Дете на 2 г. почина от паднало дърво край Шумен*

Майка му не е пострадала по последна информация
Обновена: 29 апр 2012 11:02 | 29 апр 2012 08:09, Елка Василева
102
Дете на 2 г. почина от паднало дърво край Шумен*
Двегодишно дете почина при падане на дърво край Шумен. Снимка: архив, Булфото

Дете на две години почина след падане на дърво върху пейка в местност край Шумен.

Около 19.00 часа снощи на спешен телефон 112 е получен сигнал, че в местността "Кьошкове", малко след заслона по екопътеката, е паднало дърво.

Цялата тежест на високия около 25 м бук се стоварила върху две пейки, на които са седели майка с двегодишното й детенце и двама мъже.

На място са били изпратени екипи на Спешна помощ, които откарали 21-годишен мъж и детето в шуменската болница. То е починало.

Младият мъж е с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота, беше съобщено първоначално. След направената му операция обаче състоянието му се подобрява и животът му вече е вън от опасност.

С охлузни рани и освободен за домашно лечение е друг 21-годишен мъж. По последна информация майката на починалото дете не е пострадала.

Информацията е актуална към 10.07 ч.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: шумендървобук
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
4
 
2
 
! Отговори
Рачо преди 11 години
Добре, де, а какво е правила майката на детето в гората с двама чужди мъже?Предполагам, че ако единият от тях беше бащата, щеше да пише, както пише за майката.
70
5
 
1
 
! Отговори
гурбетчия до 77 преди 11 години
Може да дойдеш, за да ти се изчишкам в устата ***!
69
2
 
3
 
! Отговори
лъвица преди 11 години
За съжаление в ПП Шуменско плато не работи нито един лесовъд.....аналогично е положението и в другите ППаркове.... назначават се неграмотни еколози и връзкари....хора които не са учили нищо за гората....Какво образование има Директора на парка?
68
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За изминалите хилядолетия, потвърждения за задгробен живот или свидетелства ,че някакъв бог/"творец на вселената"/,или някой е възкръснал не съществуват!Затова си оставам твърд атеист,което не ми пречи да бъда добър към другите!
67
2
 
0
 
! Отговори
до 95 преди 11 години
аз пък приемам всяка теория като информация, която животът или ще потвърди, или ще опровергае. защото ако веднага заема категорична позиция, след това ще ми бъде много трудно да променя вече създадения стереотип. колкото до "попардаците", виждаме че те са започнали да робуват на измисления от тях канон и напълно са "забравили" какво пише в Библията
66
4
 
4
 
! Отговори
До 94 преди 11 години
Нали това казвам,че обяснението за смъртта на детето е чисто физическа причина,не бабините дивотии,които ги пишат в разните измислени евангелия и жития!И с какво е заслужило смъртта си тази невинна душичка,та да ми казват,че господ си го е прибрал!?Не мога в никакъв случай да приема обясненията на попардаците ,че така е пожелал господ,че може би родителите му имат някакъв грях и тем подобни глупости,а същевременно същите тези попардаци си противаречат ,че бог е "милостив" и "всеопрощаващ"!
65
2
 
1
 
! Отговори
дo 93 преди 11 години
въпросът беше какво е обяснението на религията за смъртта на едно дете. не съм казал дали го споделям. а на теб ти пожелавам да се научите, ти и децата ти, да се отнасяте с уважение към другите хора, преди животът да ви научи принудително на това.
64
5
 
6
 
! Отговори
до 86 преди 11 години
Прав си, арабия,че за невинната душичка ще плачат неговите близки,но аз съм против такива "вярващи "*** като 92 например,които развиват някакви фантасмагории за неща,които нито са ги видяли,нито може да осмислят!ЖИТИЕТА-ТОВА СА БАБИНИ ДИВОТИИ!Да му е лека пръстта на детето!
63
9
 
4
 
! Отговори
до 78 преди 11 години
Ще напомня житието на св.Йоан Рилски, където се казва, че когато св. Йоан започнал да се моли за спасението на душата на племенника си Лука, чийто баща му не му позволил да се посвети на отшелническия живот и тръгнал да го отвежда от пещерата на светеца, една змия изпълзяла, ухапала детето и то починало. Според Библията душата е по-важна от физическия живот и понякога смъртта е начин да бъде предпазена от увреждане. А за връзката между съдбата на децата и живота на родителите е казано:"Бащите ядоха кисело грозде, а на децата оскоминяха зъбите" и също: "... Бог ревнител, Който, за греха на бащите, наказвам до трето и четвърто поколение децата, които Ме мразят" Та преди да се нахвърляме с критики и отрицание върху нещо е добре да се запознаем с него и после да се изкажем по въпроса.
62
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пишете простотия,след простотия!Само паднало,от дъждовете,че то по тая причина ще изпадат всички дървета,бе умници!Каква екопътека на баир,че и пейка?Боже,Боже!
61
2
 
13
 
! Отговори
* преди 11 години
Еййййййй.... Лошо..... Много лошо..... ;( Горкото детенце.... Каква нелепа смърт....
60
7
 
8
 
! Отговори
Вагнер преди 11 години
Не знам дали Станишев е виновен,но кмета на Шумен е червен.Господ да ги съди..Жалко за детенцето
59
4
 
7
 
! Отговори
Името преди 11 години
"А С КАКВО Е ЗАСЛУЖИЛО ТОВА НЕВИННО ДЕТЕ "НАГРАДАТА " НА "ГОСПОД"?" Ами аз мога да ти кажа, че в господ не вярвам, обаче за тоя живот съм сигурен, че когато някой умре, трябва да плачат тия дето остават... арабия.
58
19
 
17
 
! Отговори
Бесилка преди 11 години
На съседното дърво-на единият клон екологът на общината,а на другият кмета!
57
13
 
27
 
! Отговори
osman преди 11 години
80Абе стига с това "***" бе човек! Престанете да делите хората поне при такива трагични ситуации.Няма значение дали е ***, българин, пакистанец и прочие..може да се случи на всеки.
56
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бащата е на 21г. а детете му на 2г.? Значи го е правил на 19г. още 12 клас така ли. Очевидно тук става дума за Шуменски ***
55
4
 
6
 
! Отговори
osman преди 11 години
Гурбетчия, няма съмнение Държавата носи отговорност но знаем в какво състояние е тя.Не само липса на средства но и тотално безхаберие от разни общински управници.Държавата която изисква да се плащат всички такси (винетки и прочие) пътищата не може да оправи,че какво остава за дърво в някаква местност където има пейки.Аз лично не бих закарал детето си нито в гората нито на места отдалечени от града.Разбира се държавата е отговорна за този случай но майката би трябвало да знае, че все пак живее в България а не в Германияи навсякъде дебнат опасности.Ако това беше се случило в градския парк тогава наистина това щеше да бъде огромен скандал и вината 100% процента щеше да е на държавата.Тук пак е виновна държавата но от друга безхаберието на майката не е за подценяване.
54
5
 
7
 
! Отговори
Атеист преди 11 години
И сега "вярващите"ще кажат или господ го е наказал или е решил да го "прибере"!А С КАКВО Е ЗАСЛУЖИЛО ТОВА НЕВИННО ДЕТЕ "НАГРАДАТА " НА "ГОСПОД"?
53
18
 
10
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Няма да се учудя ако утре държавата построи мост без парапет , и ако някой падне от него ,вие да защитите държавата ?! Всеки народ си заслужава живота ,който живее !!!
52
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев е виновен. Цели 23 години това дърво е растяло и растяло!