Разчленен труп на мъж открит в Княжево*

Жертвата е на видима възраст от около 20 години
Обновена: 16 апр 2012 19:40 | 16 апр 2012 18:19, Бойчо Попов
239
Разчленен труп на мъж открит в Княжево*
Снимка: архив, Булфото

Разчленен труп на млад мъж в чувал е открит в столичния квартал Княжево, съобщи bTV. Останките, скрити в чувала, били захвърлени в обществена тоалетна близо до последната спирка на трамвай №5.

Зловещата находка била открита днес случайно от гражданин. Той минавал край последната спирка на автобус 59 и на входа на изоставена сграда забелязал почерняла човешка ръка. След това забелязал останки от труп в чувал.

По-късно криминалистите намерили и втори чувал, в който е открита главата.

Все още не е известна самоличността на мъртвия мъж. По предварителни неофициални данни е на видима възраст около 20 години.

Жители от района разказаха пред bTV, че преди седмица са видели бял автомобил, от който мъж извадил бидон и го оставил в постройката. Свидетелите на тази сцена са разпитани от полицията. Предполага се, че престъплението е извършено преди няколко дни.

Районът е отцепен от полиция, огледът на криминалистите продължава.

Актуализирано към 19,20 часа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още по темата: труп на жена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
1
 
5
 
! Отговори
до 161 преди 12 години
Може ли пример за чалга "сделано в руссии", че такъв дзвер още не бях чувал, а и чалга и руско съм чувал доста...
126
2
 
3
 
! Отговори
zeit преди 12 години
Не ме разбирайте погрешно-не съм русофил и мразя БКП=БСП
125
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега ще отиде един месец за установяване на самоличност....после ще се окаже че човека се самоубил,самонарязал,самонапъхал в чували и самоизхвърлил се в стара обществена тоалетна.Такава им е всичката работа на сегашните полицаи - мързеливи,крадливи и корумпирани ! Брех ! Все едно за *** говоря !
124
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ех, защо не съм се родил в Германия или Англия :((((((((((
123
1
 
25
 
! Отговори
писна ми преди 12 години
В тая София се е сабрала най голямата *** на България.НЕ че в другите градове не стават такива работи,но там се оливат.Бог да прости момчето
122
6
 
7
 
! Отговори
ПРИ СОЦИАЛИЗМА... преди 12 години
....СЕ РАЖДАТ САМО *** И УБИЙЦИ КАТО РУСНАКА ЧЕКАТИЛО...ГДЕТО РАСФАСОВАШЕ ХОРАТА И ...ПОЛУЧОВЕЦИТЕ НА ПОЛ-ПОТ , КОИТО УБИВАХА С КИРКИТЕ ЗА ДА НЕ ХАБЯТ ПАТРОНИТЕ....!ТОВА СЕ РАЖДА В СОЦ-***:....САМО ЧАЛГА, ПРИМИТИВНИ ***, ПИЯНИЦИ, НАРКОМАНИ ....И ИДИОТСКИТЕ ФИЛОСОФИИ НА КОМУНИЗМА!СДЕЛАНО В РУСИИ....!!!!!
121
1
 
7
 
! Отговори
geist преди 12 години
Телевизията е била използвана като психотронно средство в миналото, zeit. Сега ни облъчват по далеч по-ефективни канали.
120
2
 
12
 
! Отговори
zeit преди 12 години
Телевизията е измислена от американските военни да разпространяват психо сигнали. Има хора в България ,които се поддават... И папата да е вътрешен министър...психо-оръжието ...работи. Отивам да препрочитам Чехов.
119
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цвъ Цвъ ни пази... Положението е плачевно дами и господа!
118
0
 
24
 
! Отговори
Бог да ни пази! преди 12 години
Трудно е да останеш нормален в тази държава с тези новини. Определено хората полудяват, стават жестоки, безчувствени и се израждат /израждаме/ Просот не искам да вярвам, че това което пише е истина...че около нас върват хора способни на такава жестокост! Бог да ни пази!!! Явно държавата не може или ни иска /или това иска- да полудявами и да се избиваме?!!!!/
117
15
 
