребива без причина в София

32-годишен мъж се бори за живота си след жесток побой в "Младост"
Обновена: 10 апр 2012 10:08 | 10 апр 2012 10:08,
229
Свирепа банда пребива без причина в София
Снимка: архив Булфото

32-годишен мъж се бори за живота си, след като преди дни е бил жестоко пребит в столицата близо до Окръжна болница.

Близките на Йордан Цинцов смятат, че той е жертва на грабеж. Полицията обаче отхвърля тази версия.

Разследването показва - жесток побой без причина. А агресорите все още са на свобода.

Йордан Цинцов работи като готвач в известен ресторант в столичния квартал "Младост 1". Преди дни негов колега става баща. Компанията полива щастливото събитие в заведението. Час и половина след полунощ заключват ресторанта и тръгват към домовете си.

Йордан живее съвсем наблизо и тръгва по алеята между блоковете, където е нападнат. И е бит жестоко. Удрян е с изключителна злоба и агресия. Остава да лежи 5 часа в агония. Рано сутринта го намират две жени... полужив.

Изследванията в "Пирогов" показват осем счупени ребра, пневмоторакс, контузия на белия дроб, сътресение на мозъка, кръвоизливи, счупен нос и избити зъби. Йордан е в кома и се бори за живота си.

"Той е изкуствено приспан, няма да издържи на болките, травмите са доста сериозни. Един от лекарите беше шокиран от това, което вижда, беше учуден с каква злоба е удрян", разказа пред bTV сестра му Даниела Цинцова.

Приятелите и колегите на Йордан единодушно го определят като кротък човек и изключват лични причини за жестокия побой.

"Може би става въпрос за нападение на улицата от непознати вследствие от разменени реплики, вероятно провокирани от алкохол. Обществото явно е станало нетърпимо към леки дрязги и избиват комплекси", коментира началникът на сектор "Криминална полиция" в Седмо РУП Красимир Милчев.

Свидетели на нападението над младия мъж няма. Или поне не са открити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чума да ги тръшне дано тези животни, които са склонни на такова поведение и агресия. ***.
197
1
 
4
 
! Отговори
милиционер преди 12 години
по Тошово време съм се прибирал сутринта от купони,не се притесняваш от нишо,защото нямаше кой да те нападне.Ако някой се направи на бабаитин ядеше хурката яко.
196
1
 
14
 
! Отговори
Ястреб С* преди 12 години
Жалко за момчето! Но това е то да живееш сред оскотяло племе - пребиват те и ако си издръжлив и късметилия достатъчно да го преживееш този побой, от полицията научаваш за какво са те били! Разбира се, ако полицията може да ги намери виновните. Този доктор, дето се чуди "с каква злоба е удрян" потърпевшият, сигурно е новопришъл чужденец в България, та не се е запознал още с първичната черта на българина - злобата!
195
0
 
3
 
! Отговори
7777 преди 12 години
Abe taq darjava nqma da se opravi za6toto nqma ZAKON!!! Tova e sa6testveniq problem. V drygi strani po tova vreme kraji politziq na vsqka aleq. A tiq skapani pi6lemeta koito go pravqt qvno nqma kak da si izbivat kompleksite i naranqvat nevinni hora. Za takiva nqma sad a napravo gi reja par4e po par4e .
194
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ми явно имаме полиция сам на хартия
193
0
 
6
 
! Отговори
до 219 преди 12 години
имаше, да, само че тогава ги хващаха
192
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Обществото явно е станало нетърпимо към леки дрязги и избиват комплекси"това ако го каже психолог, как да е, но като изявление на началник в полицията (даже ми е трудно да го дефинирам, но да речем приблизително) е вид малоумие... те освен да констатират и да регистрират, какво друго правят ? а, да, избори от време на време... а що е такова обществото ? щото никой не базари полицията за нищо
191
0
 
12
 
! Отговори
Жужи преди 12 години
За някои нещастници побоят замества спорта и забавлението. Просто за нищо не ги бива. Заслужават да не излязат от психиатрията или затвора и там да им демонстрират собствените им наклонности върху тях и наживо!!!
190
1
 
8
 
! Отговори
До 214, 215 преди 12 години
И през соца се случваше да пребият някого без причина. Предполагам, че и в Царство България са ставали такива неща. Има озлобени, комплексирани хора, а също и такива, които не са съвсем наред с главата. Скандалното тук е това, че случаят не е единичен и че подобни неща се случват неведнъж в този район. Близко до ума е, че ако се постараят, ще спипат тези нещастници. Защо ли не са го направили досега?
189
0
 
11
 
! Отговори
За чудене си е преди 12 години
Такава "банда" може да бъде идентифицирана и заловена в малка държава като нашата. След като са на свобода, човек се чуди какво да мисли - дали наистина МВР не си дава зор или нарочно са оставени да вилнеят, та след време това да послужи някому за нещо?
188
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
" Обществото явно е станало нетърпимо към леки дрязги и избиват комплекси", коментира началникът на сектор "Криминална полиция" Защо ли?
187
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Glavite im na chukana na tezi gadove i s sekiarata i da se turkalqt zaslujavat tova e izmetta na naroda
186
0
 
14
 
! Отговори
има и такива преди 12 години
Аз познавам човек който пострада по същия начин преди няколко години,но той не пие алкохол и е скромно и тихо момче....занимава се с комютри.Прибира се от приятел към 23:30 и го спират непознати за огънче ,докато бръкне в джоба за запалка го пребиват и така и с други в същия район.......въобще хората много са се озлобили и се хапят като кучетата.А ако ги питаш защо и те незнаят.
185
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе ,ще дойдете вие,на бай Тошовото управление,ама ще е късно....А сега-да ви пазят боче и цвъчко...барабар с сергейчета и *** костовци....това си заслужавате
184
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
преди години много от пребивавалите в БЕЛЕНЕ се изкараха "репресирани".Това са били в99% криминални престъпници.Затова тогава е имало спокоен живот.
183
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лагер "БЕЛЕНЕ" е спасението на народа от ***!!!
182
1
 
7
 
! Отговори
ДО ЧОВЕКО преди 12 години
БЕЛЕНЕ РАБОТИ -СВИНЕФЕРМАТА В ЗАТВОРА Е ЗАКРИТА
181
2
 
19
 
! Отговори
Човеко преди 12 години
Абе аз като казвам че трябва пак да отворят "Белене", ама нямам впредвид АЕЦ - а! "Белене" си имаше резон, въпреки че покрай сухото поизгоря някое мокро ама на бая народ мястото си му е в Белене та да е мирна главата на обикновения гражданин!
180
18
 
1
 
! Отговори
днес.бг са зле преди 12 години
Пуснал е някоя *** в яденето и са го убили от бой. Такова нещо "без причина" не съществува и днес.бг за пореден път плаши редовния гражданин да се страхува, че може да бъде оскатен на улицата без причина - това няма как да се случи.
179
2
 
9
 
! Отговори
кмета преди 12 години
такива банди са ми ясни като дупнеш единия във врата и другите бягат като мухи