Разчленен труп на мъж открит в Княжево*

Жертвата е на видима възраст от около 20 години
Обновена: 16 апр 2012 19:40 | 16 апр 2012 18:19, Бойчо Попов
239
Разчленен труп на мъж открит в Княжево*
Снимка: архив, Булфото

Разчленен труп на млад мъж в чувал е открит в столичния квартал Княжево, съобщи bTV. Останките, скрити в чувала, били захвърлени в обществена тоалетна близо до последната спирка на трамвай №5.

Зловещата находка била открита днес случайно от гражданин. Той минавал край последната спирка на автобус 59 и на входа на изоставена сграда забелязал почерняла човешка ръка. След това забелязал останки от труп в чувал.

По-късно криминалистите намерили и втори чувал, в който е открита главата.

Все още не е известна самоличността на мъртвия мъж. По предварителни неофициални данни е на видима възраст около 20 години.

Жители от района разказаха пред bTV, че преди седмица са видели бял автомобил, от който мъж извадил бидон и го оставил в постройката. Свидетелите на тази сцена са разпитани от полицията. Предполага се, че престъплението е извършено преди няколко дни.

Районът е отцепен от полиция, огледът на криминалистите продължава.

Актуализирано към 19,20 часа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още по темата: труп на жена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България от една средно развита европейска държава за 22 години я направиха бълг. политици на последно място в Европа.Имаме политици на които и бесилото им е малко.
106
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
човешкият живот в България не струва нищо.Това е типично за изостаналите страни.
105
6
 
9
 
! Отговори
тиква с власт преди 12 години
Серго е виновен!
104
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пълен ужас..почивай в мир девойче!
103
2
 
7
 
! Отговори
славянин преди 12 години
тройната коалиция е одговорна
102
0
 
12
 
! Отговори
До Фори преди 12 години
Пра си, авер- помним що полицейски сили се мобилизираха когато сунът- наркоманче на Лъчо Мозъка беше изягяал от къщи.....Отвлечен бил зарадаи баща си....бе тия бандити щяха да са някои луди- по-скоро щяха да дадат пари да ги отърват от отрочето на консултанта- гинеколког.
101
1
 
25
 
! Отговори
сс преди 12 години
Преди 4-5 дни както си стоях с приятелката ми вкъщи някой викаше зверски "ПОМОЩ ПОМОЩ..." и така. Започнаха да лаят кучета и мислех ,че куче го гони, но продължаваше да вика супер истерично , скочих да видя през прозореца и видях с *** газ да тръгва автомобил. веднага се втренчих в номера му и се обадих на 112 да разкажа за това. Отговориха ми ,че не знаят кво точно трябвало да направят но ще запишат номера...и така. Дано не е свързано с това, но няма значение , случката е трагична.
100
4
 
15
 
! Отговори
човек преди 12 години
всички сте едни големи лай***а, как може при такава трагедия да говорите такива глупости
99
1
 
6
 
! Отговори
некой си преди 12 години
"И така, стара куко,ти стори каквото можа,подплаши ми два-три началника,отне ми няколко служби,за хляба си ти ме накара да пъшкам,но още съм жив.И кой знае, преди да забулиш жена си със креп,може аз да преследвам пък теб./Рей Дюръм/
98
5
 
28
 
! Отговори
fori преди 12 години
представете си ако е детето на някой власт имащ гербер примернонаправо танкове ще закарат в княжево и се почва разследванекоето гарантирано от гербще има звучно имеи цецо имотнияутре сутрин в някоя телевизия-знаем кояще обяснява че всичко е наред
97
4
 
38
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Не сърдете на цецо- той е там, защото ВИЕ го избрахте. Сега ще му лсушате приказките за политическата воля, преборената престъпост и за Шенген след наколко дни. Пък той си събира за 7-мия апартамент и се радва ,че пак ще го изберете...така де-защо да не направи и 8-ми апартамент....нека да има човекът; пестелив си е; а и народът си го обича. Престъпниците- също....
96
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
dnes...ni6to ne pi6ete za atentata na carkvate sveta nedelja ....mdaa komunisti4eski sait
95
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много кухи лекйи коментират тук! Чак сте за съжаление някои... Какво значение има кои са на власт, Гоце, Боко, Цветанов, сини, червени, жълти... Простотията верно не ходи по животните! Убийства се извършват без оглед на "режима"!!! Мир на праха на момичето, дано хванат убиеца.А вие простаци се спрете с коментарите и насочете енергията си в друга посока!!! А до 124 - пич, сезирай прокуратурата, ако имаш съмнения за поръчка! Стига си се напъвал анонимно в интернет!
94
3
 
5
 
! Отговори
некой си преди 12 години
На въпрос към водещ педагог има ли раздел "възпитание чрез насилие' в педагогиката ми отговори НЕ!А защо простаците от "Психо диспансера на ДС" от Симеоново се опитват по този начин да превъзпитават нацията? :Защото са *** шизовфеници и си въобразяват,че пищова им е удължение на члена,с извинение!--------------------------------------------------------------------------------------------------------Но да продължа с милиционерската педагогика от визшия институт на МВР!Все едно е да си облечеш един ямърлук и да си пребиеш кучето и после да си облечеш костюм и да му дадеш парче салам.Кучетата имат страшно обоняние и бъди сигурен,че ще те разкъсат без да помиришат салама!Просто така каза "Педагога" и си мисля,че е абсолютно прав относно теорията си.
93
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей сега ако беше тук Цветанов, щях да го вържа за леглото и директно от *** - в устата.
92
10
 
2
 
! Отговори
Лазар преди 12 години
Тва да не е Иисус.Къде ли не го търсих пък той....
91
9
 
37
 
! Отговори
АМА КАКВО ИСКАТЕ преди 12 години
Хора, ама вие какво искате ??? ИЗБРАХТЕ ЗА МИНИСТЪР ПРЕСЕДАТЕЛ ЕДНА МУТРА, БОКО ТИКВАТА. А ЗА МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ Е СЛОЖЕН ЕДИН МНОГОИМОТЕН, КОРУМПИРАН И *** ФИЗКУЛТУРНИК !!!!!!!!КАКВО ИСКАТЕ СЕГА ОСВЕН ТРУПОВЕ, КРАЖБИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ !!!
90
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво става в тази страна?!? всеки ден трупове.
89
0
 
11
 
! Отговори
vv преди 12 години
някой май е фен на "Декстър"...
88
4
 
12
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 12 години
99-ти, това, че не си чул, не променя статуквото. Указите на Марин за помилване са разглеждани и резолюирани с подписа на министъра на правосъдието на Р България.Конституция, ***.