23
 
! Отговори
Ястреб9 преди 12 години
За съжаление, българите са народ, неспособен да са самоуправлява, и за това мужичкият експеримент, наречен "свободна България" ще завърши със самоунищожението на българите! Няма друг народ по света, който да се самоизбива и унищожава по толкова бърз начин, възползвайки се от всички налични средства и методи! След това държавата виновна, политиците виновни! Какъвто е народа, такива са държавата и политиците - бантустанци в бантустан!
116
13
 
3
 
! Отговори
до 144 преди 12 години
Тц, тва ни остана от руснаците. Още като бяхме "добре" в социализма, човешкият живот не струваше нищо.
115
4
 
3
 
! Отговори
Калин преди 12 години
КАКВА СРЕДНОРАЗВИТА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА Е БИЛА БГ.. АЛОУУУ САНДОКАНЕ .. ТЕЗИ ДА ГИ ПРОБУТВАШ В МИЛИЦИОНЕРСКОТО УЧИЛИЩЕ .ТАМ МОЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ НОН СТОП
114
0
 
4
 
! Отговори
Калин преди 12 години
***
113
2
 
31
 
! Отговори
JET LI преди 12 години
ЕЕЕ НЕ ВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИ.ОТ 3 ДНИ НИ СЪМ ГЛЕДАЛ НОВИНИ НИТО СЪМ СЕ ИНТЕРЕСУВАЛ И СЕГА ХОП ПАК УБИЙСТВО.ИНАЧЕ ДЪРЖАВА НЯМА!!!МЛАД СЪМ ИМАМ ЗАНАЯТ В РЪЦЕТЕ КОЙТО ЧАКАМ ДА УСВОЯ ДО СЪВЪРШЕНСТВО И БЯГАМ.А КАТО МЕ ПИТАТ ОТКЪДЕ СИ ЩЕ КАЗВАМ ДРУГА ДЪРЖАВА НО НЕ И БЪЛГАРИЯ.ЗАЩОТО СМЕ ИЗВЕСТНИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ КАТО КАРТАДЖИЙ ,ТРАФИКАНТИ ,АПАШИ, ИЗВЕСТНИ СМЕ СЪЩО И С ИЗНОСА НА *** И ***.И КОГDТО ЕДИН ПЪТ ЕВРОПЕЕЦА Е СЪРБАЛ ПОПАРАТА НА БЪЛГАРИН С КАКВИ ОЧИ ДА ИЗЛЯЗА ПРЕД НЕГО И ДА ЧЕ ОТ ЦИГАНИСТАН.
112
7
 
23
 
! Отговори
fori преди 12 години
Б=БойкоБ=Българоубиеце председател наГ=грозенЕ=едноличенР=разбойникБ=бандит
111
14
 
15
 
! Отговори
Сулейман преди 12 години
За тези великденски празници вие българите се изпоклахте,разчленихте, с коли се пребивахте, от блокове се хвърляхте.Ама възкръснали няма!На вас война ви не требва......
110
2
 
25
 
! Отговори
Кракен преди 12 години
Сега Цуци ще обяви че разчленения труп е на "криминално проявен, известен на органите на МевеРе, с множество условни присъди за кражби,рекет,неуредени финансови взаимоотношения и т.н." и ще прекрати " разследването".Лесно е да риташ падналия, нали Цуци ?
109
8
 
2
 
! Отговори
kremena st zag преди 12 години
as mi e napravilo fped4adtlenie t4i faf balgaria horadta kipiad od timperamendt i sa zli .no obivadt...fav fseki bg-element se spotaiava idin zal ,no jistok demon.pridimno se obivad sas bradvi,no opotribiavat i sekiri as well.....titani4nata zloba o nas e frapirashto bismilosdtna
108
2
 
14
 
! Отговори
ква жена бе! преди 12 години
Разчленен труп на мъж на видима възраст 20 години... Защо споменавате за момиче и говорите за жертвата от женски род? То вярно че чукча е писател, а не читател де :)