Арестуваха 24-годишен за жестокия побой в "Младост"

Задържаният е криминално проявен, живее в "Люлин"
Обновена: 11 апр 2012 15:51 | 11 апр 2012 15:47,
72
Арестуваха 24-годишен за жестокия побой в "Младост"
Полицията е иззела доказателства. Снимка: архив Булфото

24-годишен криминално проявен е задържан за побоя над 32-годишният Йордан Цинцов, който беше жестоко пребит в столичния квартал "Младост" на 4 април.

Пострадалият все още се бори за живота си в "Пирогов". Йордан Цинцов работи като готвач в известен ресторант в "Младост 1".

Още по темата

След като си тръгва от работа, той е нападнат и жестоко пребит. Има доста счупени ребра, фрактури по главата и тялото, с тежка контузия на белия дроб.

Полицията е разпитала десетки жители на квартала, живеещи в близост до местопроизшествието.

Така органите на реда стигнали до задържания 24-годишен мъж от квартал "Люлин". Вчера той бил задържан в апартамента на свои роднини в "Младост 1".

Иззети са и веществени доказателства, които доказват съпричастността му към престъплението.

Младежът е задържан под стража за 72 часа и срещу него е повдигнато обвинение за нанасяне на тежка телесна повреда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***
38
0
 
14
 
! Отговори
cтефанова преди 12 години
Само да не го осъдят условно както тоя който ме преби в входа на блока в живея
37
6
 
7
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Вечният профил на местният (за територията на "българската държава") престъпник - "криминално проявен, с N на брой "регистрации" за извършени тежки углавни престъпления" но по НЕИЗВЕСТНИ причини - на свобода, за да извърши поредното престъпление !!!Хора, проумейте - НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ В ТАЯ ДЪРЖАВА СА ЦЕЦО *** И БОРКО П.Д.РАСТА !!! Цветанов и велчев трябва да отговарят за това, че такива *** са на свобода, за да вършат нови престъпления !!!Тях двамата трябва първо да хванем !
36
0
 
5
 
! Отговори
до 12 преди 12 години
"Опит за предумишлено убийство" - а има ли опит за непредумишлено убийство? ;-)
35
0
 
25
 
! Отговори
До Dnes.bg преди 12 години
Качете снимката на виновния, съобщете името му, а също и етническата принадлежност. За последното - не ме разбирайте погрешно. Ако е българин, ще напишете "българин" и т.н.Очакваме да бъде съобщено сам ли е действал и ако е имало и други - кои са те?
34
0
 
28
 
! Отговори
doc. N. K. преди 12 години
Трябва да го унищожат това ***, *** и ***!
33
0
 
15
 
! Отговори
123 преди 12 години
Ние не сме за европейското правосъдие - пълни *** са тука. За нас трябва да важат средновековните крумови закони и око за око, зъб за зъб.
32
0
 
37
 
! Отговори
AnonymouS преди 12 години
Там ще те научат как се бие без причина ,като ти смазват шайбата ежедневно *** мръсен! Заради такива *** като тоя искам да се махна от тая *** в която живеем..А на горкия човек стискам палци да се излекуваш напълно и да продължиш живота си пълноценно братле ,господ да е с теб !
31
0
 
19
 
! Отговори
stoian преди 12 години
ефективна присъда за тоя *** мръсен!
30
1
 
16
 
! Отговори
никой преди 12 години
Този ли беше -"свирепа банда пребива без причина"...жална ни майка...докъде достигнахме...но,евала на органите на МВР-показаха на всички,че ако искат да работят-могат....а този позабравил се юноша заслужава същото унижение...публично потрошаване е да си ходи да си играе...
29
0
 
26
 
! Отговори
До авторите преди 12 години
Драги ***, ако си прегледате първоначалната статия в която се говори за някаква свирепа банда, която жестоко пребивала и се опитате да помислите над глупостта, която сте написали би трябвало най-малкото да ви хване срам че пишете подобни измишльотини! Къде видяхте банда и колко хор са били пребити от нея?!?!??? Жалко е че нямате елементарно журналистическо образование и повтаряте едно и също по няколко пъти докато добие обем статията!
28
0
 
27
 
! Отговори
sevtus преди 12 години
Защо обвинението не е опит за убийство при положение, че човекът се бори за живота си?
27
0
 
15
 
! Отговори
Анонимните преди 12 години
Да не стане сега да си признае сделка под минимума за "нанасяне на тежка телесна повреда"А жертвата ,че е с опасност дали ще им пука или пак парата ще играе
26
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** .,статия се пише така : Снимка Трите имена Адреса на живеене и етажа Майка баща и сестра работещи еди къде си Уволнения на роднините Честитка на Виновника в някоя добра тъмна нощ и всички по живо по здраво Само така в *** може да има управия с дребните хулигани и престъпници
25
0
 
19
 
! Отговори
безмълвен преди 12 години
Този *** трябва да бъде обяван пред цялото общество да знаят що за изверг имами да бъде поставен зад решетки защото е обществено опасен ! поне 10 -20 години докато се очовечи
24
0
 
15
 
! Отговори
Потресен... преди 12 години
"Младежът е задържан под стража за 72 часа и срещу него е повдигнато обвинение за нанасяне на тежка телесна повреда."Да предскажа новината след 72 часа:"Младежът беше освободен поради !@#$@##$%$#^#$#$#"
23
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Директно за затвора неговата *** измекярска.
22
1
 
15
 
! Отговори
Кракен преди 12 години
Сега като му друснат една условна присъда - ще види той !
21
0
 
21
 
! Отговори
МИСЛИТЕЛ преди 12 години
Смятайте батенца за избиване на каква огромна агресия става на въпрос!!! Айде да кажем да псотупаш някой, НО АКО СИ ИМА ПРИЧИНА разбира се, ама такъв баце зверски побой....не знам....не мога да го проумея 4ак! Зна4и до такава степен ве4е озверяват хора от народа 4е са готови да смелят на кайма на открито кой ги погледне на криво. Страшно зву4и и дано да греша...ама като наблюдаваме фактите май си е баш така! Пазете се и вси4ко най-добро от мене!
20
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В люлин пълно с Чикатиловци..